Rok a déle - dočkáme se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
2.8.13 14:38

@bibi2233 Juu,tak to je pecka teda, moc Te to preji, neboj se niceho, je videt, ze to tak ma byt a vsechno bude ok!! Drzim palce!! Opravdu me to take pozitivne naladilo a take jsem podobnych pribehu cetla a slysela dost! Muzu se zeptat v cem konkretne lekari shledali chybu u Vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
2.8.13 14:58

Ahoj všichni, naděje je určitě, nevzdávejte se :-)Před chvílí jsem se od bráchy náhodou dozvěděla, že zná dva páry, které se pokoušely 5 a 7 let, a když už to definitivně vzdaly, tak najednou čekaly miminko (sama bych tomu nevěřila, ale prý to tak fakt je). Takže neklesejte na mysli. U mě gynekolog našel velkou cystu na jednom vaječníku, která je tam už dlouho a je naplněná krví a předběžně diagnostikoval endometriozu a taky podezření na srůsty po hodně komplikované operaci slepého střeva. Takže proto mám trochu strach z mimoděložního těhotenství. Druhý vaječník se při každém vyšetření schovával a nebylo jisté jestli vůbec funguje. Celý rok a půl jsem cítila při ovulaci bolest na pravé straně, kde je ten špatný vaječník s cystou a kde jsem byla operovaná na slepák, a prostě se nedařilo, a tento měsíc najednou píchání na druhé straně a teď dvě čárky. Takže se asi zázrakem ten druhý vaječník probral a začal fungovat nebo nevím jak si to vysvětlit. Doktor nás posílal do Caru, ale prostě jsem měla strach z operace, co tam vůbec najdou, že mi řeknou, že mám neprůchodné vejcovody a jediná možnost umělé oplodnění a hormony (důvody proc se bojím jsem psala na první straně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
3.8.13 22:08

Ahoj, smim se pridat/ Moc si prejeme treti detatko, uz nam dve odrostly az k vysoke skole..a na prvni jsme cekali dva roky..urcite bych hned po roce nikam nebehala…je to dnes tak nejak..v mode a stresuje to.Po dvou trech letech a pokud je vam jako me okolo 40 bych uz o tom i uvazovala, ale my ted zkousime rok a tomu jeste nechame…opravu, chce to klidnu mysl a ne hned pelasit protestovat kdeco.vsem preji, at se podari, moc preji. I nam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
4.8.13 11:46

@bibi2233 To je bomba, krásné čárky!!! :potlesk: Moc moc držím palce, ať vše dobře dopadne :) A děkuji za novou naději :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.8.13 13:33

@bibi2233
Ahoj, gratuluju. Nicméně klid, stejně tě lékař objedná tak na 7tt, dřív stejně nic nepozná. Taky jsem netrpělivě čekala, taky měl dovolenou a stejně mi řekla sestra, že dřív to nemá smysl. A tak jsem hopsla do laborky si nechat udělat testy z krve - cca za 150,– - předchozí těhu skončilo totižž potratem a tam jsem chtěla mít jistotu, že za 3měs. po potratu jsem opět těhu a dala si raději oraz.

Zkus laborku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.8.13 13:34
@salen píše:
@bibi2233 To je bomba, krásné čárky!!! :potlesk: Moc moc držím palce, ať vše dobře dopadne :) A děkuji za novou naději :palec:

Ahoj, to je přesně, jak jsem psala. Těhu se většinou přihodí, když se to neplánuje a když se někde něco semele :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
11.8.13 18:20

@Osmanka Tak já jsem si teď pěkně semlela nohu, tak kéžby to mělo i na něco jinýho nějakej vliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.8.13 12:18

Mam radost s Vami! :srdce: A jdu poprosit o drzeni palecku…Jiskrne oci, plet jako miminko, vlasy jako v sestnacti, denni pobolivani podbrisku, obcas pekne ostra bolest v prsou, sem tam zaludek na vode, na kazdem testu lehounka druha carka…za dva dny by mela prijit MS…a zacala jsem se bat ridit. A taky me telo odmita milovani…zato vyzaduje mnoho objimani…Kez by.Byl by to pro nas necennejsi dar. A narodilo by se do hor, na krasnou hajovnu v osade..mezi ohromnou zahradu koncici v lese..mezi plno zviratek…at prijde, prosim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
30.1.14 00:50

Ahoj holky, tak jak se Vam dari a jak pokracujete ve snazeni o mimi? Ja mam za sebou prvni ivf a ted cekam na ket. Mela jsem ohss, tak byl transfer odlozen. A co vy ostatni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.2.14 20:52

Ahojky holky…můžu se přidat…? teď tak počítám…a už je to 34 neúspěšných cyklů :,( v prosinci jsem podstoupila laparoskopii…nález byl a byl vyřešen…,,zařasený vejcovody"…doktor mi sliboval, že bych teď měla otěhotnět hned…dovolenou snahu jsme měli až od teď, od února…ale nějak sme nevydrželi a snažili se už v lednu…jak jsem doufala, že to bude hračka…a hned to vyjde… a ono prdlajs :,( ale třeba sme jen netrefili správný čas… nebo je v tom stres…tento cyklus měřím BT…a jsem tak hloupá, že nepoznám ani ovulaci… :,( :mrgreen: v podbříšku mě bolí poslední týden snad pořád…vůbec nevím… už jsem zoufalá…v okolí rodí tolik známých… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
16.2.14 21:17

@OlgaO Ahoj, drž se :hug: Říká se, že po laparce by se to mělo povést do 3-4 mesíců..Tak snad ti to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.2.14 21:24

@Kyslíková Ahoj..joo, taky jsem slyšela…ale vím i o dost případů, kdy ani laparka nepomohla…tak uvidíme…ale když našli možnou příčinu, tak by to snad mělo jít… uvidíme :) děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
16.2.14 21:30

@OlgaO Já taky měla jít na laparku, ale bála jsem se, že to bude zbytečné a ztratím tak jen další 4 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.2.14 21:35

@Kyslíková měla si do toho jít… myslím, že to zbytečný nneí…i kdyby ti nic nenašli, tak ti ty vejcovody krásně profouknou, a pak to půjde hned… :palec: a myslím, že když ti nic nenajdou a udělaj ti vážně jen laparoskopii, tak mám ten pocit, že se můžete snažit hned…mě vlastně dělali i histeroskopii, tak sme museli čekat… jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
16.2.14 21:42

@OlgaO Já mám za sebou průchodnost vejcovodů klasicky ambulantně :palec: Chtěli mi dělat skarifikaci vaječníků, ale pak se od toho nějak upustilo. Chodím po doktorech kvůli mimču něco málo přes rok. Teď si píchám pregnyl a stimuluju na druhou inseminaci. První v lednu se nepovedla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí