Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Do-not-touch píše:
neřešíme nic, ale mě to rajcuje, když se jen nemlčí. Správně volená slova jsou účinné afrodisiakumAle každej na to není, můj přítel bohužel ne
Ten strop by už chtělo vymalovat ![]()
@Do-not-touch píše:
@Prof. Farnsworth nebo „Už seš?“
„Jsem dobrej?“ nebo „To je macek, co?“ ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Ten strop by už chtělo vymalovat
a proto má bejt ženská nahoře ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
a proto má bejt ženská nahoře
No samozřejmě, to taky říkám já ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
a proto má bejt ženská nahoře
není nad to, než když má ženská navrch ![]()
Dalo by se špitat i něco romantického, abychom se vrátili k tématu. Nevím, v tom moc zkušenost nemám.
Nejlepší poloha je stejně „na rodeo“. Ženská si klekne na všechny čtyři, muž nasedne zezadu, jednou rukou ji chytí za vlasy, druhou vztyčí ve vítězném gestu vzhůru a řekne „Takhle to má tvoje sestra nejradši“. A měří se čas, jak dlouho vydrží v sedle ![]()
@Do-not-touch mlčet taky ne no
,ale my celkově prokecáme hodně času ![]()
@Hroznej puberťák to by ovšem boreček musel vědět, jak to má sestra opravdu ráda ![]()
@Do-not-touch píše:
@Hroznej puberťák to by ovšem boreček musel vědět, jak to má sestra opravdu ráda
Ale vůbec ne. To je naopak naprosto a zcela nepodstatné. I ta sestra je nepodstatná, ani žádnou nemusí mít, místo sestry lze použít jakoukoliv jinou, podstatné je jen a pouze to, že bude JINÁ
![]()
@Do-not-touch píše:
neřešíme nic, ale mě to rajcuje, když se jen nemlčí. Správně volená slova jsou účinné afrodisiakumAle každej na to není, můj přítel bohužel ne
Taky s tím mám vážný problem
@Prof. Farnsworth píše:
„Přirážej!“
@Do-not-touch píše:
není nad to, než když má ženská navrchDalo by se špitat i něco romantického, abychom se vrátili k tématu. Nevím, v tom moc zkušenost nemám.
Mj, souhlas …To je vzrušující …jinak dík za návrhy …nahoře to je největší nuda
@Hroznej puberťák píše:
Nejlepší poloha je stejně „na rodeo“. Ženská si klekne na všechny čtyři, muž nasedne zezadu, jednou rukou ji chytí za vlasy, druhou vztyčí ve vítězném gestu vzhůru a řekne „Takhle to má tvoje sestra nejradši“. A měří se čas, jak dlouho vydrží v sedle
Bez těch keců o sestře souhlas …dobrá poloha ![]()