Rok a déle - dočkáme se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
26.7.13 16:43

@krokodylek Děkuji, tak já zatím trpělivost mám, zatím to budu zkoušet takhle a uvidí se…Pak holt mě nezbyde nic jiného, než do toho jít natvrdo, ale aspon budu mít klidné svědomí, že jsem udělala maximum…Antikoncepci jsem naštěstí nikdy nebrala a ted jsem se v rámci očisty zbavila i Euthytoxu na štítnou žlázu…takže léky…děkuji nechci… :D
Vám vyšlo první IVF? Nebo kolik jsi toho podstoupila?

Přeji krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
26.7.13 17:51

Ahoj snažilky, my se snažíme rok a půl a pořád nic. Už ani nevěřím, že pomáhá se něčím zaměstnat a nemyslet na to, protože oba jsme měnili práci, svatba, svatební cesta takže spooousta jiných myšlenek, lítání, zařizování a stejně nic. Teď po dovče nás čeká spermiogram, tak jsem na to zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
26.7.13 22:01

@Tinkka já IVF k otěhotnění nepotřebuju, máme problém jinde :( Navrhli mi IVF s vyšetřením embryí, ale já se bojím, že to nic nevyřeší. Pokud se ale nepřijde na příčinu potratů, tak to zkusíme. Tam ale bude potřeba víc embryí, bohužel jen málo se jich většinou dožívá 5 dnů. Nadruhou stranu, když vydrží, je velká šance, že se chytí…někde jsem tady ale četla i o paní, co otěhotněla na první nativní pokus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
2.8.13 09:17

Ahojte všichni, psala jsem sem před pár dny, že se s manželem marně snažíme už rok a půl o dítě, a doktor nám v podstatě šance na přirozené početí nedával. V poslední době toho bylo moc, nemoc mamky, škola, práce, samé stresy. Nakonec jsem sebrala odvahu a řekla to blízkým a vytiskla si doma formulář na žádost o adopci. Strašně moc se mi ulevilo, nedusit to v sobě. Dnes mě manžel donutil udělat si test, protože na mě pár dní koukal, že prý mám obrovská prsa. A výsledek vidíte sami. Sama tomu nějak nevěřím, už jsem to úplně vzdala, tento měsíc jsme spolu spali sotva dvakrát, nohy nahoru jsem nedávala, žádné přípravky nebrala, ještě jsem se nacpala brufenem a ibalginem (jsem blbá, no) - a pak tohle. Mám trochu strach, aby výsledek nebyl zkreslený cystou, kterou mám na vaječníku, nekde jsem se dočetla, že je to možné. Doktor má teď dovolenou, jsem objednaná až za měsíc. Tak uvidíme. Ale i kdyby to nedopadlo dobře, tak je to nejdál, co jsme se kdy dostali. Proto bych vás všechny ráda moc povzbudila, že zázraky se možná opravdu dějou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
2.8.13 09:37

@bibi2233 Páni, nechci ještě gratulovat, ale držím palce :kytka: a zároveń doufám, že zázraky se dějí a jednou to přijde i na nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
2.8.13 09:53

Díky moc za držení palců :-) Každá z nás máme svoji cestu k miminku, některá kratší, jiná o hooodně delší a složitější, a třeba jiným způsobem než klasicky. Taky jsem si pořád říkala, to není fér, všichni kolem mě jsou těhulky po pár měsících, a proč zrovna my nic :-( Je to těžká situace, pochopí ji jen ti, kterých se to opravdu týká. Přeji ti Lenna1, ať se ti brzo zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
2.8.13 09:58

@bibi2233 Já vím, každá si holt musíme počkat. My se právě snažíme taky rok a něco, je to pro mě už nekonečné a přesně jak píšeš, přijde mi hrozně nefér, že všem kolem mě, to jde hned :? Ale musím vydržet :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
2.8.13 10:27

@bibi2233 nevím,jestli cysta dělá takhle krásně pozitivní testy :mrgreen:,to by ta druhá čárka byla jen slabounká si myslím :think:…tohle vypadá na jasné mimino :palec:
navíc rok a půl ještě pořád není nic exrémního, dřív se říkalo že normální je otěhotnět do 2 let, takže jste stále ok. Abyste pak neměli 2 děti do roka :mrgreen:
Gratuluju :kytka:
PS brufen a ibalgin miminku v tomhle stadiu neublíží, zatím není vyvživováno přes placentu, takže si od tebe ještě nic nebralo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
2.8.13 10:59

Díky moc za uklidnění s tou cystou a ibalginem, já vím, hrozně plaším, je to holt první zkušenost s čárkama :-) Jsem z toho nějaká mimo, celý dopoledne lítám po bytě a pořád myslím na to, ať je to mimi v pořádku a hlavně v děloze a ne někde jinde, kde nemá být. A kdyby byly dvě, vůbec by to nevadilo, klidně i tři bychom brali všema deseti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
2.8.13 11:04

@bibi2233 úplně vidím sebe, jak bych byla z těch dvou čárek mimo :mrgreen: Ono se v tu chvíli na nic jiného myslet ani nedá. :mrgreen: A stopro bude všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
2.8.13 11:11

Snad máš pravdu :-) Ono je to složitější, že teď mají všichni doktoři dovolenou - gynekolog a taky doktorka, co k ní chodím se štítnou žlázou. Ta mi říkala, že mám okamžitě volat, kdybych zjistila, že jsem v tom, protože mi musí zvednout letrox, jenže je teď samozřejmě na dovolený a já furt myslím na ty hrůzy co se miminu můžou stát, kterýma mě strašila, pokud nebudu mít správnou hladinu léků v prvním trimestru. No co, nic stejně nenadělám, musím to nechat na Bohu, snad ví co dělá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
2.8.13 11:24

@bibi2233 nebudu ti říkat, ať na to nemyslíš, protože je mi jasný, že bych měla v hlavě taky to špatné, co se může stát. Nemyslet na to nejde, tak se zkusit něčím aspoň na chvíli rozptýlit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
2.8.13 12:10

Máš pravdu, budu se muset rozptýlit. Mám haldu učení, takže aspoň budu myslet na něco jiného, jsem v hrozném skluzu. Díky moc za oporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
2.8.13 13:42

@bibi2233 jééé to jsou krásné 2 čárečky! Taky moc držím pěstičky. My taky rok a pul a nic :( Tak ted mi zase svitla nadeje, ze jeste i my mae mozna nejakou sanci po te dobe, aby to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.8.13 14:16

@bibi2233 Bože to je nádhera :srdce: Bude to určitě v pohodě, uvidíš, nás jsi tady, teda hlavně i mě strašně povzbudila a nakopla novou energií a dodala naději :kytka: My už teď taky snažení rok. Doufám že se snad taky dočkáme a budeme se radovat a na tuhle dobu pak zapomeneme, nebo ani ne na to snažení, ale hlavně na to trápení. Bude dobře holky, uvidíte, držme si :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí