Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Evick1 píše:
jestli teda tady auto nemáš někde v opravně já jsem myslela v tom autobazaru co tu je
ja teda taky myslela autobazar ![]()
careynka: no Lilianka je hodná, takže je to dobré. Zrovna včera se mi poprvé otočila ze zádíček na bříško a zvedla se i do pasení hříbátek
.
Evi, tak to máš ještě za dlouho, za to pak s prckem to bude utíkat stokrát rychleji
Evi, to Tě přejde, až budeš chtít dávat kočár do auta.
My už tam byli v pátek, je to ten velkej šedivej Renault Magané combi, aby se mi vešly dozadu 2 kočáry a mohly jsme cestovat s kámoškou a dvěma miminama. ![]()
Jinak kdybys chtěla vědět cokoli k tý pordnici, klidně napiš SZ. A hlavně si nezapomeň příbor. ![]()
Grace píše:
Evi, to Tě přejde, až budeš chtít dávat kočár do auta.My už tam byli v pátek, je to ten velkej šedivej Renault Magané combi, aby se mi vešly dozadu 2 kočáry a mohly jsme cestovat s kámoškou a dvěma miminama.
Jinak kdybys chtěla vědět cokoli k tý pordnici, klidně napiš SZ. A hlavně si nezapomeň příbor.
a koukali jste i do motoru? Ja si tam vybirala auto taky a kdyz jsme se mrkli do motoru, tak jsme zase rychle jeli. Za prvy ten kluk tomu vubec nerozumel a druhej tvrdil ze auto je ok a bylo jasne videt ze bylo vytopeny
a lzou a lzou a lzou.. kamoska ma tamodsud auto a behem mesice ho reklamovala a nechteli ji to vzit a narvala do nej sileny prachy
careynka píše:jezisikriste, tam bych si nevzala do auta ani rezervupodvodnici jedny
Auto tam bylo jen v komisi a měla jsem s sebou 2 odborníky, jinak si člověk nevybere v bazaru asi nikde. ![]()
careynka píše:Grace píše:a koukali jste i do motoru? Ja si tam vybirala auto taky a kdyz jsme se mrkli do motoru, tak jsme zase rychle jeli. Za prvy ten kluk tomu vubec nerozumel a druhej tvrdil ze auto je ok a bylo jasne videt ze bylo vytopeny
Evi, to Tě přejde, až budeš chtít dávat kočár do auta.My už tam byli v pátek, je to ten velkej šedivej Renault Magané combi, aby se mi vešly dozadu 2 kočáry a mohly jsme cestovat s kámoškou a dvěma miminama.
Jinak kdybys chtěla vědět cokoli k tý pordnici, klidně napiš SZ. A hlavně si nezapomeň příbor.
a lzou a lzou a lzou.. kamoska ma tamodsud auto a behem mesice ho reklamovala a nechteli ji to vzit a narvala do nej sileny prachy
Jojo, koukali, pan se ani nestacil divit, co jsme vsechno prolezli a o tom aute mu rekli. Taky sel pekne s cenou dolu. Riziko je vsude, novy auto kupovat je zbytecny, protoze hrozne rychle ztrati tu hodnotu. A kdyz ma clovek lidi, co tomu rozumi, tak je to vicemene v pohode. Kamoska ma teda pech. ![]()
Grace píše:careynka píše:Jojo, koukali, pan se ani nestacil divit, co jsme vsechno prolezli a o tom aute mu rekli. Taky sel pekne s cenou dolu. Riziko je vsude, novy auto kupovat je zbytecny, protoze hrozne rychle ztrati tu hodnotu. A kdyz ma clovek lidi, co tomu rozumi, tak je to vicemene v pohode. Kamoska ma teda pech.Grace píše:a koukali jste i do motoru? Ja si tam vybirala auto taky a kdyz jsme se mrkli do motoru, tak jsme zase rychle jeli. Za prvy ten kluk tomu vubec nerozumel a druhej tvrdil ze auto je ok a bylo jasne videt ze bylo vytopeny
to jste udelali dobre!! tata i muj chlap tomu taky rozumi, ja bych si auto sama nekupovala
on sel taky s cenou dolu, ale ja uz ho nechtela. Nemam tohle rada, radsi ferovy jednani at vim do ceho jdu, nez na to postupne prichazet
Ahoj,
taky jsem rodila v Žatci - skoro před rokem. Podporu přirozeného porodu tu moc nečekej, ale personál je fajn. Taky je dobré, že na mimčo si nemusíš kromě plen a ubrousků brát vlastně nic, což je celkem výhoda. A příbor jsem samozřejmě zapomněla (balila jsem dost narychlo s kontrakcemi asi po 2 minutách
) a půjčili mi ho, než mi donesli z domova vlastní
.
Oživuji diskuzi a zajímal by mě názor na Žatceckou porodnici.
Jsem ze Žatce a v dubnu se nám narodí první brouček.
Ráda bych věděla jak se chová personál v porodnici a zda je možnost rodit do vody. Snad někdo poradí. Moc děkuji za odpovědi ![]()
@Anýsek18
Ahoj, rodila jsem v Žatci před 2 rokama a nemohu si stěžovat, opravdu skvělá porodnice ![]()
Ale rodit do vody se tam nemohlo, nevím zda to tam není nově, ale určitě to najdeš na jejich stránkách.
Každopádně já Žateckou porodnici doporučuji.
Ahoj holky, chci se zeptat, zda je v porodnici v Žatci všechno pro miminka a maminky po porodu přichystali, nebo jestli si mám vzít něco navíc s sebou.. Někde třeba nepůjčí košile, nebo nedávají pleny, tak jestli to v Žatci dávají, nebo ne. Dekuju. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.