Rodičovský příspěvek 2015
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Klarka25 ne, není to možné. nejvyšší měsíční částka je 11500,– musíš na ni splnit podmínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodičovský příspěvek a rodičovská dovolená jsou dvě rozdílné věci…
Nicméně to nic nemění na tom, že ta částka naráz vyčerpat nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 Mě to chviličku přišlo, jakoby na rodičáku chtěl někdo náhle zbohatnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dianela píše:
@Šarlota4 Mě to chviličku přišlo, jakoby na rodičáku chtěl někdo náhle zbohatnout
Ja uz videla ty pobihajici nezodpovedne matky jak si za 200.000 zaridi bydleni a pak X let breci, ze jsou bez penez a jak je nas stat hroznej. A nechce jim priklepnout zadne davky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
Ja uz videla ty pobihajici nezodpovedne matky jak si za 200.000 zaridi bydleni a pak X let breci, ze jsou bez penez a jak je nas stat hroznej. A nechce jim priklepnout zadne davky
To jako vážně?
To čumím. Já se snažím být do poslední chvíle v práci abych vydělala co nejvíc sama vlastní silou a nedřepěla doma na dávkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dianela no to joo, ale spousta lidi prave premysli dost odlisne a argumentuji tim, ze " my jsme mysleli "
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
@Dianela no to joo, ale spousta lidi prave premysli dost odlisne a argumentuji tim, ze " my jsme mysleli "
Uf, tak to by mě v životě nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarka25 to je nesmysl. vláda zvažuje uzákonit jednoletou variantu, ale to je zatim v nedohlednu. muzes zvolit dvouletou variantu, kdy penize vycerpas nejrychleji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fauve Tu si ale taky nemůže zvolit každý. Záleží na tom jak vysoký bude denní vyměřovací základ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fauve píše:
@Klarka25 to je nesmysl. vláda zvažuje uzákonit jednoletou variantu, ale to je zatim v nedohlednu. muzes zvolit dvouletou variantu, kdy penize vycerpas nejrychleji.
Přesněji řečeno navrhuje odstranění toho stropu 11.500,–, ale maximum bude navázané na plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodičák
DÁMY TAKÉ BYCH CHTĚLA POŽÁDAT O RADU ![]()
V lednu se mi narodil chlapeček na kterého už pobírám rodičák v prosinci se Nám narodí holčička a já bych se chtěla zeptat zda někdo má zkušenost s manželem a rodičákem. Jelikož je možné si přividělat libovolnou částku chtěli bychom aby rodičák na dceru byl na manžela s Tím že by chodil do práce. Mě by zůstal na syna. Prosím máte někdo zkušenost?
Děkuji Pavlína
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavlina666 tak věřím, že to nejde, protože by toho využívaly všechny rodiny. Při rodičáku si můžeš neomezeně vydělat, ale pobírá se jen na jedno dítě. Co bych udělala, tak bych navýšila na max. měsíční částku, abych do toho prosince vyčerpala co největší část a zbytek holt propadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag No to by bylo docela fajn, s tím odstraněním stropu, ale s návazností na plat. To švindlovat nejde (jistí spoluobčané). A kdo víc vydělává, a víc odvádí, tak by taky víc dostal. By mi to přišlo jen spravedlivé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit