Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Mj, souhlas …To je vzrušující …jinak dík za návrhy …nahoře to je největší nuda
to je asi individuální. ![]()
jinak ve 20 jsem taky měla sbírku oplodňováků a romantický mi to připadalo a cíleně jsem to pouštěla ![]()
@Do-not-touch píše:
to je asi individuální.jinak ve 20 jsem taky měla sbírku oplodňováků a romantický mi to připadalo a cíleně jsem to pouštěla
Tak to jsi dobrá ,že jen ve dvaceti ![]()
@Venetia píše:
Tak to jsi dobrá ,že jen ve dvaceti
každej jsme nějakej, určitě se najdou páry, kde jim to oběma vyhovuje i po čtyřicítce
Třeba Je t´aime Serge Gainsbourga, tomu bych podlehla okamžitě (teda Sergovi).
@Markéta80 píše:![]()
a při 20 výročí co? Abych věděla na co se mám připravit
@opozice povídat si můžeme ale při sexu to by z toho nic moc nebylo
ty nemáš fantazii. Ne při sexu, ale v mezi sexu. To chceš říci, že po čísle se jen díváte jeden na druhého jak na svaté obrázky, nebo si dáte šlofíka, než se dáte do druhého čísla?
![]()
@Venetia píše:
Mj, souhlas …To je vzrušující …jinak dík za návrhy …nahoře to je největší nuda
se nedivím, jak řekl Babiš, tam se musí makat. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
„Jsem dobrej?“ nebo „To je macek, co?“
tak na tohle se už neptám a neříkám, protože poslouchat pořád tu stejnou odpověď mě už nebaví. ![]()
@opozice píše:
se nedivím, jak řekl Babiš, tam se musí makat.
Přesně ![]()
jsem se před chvílí dočetl, že zaměstnanci stojí zaměstnavatele ročně 48 tisíc zbytečně. Proplkají na netu každý den 65 minut. Vzhledem k tomu, že je to průměr, myslím, že tady na miminu by to bylo daleko více. ![]()
@opozice píše:
jsem se před chvílí dočetl, že zaměstnanci stojí zaměstnavatele ročně 48 tisíc zbytečně. Proplkají na netu každý den 65 minut. Vzhledem k tomu, že je to průměr, myslím, že tady na miminu by to bylo daleko více.
Náhodou, když mám fakt dobrej den a zadaří se, tak třeba i těch 65 minut z celýho dne opravdu pracuju. Ale nestává se to často, spíš to bývá míň…
@Hroznej puberťák píše:
Náhodou, když mám fakt dobrej den a zadaří se, tak třeba i těch 65 minut z celýho dne opravdu pracuju. Ale nestává se to často, spíš to bývá míň…
no a to nemluvím o tom, že furt chtějí všichni přidávat. ![]()
@opozice já většinou usnu
, nebo většinou není čas na ležení v posteli ![]()
@Pavelkowa píše:
Pro mnohé z nás je vrcholem romantiky sex v přírodě. Samozřejmě na opuštěném místě.
Přesně tak a nejlíp v autě ![]()
@Jančakecalka píše:
Přesně tak a nejlíp v autě
určitá romantika to je, ale pohodlí je v čudu. ![]()
@Markéta80 píše:
@opozice já většinou usnu![]()
, nebo většinou není čas na ležení v posteli
aha rozumím, štrejchneš si jednou a už usneš. ![]()