Rodičovská dovolená a plánování druhého mimča
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Rodicak si pak navysis podle toho jak ti bude vycházet datum porodu abys ho celý vybrala. Po porodu si zažádat o rodicak na druhé dítě. Na mateřskou nebudeš mít nárok když nejsi zamestnana.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, upřímně jsem z toho celá zmatená,
. Doufám že nejsem jediná a prosím nemá tu někdo zkušenosti s příspěvkem na bydlení a jestli na nej máme nárok i přes to že partner pracuje na živnost?
- Citovat
- Upravit
Prostě rodičák je na jedno, to nejmladší, takže jakmile budeš mít druhé, zruší se ten první rodičák a dostaneš druhý (ne mateřskou) no a když potřebujete příspěvek na bydlení, asi bych nepomýšlela na druhé dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuji, upřímně jsem z toho celá zmatená,. Doufám že nejsem jediná a prosím nemá tu někdo zkušenosti s příspěvkem na bydlení a jestli na nej máme nárok i přes to že partner pracuje na živnost?
Nemáte na bydlení a plánuješ další dítě?? Rodičák dostaneš pokaždé na nejmladší dítě, tak si to nastav ať stihneš vybrat ten na starší než by se mladší narodilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč se spoléhat na příspěvky, když chci další dítě, mám mít na ně peníze, tím pádem nemusím žádat o příspěvky
- Citovat
- Upravit
Ahoj, chtěla bych se s vámi poradit. Jsem na rodičovské dovolené a mám 21mesicniho syna. S partnerem uvažujeme o druhém Peckovi, abych si to prodloužila a vytoužené druhe miminko měla už teď. Ale v těhotenství měsíc před porodem mne ukončili pracovní smlouvu byla na neurčito. dělala jsem pečovatelku v DPS. Jak je to s papíry které bych po sléze měla odnést na socku? A nesebrali by mi ten první rodicak? Děkuji