Rok a déle - dočkáme se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
14.7.13 16:46

@Osmanka Internet je někdy dobrý rádce, ale, jak píšeš, zároveň může člověka úplně zmagořit, asi vypnu PC a půjdu dělat něco užitečnějšího. 8)

Holky, děkuju! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.7.13 16:51

Holky, a já jsem zase naštvaná… Jedna známá, co už má dvě děti a další nechce, je těhotná a chuuuuudinka chudinkovatá si to děcko nemůže dovolit, tak co myslíte? No, půjde na potrat. Kristepane, proč lidi, kteří děti nechcou, se nějak nechrání? Jejich jediná antikoncepční metoda je přerušovaná soulož :pocitac: Mě jednou z takových lidí klepne, fakt! :zed: Ať mi to její dítě někdo implantuje, já bych byla šťastná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
14.7.13 16:54

@Záhlina Touto krizí jsem si prošla před čtvrt rokem. Částečně pomohlo těšení se na něco jiného (svatba a dovolená) a částečně kartářka, řekla mi, kdy se mi narodí první mimi, docela jsem se na to upnula (tonoucí se stébla chytá :lol: ), ale teď doufám, že pravdu neměla, protože bych podle ní rodila nedonošenou holčičku, tak se snažím to nechat tak, jak to má být (ne vždy to jde). Myslím, že je důležité něco pro to, aby se zadařilo, podnikat (právě ta změna gynekologa by nemusela být marná), hlavně se nelitovat a prostě jít dál. Já si teď říkám, že se mi těhu nehodí (samozřejmě si to nalhávám), protože pojedeme k moři a já se chci potápět, navíc by mi mohlo být špatně, tak bych si to neužila :lol: (Samozřejmě ve skrytu duše doufám a řeším to, ale je to o něco lepší.) Taky si říkám, že se zadařilo holkám, které čekaly déle, tak to štěstí jistě potká jednou i nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
14.7.13 16:56

@rajada Tak to dobře znám, takhle má obě děti moje sestřenice (20 let), nechtěla a teď se nestará!!! Hnus, nespravedlnost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.7.13 16:59

@Záhlina ani netušíš, kolikrát já takhle byla na dně :zed: Nejdřív to bylo po opakujících neúspěších, nejhroší období pro mně byl potrat v 15. týdnu, kdy už jsem si myslela, že snad bude vše OK. Bylo to moje první těhotenství po více jak 3 letech a po IVF. To jsem opravdu byla na dně :,( Hodně mi z toho pomohl manžel a taky to, že jsme pro to něco dělali. Šli jsme na základní imunologii, genetiku a prostě pořád se něco dělo. Pro mě je nejhorší nicnedělání a čekáni :zed: Což právě mě opět po další potratu čeká :,( Takže se snažím plánovat, co budeme dělat, jinak bych se asi už fakt zhroutila :,( A právě vím, že teď potřebuju změnu co se týče dr. :nevim: možná i ty to potřebuješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
14.7.13 17:00

@salen taky se snažím nalhat si že to vlastně teď nechci kvůli dovče a dostavbě baráku, ale jaksi se nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.7.13 17:00

@rajada @salen k tomu není co dodat :,( Jak by řekl můj manžel - lidi si těch dětí neváží :pocitac: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
14.7.13 17:05

@kaczule1 to je mi líto, že to u tebe dopadlo takhle :( po druhým ZT jsem už byla zralá na psychologa, takže si dovedu představit jak ti je :hug:
Za změnu doktora nic nedáme, hlavně aby se už něco dělo… tenhle přístup co má ten muj stávající už mi leze krkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.7.13 17:05

Jinak, jak se tu bavíte o tom „nemyšlení na to“ :) Taky se na to snažím nemyslet, nandala jsem si tolik povinnosti, starostí a věcí, o který se starám, který dělám a který mě baví, sehnala jsem školku pro dcerku, abych mohla do práce, vsugerovala jsem si, že dítě nechci, sháním práci (bez efektu, nikdo mě nechce) a nějakou dobu mi tohle stačilo, že jsem prostě na dítě nemyslela… Ale teď, když se blíží září a já měla v září rodit (potratila jsem v únoru, termín jsem měla 19.9.), tak mě to zase chytá a já si uvědomuju, že lžu sama sobě, když říkám, že dítě nechci. Ne, fakt ho chci, můžu říkat, jak neee, jak si radši půjdu na 4 roky do práce, jak si koupím auto, byt nebo dům, jak dcerka už bude veliká a samostatná, až k nám přijde miminko, ale prd s voctem, jenom se tím utěšuju a vlastně tímto dělám hrdinku, jak je mi to všechno jedno. Ani třicet tisíc aktivit mi nezabrání v tom na to myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.7.13 17:08

@rajada hold, když žena touží po dítěti, tak ani tisíc aktivit tu touhu nezažene :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
14.7.13 17:09
@kaczule1 píše:
@rajada @salen k tomu není co dodat :,( Jak by řekl můj manžel - lidi si těch dětí neváží :pocitac: :,(

Mně tohle oznámila kamarádka nedávno. Čekali první, mají ani ne dva měsíce do svatby a prej se jim to nehodilo.. taky šla na potrat… mám jí fakt ráda, ale v tu chvíli jsem jí chtěla bacit. Fakt to nechápu tuhle nespravedlnost a to jejich jednání :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
14.7.13 17:12
@rajada píše:
Jinak, jak se tu bavíte o tom „nemyšlení na to“ :) Taky se na to snažím nemyslet, nandala jsem si tolik povinnosti, starostí a věcí, o který se starám, který dělám a který mě baví, sehnala jsem školku pro dcerku, abych mohla do práce, vsugerovala jsem si, že dítě nechci, sháním práci (bez efektu, nikdo mě nechce) a nějakou dobu mi tohle stačilo, že jsem prostě na dítě nemyslela… Ale teď, když se blíží září a já měla v září rodit (potratila jsem v únoru, termín jsem měla 19.9.), tak mě to zase chytá a já si uvědomuju, že lžu sama sobě, když říkám, že dítě nechci. Ne, fakt ho chci, můžu říkat, jak neee, jak si radši půjdu na 4 roky do práce, jak si koupím auto, byt nebo dům, jak dcerka už bude veliká a samostatná, až k nám přijde miminko, ale prd s voctem, jenom se tím utěšuju a vlastně tímto dělám hrdinku, jak je mi to všechno jedno. Ani třicet tisíc aktivit mi nezabrání v tom na to myslet :)

Přesně líp bych to nenapsala. Můžeš dělat co chceš a stejně ho"no platný. Můžu si říkat jak ho nechci, ale stejně mi to nedá když vim že by měla brzy být ovulka… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
14.7.13 17:19

@bibi2233 Ahojky,je u Tebe sance na vlastni mimi a to nativni cyklus. Je to bez hormonalni stimulace, v prirozenem cyklu..bez leku, takze to je cesta, kterou se muzete vydat. Ja se tez nechci cpat hormonama, takze ted jdu na 2nativ. Je to beh na delsi trat, ale stoji za to! Jinak je me moc lito co se deje ve Vasi rodine, rakovina je mor dnesni doby, ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renatuz
14.7.13 17:22

chcete otěhotnět?

Už jste vyzkoušely přípravek od firmy OKG Emulips je prý dobrý na otěhotnění :)

• Citovat
  • Upravit
2213
14.7.13 17:32

Ahojky holky…vim co prozivate a proto pisu svuj pribeh, jakonadeji pro vas vsechny…
Zacli jsme se snazit pred 4lety, prvne sem otehotnela hned po4mes, ale zahy potratila 7+3 zamlkle tehu, kyretaz, uff jeste ted citim tu bolest a bezmoc…ani sem necekala, ze to mnou twk otrese..po 5mes od tohoto se mi udelala cysta a sup na laparoskopii, za 3 mesice biochem.tehu,zase zkkamani a nasledovala prvni navsteve repr. centra a po 4mes prvni inseminace a ejhle zadarilo se, ale na spatnem miste, mimodelozni, sup do nemocnice a to sem to protahovala do posledni chvile, nakonec mi museli vzic cely vejcovod…byla sem na dne, totalne…odjeli sme na dovolenou, abych se trochu uklidnila a fyz.se pripravila na prvni ivf…zacli sme tusim v breznu, hned se mi udelalo kolem 30 vajicek, malem sem praskla, to byla bolest…nakonec zbylo jen 8embryek…zavedli mi dve, pro vyssi sanci…mimochodem odber byl sileny, sileny…no a ty 2embr se snad ani nechytla…byla sem zoufala a zlomena, tolik snahy, tolik leku, prace, nervu a to neustale pocitani dnu, myslenky pri sexu, ze uz snad…nohy nahore atd…uz sem nemohla a tak na dalsi zavedeni nesla, rikala sem si, ze se musim dat dohromady…koupila sem v cervnu dovolenou na listopad a v lednu naplanovala dalsi pokus…s manzelem sme si uzivali, popijeli, vyletovali atd…na tehu a mimi sem stejne porad myslela…neslo to vymazat a tak mesic pred odletem, mozna dva, sem manzelovi rekla, ze pro jistotu si budeme davat bacha, aby ta dovca vysla, meli sme letet do thajska…no a davali, ale uz bylo pozde…tyden pred odletem sem zjistila, ze sem tehotna…a ted mame doma maleho Edika
Cele 4roky…a vyslo to…holky drzim palce a moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital