Rodičovský příspěvek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
3.3.11 19:18

a CO BY SI CHTĚLA RUŠIT? o RODIČÁK ŽADAŠ A ZA PUL ROKU OD NAROZENÍ MIMČA. Tam budeš muset udat že maš přítele protože s etam bude muset podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
3.3.11 19:30

jsem z toho dobrej magor… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
3.3.11 20:39
Ivanka805 píše:
a CO BY SI CHTĚLA RUŠIT? o RODIČÁK ŽADAŠ A ZA PUL ROKU OD NAROZENÍ MIMČA. Tam budeš muset udat že maš přítele protože s etam bude muset podepsat.

za pul roku od narození? co to je za blbost? Mužeš žádat hned po porodu přeci!
A to, že je napsaný otec dítěte v rodném listě, neznamená automaticky, že s tebou sdíli společnou domáctnost. ale zas oblbovat tím uřady je blbost, oni si to přijdou zkontrolovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
3.3.11 21:09

Takže na příspěvek na bydlení musíš mít v daném bytě trvalé bydliště a pro jeho přiznání je zajímají pouze ti kdo tam mají také trvalé bydliště, ty nahlásit musíš, kdybys to neudělala, tak to velice jednoduše zjistí. To, jestli tam s tebou bydlí ještě někdo jiný nikoho nezajímá.
Jinak tím, že nemáš nárok na mateřskou, tak budeš o rodičák žádat hned po porodu a na žádosti se uvádí i otec, pokud je v RL, ale píše se tam zas jeho trvalé bydliště, nikoliv faktické, takže nic nebudeš muset rušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.3.11 08:48
vendy111 píše:
Ivanka805 píše:
A to, že je napsaný otec dítěte v rodném listě, neznamená automaticky, že s tebou sdíli společnou domáctnost. ale zas oblbovat tím uřady je blbost, oni si to přijdou zkontrolovat :-)

Jenže ja jsem do porodu Olinky pracovala takže mě platila prace a tet mě popul roce platip Stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
4.3.11 08:50
Ivanka805 píše:
vendy111 píše:
Ivanka805 píše:
A to, že je napsaný otec dítěte v rodném listě, neznamená automaticky, že s tebou sdíli společnou domáctnost. ale zas oblbovat tím uřady je blbost, oni si to přijdou zkontrolovat :-)
Jenže ja jsem do porodu Olinky pracovala takže mě platila prace a tet mě popul roce platip Stát.

Ale kaceresada nepracovala a nepracuje, takže muže hned po porodu, stejně jako já, co jsem byla OSVĆ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
4.3.11 11:49

Tak už sem to trocha pochopila dekuji moc devcatka… :) jeste ze sem tuhle stranku nasla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.12.12 17:05

CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, NÁROK NA MATEŘSKOU NEMÁM A ČEKÁME TŘETÍ TAK JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT ZDA MI DAJÍ AUTOMATICKY NA 4 ROKY A TO TĚCH 9 MĚS.7600KČ A PAK DO 4 LET VĚKU DÍTĚTE TĚCH 3800KČ A NEBO ZDA SI MUŽU VYBRAT JÍT TŘEBA NA 3 ROKY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat