Rodičovská dovolená a držení pracovního místa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3927
8.6.23 09:11
@j.a.n.i1 píše:
@LilyJane No, když si to tam jak ovecky nechate libit, tak to logicky budou zkouset… Což ale neznamená, ze je to správně a nejde s tim nic delat.
Řeknu ti to tak. Jsem z ostravska a jako práci v kanclu tady opravdu nemůžu přehrabovat vidlema. Byla to moje první práce hned po škole - opět jsem si nemohla úplně vymýšlet. A věděla jsem, že z ní do pár let odejdu buď jinam a nebo na mateřskou, což se stalo. Takže já jsem s tím ve výsledku spokojená. Dalo mi to spoustu zkušeností nejen pracovních ale i pár takovýchhle nepěkných, jak s tebou může kdo vydrbat.
Spousta lidí tam z toho byla nešťastných, ale co chceš dělat? Když máš rodinu, hypotéku, účty k placení, tak držíš hubu a krok vážíš si faktu, že máš dostatečnou výplatu a maximálně tak potichoučku hledáš bokem, kdyby se ti poštěstilo něco jiného.
Kolik lidí tam vykřikovalo, jak je to hrozné a naprd a odešli, aby se po půl roce/roce vrátili zpět, protože jinde to bylo ještě horší a nebo je tam propustili pro nadbytečnost. Nejlepší je v tomto jeden ostravský korporát, nabere spoustu lidí a po skončení projektu je zase propustí. Takže lidi od nás s posměšky odcházeli, aby se pak vraceli s ocasem mezi nohama. Protože zase lepší příležitost nebyla k nalezení.

Jako vždy je emimino plné přechytřelých hrdinek, které nejsou ovce a nikdy si nic nenechají líbit. No… na vašem místě, než vypustím blbosti, by stálo za to se zamyslet nad tím, že ne všichni mají vaše zkušenosti, schopnosti a příležitosti. Je ohromné množství lidí, kteří v práci nejsou spokojení ale jsou tam, protože nemají moc na výběr (a nebo mají ale na tu druhou verzi jsou moc líní.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101959
8.6.23 09:37

@LilyJane No, takze si to lidi nechavaj libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie