Kdo dnes, nebo zítra testuje? :-)

1064
12.7.13 14:53

Kdo dnes nebo zitra testuje? :-)

Ahoj holky, tak dnes mi mela prijit ms a ona nikde. Konecne jsem mela pravidelnou ms a ted zase nic, tak by to uz mohlo vyjit. Doufam :-). Jak jste na tom vy? Jinak drzim vsem palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1136
12.7.13 14:58

Ahoj, ja mam pred ms, dnes 24dc a testuju, protoze me zacly pred nekolika dny bolet prsa. Dnes se pridal podbrisek. Ale mela sem jen z ranni moci hodne slabyho ducha na mamatestu a po limitu, videt jen na svetle. Tak nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.7.13 15:03

Ja prave mela jen lehkou bolest v podbrisku a trochu nevolnost, tak uvidim. Ted se mi ve vsem dari, tak by mohlo i ted. Sice jsem si rekla, ze testovat nebudu a vydrzela jsem to 3 mesice, ale ted jsem zvedava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
12.7.13 15:11

Ahooj holky taky testuju a zatím jen toto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.7.13 15:34

@Šáárinečka treba je jeste brzo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.7.13 15:59

@Šáárinečka Taky jsem dneska zkoušela a jsem natom stejně jak ty. Před týdnem jsem měla plodný dny, tenhle týden jsem to zkusila dneska a nic.MS mám dostat až ve čtvrtek tak jsem zvědavá no ach jo ale den předem mám jít na gyndu tak jsem zvědavá co mi doktorka poví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
12.7.13 16:06

I já testuju holky a to jsem teprve 8 DPO dneska :D A samo zatím sněhobílo. Kdy vy máte dostat ms? Já příští pátek 19.7. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 16:45

Tak ja dneska taky testovala.. a vysledek je tento.
Docela nas to prekvapilo, protoze je prvni mesic co jsem si nedavali pozor.
jsem rada ale na druhou stranu jsme to necekali a mysleli ze to bude trvat aspon par mesicu. Tak je to trosku cara pres rozpocet. Starsi trval pul roku.

Zatim anonyme, chodi sem hodne kamaradek a zatim to nechci zverejnovat.

• Citovat
  • Upravit
2519
12.7.13 16:46

@wasilly ja budu testovat v nedeli.. ovulace byla 6.7., mns mam mit taky 19., tak uvidime:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
13.7.13 07:29

Tak ja dneska rano testla, bilo… mns ma prijit 19. tak je snad jeste brzy.. kez by to vyslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
13.7.13 09:01

@Kacatko1986 i já dnes testovala a taky bílo.. :) A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
13.7.13 09:03

Já zatím odolávám. Zjistila jsem, že test co mám doma není moc kvalitní, tak zkusím počkat až jestli dostanu Ms, což má být někdy od 16.7… Včera večer a dnes ráno mě to fakt lákalo, ale vydržela jsem to :lol:. Stejně už mi připadá, že těhotná nejsem. Nic nepociťuju, jen víc spím a píchlo mě v podbřišku během týdne a měla jsem 37.1, včera 36.9 teplotu. Ale v podpaží. Normálně BT neměřím, takže mi to stejně nic neřekne :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
13.7.13 09:07

@wasilly no my zacli unor, pak me pozadal o ruku a ja se bala, ze bych mohla mit zdr komplikace a svatba by byla v haji a kdyz by bylo pulka veci zaplaceno, tak po dohode s gyndr jsme nasadili zpet, jenze jsem pak byla na operaci a po ni se mi udelala mala tromboza a zakazali mi prasky brat uplne.. takze v kvetnu vysazeno definitivne.. takze ted to byl druhy mesic snazeni, ale o to intenzivnejsi.. pojistila jsem si to ovu testy a byla i v dobe ovulace na utz na preventivce na gynde, kde mi doktor potvrdil, ze do dvou dnu ovu prijde (a prisla, citila jsem to). ted je otazka, zda nebude problem u chlapa no:((

uz nam napsal zadanku, ze at kdyztak necekame ten rok a kdyby se to ted nepovedlo, at si zajde na spermiogram..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
13.7.13 09:08

@Brenda71 asi tak. dneska rano jsem mela pocit, ze mam lehke krece v podbrisku jak pred mns..
ale je divne, ze me neboli tolik prsa, pred minulymi dvemi mns jsem je cca od pulky cyklu do mns mela tak bolestiva, ze kazdy dotek byl utrpeni..ted jen trochu..

uvidime, nema to smysl, ale jsem tak nejak smirena, ze to spis asi zase nevyslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
13.7.13 09:22

@Kacatko1986 no tak to máte „veselé“. My se snažíme poctivě od února bez přestávky, minulý měsíc jsem dělala pěkně ovu testy a bylo krásně vidět, kdy ovulace je. Tento měsíc jsem je ani dělat nemusela, měla jsem ovulaci hodně bolestivou. Jinak my už máme doma skoro tříletou holčičku, chtěla jsem stihnout druhé mimčo na cca její 3. rok a to bohužel nevyšlo. Tak uvidíme, budeš testovat i zítra? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí