Zkušenosti v Žatci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
6.4.11 12:16
Evick1 píše:
jestli teda tady auto nemáš někde v opravně já jsem myslela v tom autobazaru co tu je

ja teda taky myslela autobazar :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.4.11 12:17

careynka: no Lilianka je hodná, takže je to dobré. Zrovna včera se mi poprvé otočila ze zádíček na bříško a zvedla se i do pasení hříbátek :-).
Evi, tak to máš ještě za dlouho, za to pak s prckem to bude utíkat stokrát rychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
6.4.11 12:17

Evi, to Tě přejde, až budeš chtít dávat kočár do auta. :lol: My už tam byli v pátek, je to ten velkej šedivej Renault Magané combi, aby se mi vešly dozadu 2 kočáry a mohly jsme cestovat s kámoškou a dvěma miminama. :lol:

Jinak kdybys chtěla vědět cokoli k tý pordnici, klidně napiš SZ. A hlavně si nezapomeň příbor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.4.11 12:18
Grace píše:
Evi, to Tě přejde, až budeš chtít dávat kočár do auta. :lol: My už tam byli v pátek, je to ten velkej šedivej Renault Magané combi, aby se mi vešly dozadu 2 kočáry a mohly jsme cestovat s kámoškou a dvěma miminama. :lol:Jinak kdybys chtěla vědět cokoli k tý pordnici, klidně napiš SZ. A hlavně si nezapomeň příbor. :lol:

a koukali jste i do motoru? Ja si tam vybirala auto taky a kdyz jsme se mrkli do motoru, tak jsme zase rychle jeli. Za prvy ten kluk tomu vubec nerozumel a druhej tvrdil ze auto je ok a bylo jasne videt ze bylo vytopeny :pocitac: a lzou a lzou a lzou.. kamoska ma tamodsud auto a behem mesice ho reklamovala a nechteli ji to vzit a narvala do nej sileny prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.4.11 12:19

a plenky a vlhčené ubrousky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
6.4.11 12:19
careynka píše:jezisikriste, tam bych si nevzala do auta ani rezervu :-D podvodnici jedny :evil:

Auto tam bylo jen v komisi a měla jsem s sebou 2 odborníky, jinak si člověk nevybere v bazaru asi nikde. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
6.4.11 12:21
careynka píše:
Grace píše:
Evi, to Tě přejde, až budeš chtít dávat kočár do auta. :lol: My už tam byli v pátek, je to ten velkej šedivej Renault Magané combi, aby se mi vešly dozadu 2 kočáry a mohly jsme cestovat s kámoškou a dvěma miminama. :lol:Jinak kdybys chtěla vědět cokoli k tý pordnici, klidně napiš SZ. A hlavně si nezapomeň příbor. :lol:
a koukali jste i do motoru? Ja si tam vybirala auto taky a kdyz jsme se mrkli do motoru, tak jsme zase rychle jeli. Za prvy ten kluk tomu vubec nerozumel a druhej tvrdil ze auto je ok a bylo jasne videt ze bylo vytopeny :pocitac: a lzou a lzou a lzou.. kamoska ma tamodsud auto a behem mesice ho reklamovala a nechteli ji to vzit a narvala do nej sileny prachy

Jojo, koukali, pan se ani nestacil divit, co jsme vsechno prolezli a o tom aute mu rekli. Taky sel pekne s cenou dolu. Riziko je vsude, novy auto kupovat je zbytecny, protoze hrozne rychle ztrati tu hodnotu. A kdyz ma clovek lidi, co tomu rozumi, tak je to vicemene v pohode. Kamoska ma teda pech. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.4.11 12:31
Grace píše:
careynka píše:
Grace píše:
a koukali jste i do motoru? Ja si tam vybirala auto taky a kdyz jsme se mrkli do motoru, tak jsme zase rychle jeli. Za prvy ten kluk tomu vubec nerozumel a druhej tvrdil ze auto je ok a bylo jasne videt ze bylo vytopeny :pocitac: a lzou a lzou a lzou.. kamoska ma tamodsud auto a behem mesice ho reklamovala a nechteli ji to vzit a narvala do nej sileny prachy
Jojo, koukali, pan se ani nestacil divit, co jsme vsechno prolezli a o tom aute mu rekli. Taky sel pekne s cenou dolu. Riziko je vsude, novy auto kupovat je zbytecny, protoze hrozne rychle ztrati tu hodnotu. A kdyz ma clovek lidi, co tomu rozumi, tak je to vicemene v pohode. Kamoska ma teda pech. :-?

to jste udelali dobre!! tata i muj chlap tomu taky rozumi, ja bych si auto sama nekupovala :-) on sel taky s cenou dolu, ale ja uz ho nechtela. Nemam tohle rada, radsi ferovy jednani at vim do ceho jdu, nez na to postupne prichazet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.4.11 13:01

Ahoj,
taky jsem rodila v Žatci - skoro před rokem. Podporu přirozeného porodu tu moc nečekej, ale personál je fajn. Taky je dobré, že na mimčo si nemusíš kromě plen a ubrousků brát vlastně nic, což je celkem výhoda. A příbor jsem samozřejmě zapomněla (balila jsem dost narychlo s kontrakcemi asi po 2 minutách 8-) ) a půjčili mi ho, než mi donesli z domova vlastní :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.4.11 13:45

jj to je pravda… půjčí pokud nemáš, ale pak musíš donést :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
3.9.13 12:40

Oživuji diskuzi a zajímal by mě názor na Žatceckou porodnici. :) Jsem ze Žatce a v dubnu se nám narodí první brouček. :srdce: Ráda bych věděla jak se chová personál v porodnici a zda je možnost rodit do vody. Snad někdo poradí. Moc děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
4.9.13 10:10

@Anýsek18
Ahoj, rodila jsem v Žatci před 2 rokama a nemohu si stěžovat, opravdu skvělá porodnice :pankac:
Ale rodit do vody se tam nemohlo, nevím zda to tam není nově, ale určitě to najdeš na jejich stránkách.
Každopádně já Žateckou porodnici doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.12.16 14:19

Ahoj holky, chci se zeptat, zda je v porodnici v Žatci všechno pro miminka a maminky po porodu přichystali, nebo jestli si mám vzít něco navíc s sebou.. Někde třeba nepůjčí košile, nebo nedávají pleny, tak jestli to v Žatci dávají, nebo ne. Dekuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková