Poradna duly
Jana Čurdová
Teda s váma je zábava. ![]()
Jdu se pochlubit novým přírůstkem do naší rozvětvený rodinky. Včera švagrová vylodila „Konana“ Jendu važícího 4,19 kg a velkýho 53 cm. Na tu velikost dobrej porod. Doufám, že já se něčeho tak obřího nedočkám ![]()
Jináč dneska jsme byli u zubařky. Já a Myšut. V čekárně dobrý, jak jsme otevřeli dveře, tak začal řvát. Výhoda řvaní byla, že aspoň otvíral klapačku, takže jsme stále bez kazů. Blbou náladu našeho fakana nejspíš způsobují rostoucí spodní pětky. Ještě zbejvaj horní, pak se snad trochu sklidní
.
A já též bez kazů a se štemplem v průkazce ![]()
Duzi
Gratulačka švagrový k Jendovi, pěknej pořez.
Tobě a Mišutovi k bezkazé tlamičce, já mám jít po šestinedělí na trhání moudráků, už teď vím, že nikam nepůjdu. ![]()
My už jsme celkem zajetý, v noci teda pořád šílený, ale už si zvykám.
V pondělí jsem byla zpátky v porodnici, rozlejzala se mi jizva na břiše
, ale prý to není zas až tak hrozný. Mám dělat odvary a nosit vysoký bombarďáky. Mám ale atb, protože v tom mám nějaký koky. ![]()
To je v kostce od nás. ![]()
Co Soniška , už je zpátky?
Heleneško , jak pokračuješ v odstavování?
Sunnyside píše:
Ale nebudu tady šířit paniku, kor, když máte ještě všechny před porodem.Sonišku nepočítám, ta už je vodou a navíc na dovolený.
![]()
Nevim, jestli se mam jako urazit…
![]()
Nebo dělat, že jsem pochopila vtip (
… no nepochopila…).
Tak vás jinak zdravim! ![]()
Na dovče to bylo božíííííí! Úplně všechno super i hodný dítě (a jenom jedno
) a množství požitých pina colad a jiných požitků, které vám absolutně nic neříkají, bylo sice k mé „velikosti“, věku i postavení asi nevhodné, ale bylo mi to fůůůůk.
![]()
Tak pohlaďte pupíky i smrady!
![]()
Spíš než Heleneška Adámeška odstavil Adámešek Helenešku od internetu ![]()
Heleneška se odstavila sama k sousedom! ![]()
Raduz - jak to vypadá se jménem? ![]()
A abych nezapomněla tak velká gratulace Rusalce k Tině!
Hodně zdraví!
Čest, odstavení mlíko : internet = 1 : 1 ![]()
Já jsem nějaká strašně líná psát, chodit, pracovat… Prostě všechno
A ten můj netolerantní spratek to nechápe ![]()
Taky gratuluju Rusalce k Tině, doufám, že až se holky zaběhnou, tak Rusalka hodí nějaké pozitivní info o pohodovém porodu… Nevím jak Duzi, ale mě nějak drasťáky neberou
![]()
Když jsem viděla tu fotku, tak Rusalce spíš popřeju k úspěšnému pokusu o klonování
, protože to je jediný vysvětlení tý neskutečný podoby
.
Heleneško : já mám svojí vlastní verzi drasťáku, snažím se s ním smířit a nehodlám propadat nějakýmu nepředloženýmu optimismu ![]()
Zdar baby, diky za gratulacku
. Pozitivni info o porodu bych hodila rada, ale bohuzel to byl snad jeste vetsi narez nez poprve, ackoliv to tentokrat misto 23 hodin trvalo jen 14, nez me kuchli
. Takze jak jiste chapete, info o porodu nehodim s ohledem na pocet matek-cekatelek v teto diskuzi radeji zadne
. S klonem to neni zas tak horky, na nekterych fotkach proste vypadaji trochu jako dvojcata
, na jinych zas ne, nazivo tak stejny nejsou. Kazdopadne vsem tehulim preju brzke zakonceni „nejkrasnejsiho obdobi v zivote zeny“ a at je den porodu jednim z dni, na ktere budete vzpominat s nostalgickou (a ne jinou) slzou v oku
.
Tak tos moc nepotěšila
Ale hlavně, že to máš za sebou a máš klid. Naštěstí teď už budou rodit jen silné kusy - dvě hoďky a odchod po svých na pokoj ![]()
Ten třetí metr mám chápat tak, že se namůžeš dočkat až zase vlítnete na sex a odpočítáváš každý promarněný den?
![]()
Raduz
Vyhodnoceni tretiho metru prisuzuju u tebe budto rozvijejici se tehudemenci nebo opravdu velkemu smyslu pro humor
, protoze to se snad ani neda komentovat
. Odpocitavani je spis toho razu, ze cekam, ze vsechny soucasne zdravotni potize uz budou tou dobou tak nejak na ustupu (a ze je jich celkem pozehnane
) a ze budu moct zacit pomalu delat neco se svoji parodii na bricho
.
Demence, demence…
Nejsem Raduz, ale smysl pro humor mám - to je v pohodě:-) Kojíš, co?
![]()