Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wasilly No to znám, to Ti věřím ![]()
Holky, stalo se vám někdy, že když jste testovaly, tak od namočení do dvou minut (po celou dobu) byl hezký růžový dušík, který pak po zaschnutí zmizel?
@wasilly to je sbírka?
na těch posledních nenápadného ducha vidím
ale nemělo by být více vidět 12DPO? já nevím, moc se v tom neorientuju…
@stroužek já jsem taky 9DPO
a kdy chceš teda testovat? já zatím ani nemůžu, nemám doma ani jeden test ![]()
Tak jsem si dneska koupila rapiclear test…
a mnohem lepsi nez mametest. Jeste uvidime z cim zitra prijde gynekolozka podle vysledku krve..
Ta fotka…
vrchni je ranni mamatest a spodni rapiclear pred hodinou
Ahoj holky můžu se přidat??Já jsem 10DPO a na testu Dr. Max dušíček ani nešel nafotit. na dalším testu z Globusu taky miniaturní dušíček. Mamatest bílý. Ale ten je teď 25 tak to je čas. Mám to dostat zítra, ale měla jsem posunutou Ov tak proto jsem dnes jen 10DPO. Testuju už od 8DPo a bylo sněhobílo. Příznaky jen cítím podbřišek, prsa zatím vůbec. BT zatím nahoře ale jak ráno klesne tak jsem jasná.
@Anonymní píše:
Ta fotka…
vrchni je ranni mamatest a spodni rapiclear pred hodinou
nádhera gratulace ![]()
@wasilly píše:
@stroužek tady jsou vyfocené z blízka. Rok je dost, byli jste už u doktora ohledně nějakých vyšetření? A dítko už nějaké máte?
tak doufám že tohle budu mít zítra taky, gratuluji
![]()
Holky, me pred chvili zacalo hrozne pichat na vajecniku jako pro ovulaci, z ceho to muze byt??:((((
@Kacatko1986 Mě tam jen jednou silně píchlo, když jsem se prudce sehnula. Ale po negativním testu si myslím, že snad i tu bolest jsem si vsugerovala
. Třeba se tam ale fakt něco děje u tebe
.