Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@salen no myslím, že po 3 IVF a 2 potratech bych je mohla dostat
Ale 3 týdny je pro mně hrozně dlouhá doba i když si to každý chválí ![]()
Ahoj holky, musím vám dát naději. Já otěhotněla až po roce. Počátkem ledna 2011 jsem vysadila HA a v říjnu jsem byla na testech genetických zda je vše ok, že stále nic. A lékař říkal, tak v lednu uvidíme, když se nezadaří. A paradoxně v období vánočních svátků, kdy jsem tu měla celou rodinu, od rána do večera kmitala, vařila, před tím nakupovala, balila dárky, zdobila byt, jsem otěhotněla - asi ježíšek
. V lednu jsem měla narozeniny a přišlo mi divné, že nemám týden MS, jenže jsem měla prudkou střevní chřipku, tak jsem si říkala, asi z toho… No a v den narozenin jsem testla a koukala, dálnice. Manžel říkal - no ani si nepamatuju, že jsme něco měli. Jindy jsme to lámali přes koleno, hlídala si plodné dny a urputně se snažili. Teď budeme už slavit brzo roční narozeniny
. Tak držím palce! Kamarádka otěhotněla taky po hrozné době prvně a po druhé byla za pár měsíců těhu.
@kaczule1 Byl by to jistě moc příjemný odpočinek, třeba se Ti pak ani nebude chtít domů
Kam by to bylo?
@Osmanka Jéé, tak to je moc povzbuzující! To je přesně ono zaměstnat se něčím jiným. My plánujeme svatbu, svatební cestu, ale pořád mi to tu makovici nenastavilo tak, abych nemyslela na MS, ovu, DPO a podobné… Třeba ta dovča bude tím pravým lékem
Děkuju!
@salen určitě to Františkových lázní i když to mám přes celou republiku ![]()
@kaczule1 Mohla by to být zasloužená dovolená
Většinou, když se člověk netěší a nic neočekává, dopadne to překvapivě dobře.
@salen
Jé svatba - to přijdeš fakt na jiné myšlenky, to je frmol hlavně ten týden před, pak se zabalit, odletět, třeba je dobrá svatebka nějaká aktivní, když budeš sedět u moře, tak na to budeš myslet. Třeba kombi - jeden den výlet, jeden den moře a taky u moře se tělo pročistí. Třeba vzít i kámoše, aby bylo to pravé čóro móro. Držím palce!
@salen
Jo ještě to moc neřeš na netu, víc na to pak myslíš. Prostě užívej léta, sportuj, bašti ovoce, zeleninu, užívej sluníčka. Člověk na netu se do problému víc vžívá a i fyzicky strádá.
@rigousek To je moc hezký, také se zase těším na ten krásný pocit, až uvidím // ![]()
@Osmanka Určitě to aktivně plánujeme, moc se těším, bude to vážně balzám ![]()
Ahoj holky, tak my se snažíme od dubna 2012 a ještě včera jsem měla sílu na změnu gynekologa… dneska (nevim čim to je, jestli hormony z clostíku) jsem už tak na dně, že už na to nemám sílu a už dál nechci. Nevim jak jinak se postavit na nohy a dostat se z toho… už je to fakt dlouhý… jak vy to zvládáte? Co vás postaví na nohy? Takovou krizovku jsem ještě za celou dobu neměla…
![]()