Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jančakecalka píše:no,to říkal manžel taky
a já pak dodala,že by se chtěl přidat
![]()
to už jsou ti náročnější. ![]()
@Jančakecalka píše:
Jo,ten les taky znám,ale všude samej mravenec![]()
jednou s ex jsem byl na pláži a ten píeek, to bylo achich ouha. ![]()
@Jančakecalka píše:
Právě
no ale dogging není o přidání se, tam se nikdo nepřidává, jen koná.
@Jančakecalka píše:
Jo,ten les taky znám,ale všude samej mravenec![]()
Tak kde jinde než v lese zažiješ ten pořádnej grupáč, kdy tě mimo partnera zároveň píchá i mračno komárů ![]()
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu, jsem kluk a mám přítelkyni, jsme spolu tři roky. Můj zásadní problém je, že nejsem romantik a mám na vás velkou prosbu. Co pro vás je romantického? (Při sexu) Byl bych rád kdyby jste mi tu poradili co proto udělat. jestli nějakou výzdobu nebo tak. Předem upozorňuji, že se nejedná o žádný humor… Děkuji.
Tak jsem nad tim premejslel, a pak mne napadlo zadat si do googlu „romantic anal video“. A covece vyjela mi spousta hezkych scenaru na zrealizovani. Na tech videich to vypadalo moc hezky. Nakonec mozna zjistis, ze se ta romatika bude libit i tobe.
@opozice ale jen když jsme doma sami
, jinak žádné spaní nehrozí
, já dokážu usnout kdekoliv. To je snad 3 týdny kdy manžel ležel než šel do práce a at si jdu k němu lehnout že si budeme povídat, já ho varovala a prý ne neusneš. Tak jsem si lehla a po chvilce říká nespi tak říkám nespim jen mě bolí oči tak je mám zavřený a prý 2 minuty a už bylo jasno že spím
. Nevím jestli je to místem nebo postelí protože i manžel jak si tam lehne a i když spát nechce do 5ti minut spí
. Ted taky že spát nebude ale kdyby usnul at ho probudim ve 12 a spí a psi u něj taky ![]()
@Markéta80 píše:žádná negativní zona tam nebude, pokud tam spí psi. Ale je docela normální, že po sexu usínáme, protože přece jenom toho vypětí máme více, než vy baby. Hlavně, ať mě nečte madam Klopotková, ta by mě dala, že ona se namaká taky dost.
@opozice ale jen když jsme doma sami, jinak žádné spaní nehrozí
, já dokážu usnout kdekoliv. To je snad 3 týdny kdy manžel ležel než šel do práce a at si jdu k němu lehnout že si budeme povídat, já ho varovala a prý ne neusneš. Tak jsem si lehla a po chvilce říká nespi tak říkám nespim jen mě bolí oči tak je mám zavřený a prý 2 minuty a už bylo jasno že spím
. Nevím jestli je to místem nebo postelí protože i manžel jak si tam lehne a i když spát nechce do 5ti minut spí
. Ted taky že spát nebude ale kdyby usnul at ho probudim ve 12 a spí a psi u něj taky
@Cosmopol píše:
Tak jsem nad tim premejslel, a pak mne napadlo zadat si do googlu „romantic anal video“. A covece vyjela mi spousta hezkych scenaru na zrealizovani. Na tech videich to vypadalo moc hezky. Nakonec mozna zjistis, ze se ta romatika bude libit i tobe.
jeden z nich https://www.xnxx.com/…l_sex_couple
@Cosmopol píše:
tady nejde o to co se libi jemu , ale ji ? nebo jsem nepochopila zadani ?
@Venetia píše:
tady nejde o to co se libi jemu , ale ji ? nebo jsem nepochopila zadani ?
No kdyz ja jsem takovej soucitnej a empatickej a chtel bych, aby v te romantice nalezli zalibeni oba dva. Dokonale stesti ![]()
@Cosmopol píše:
No kdyz ja jsem takovej soucitnej a empatickej a chtel bych, aby v te romantice nalezli zalibeni oba dva. Dokonale stesti
romantika ..nalezeni stesti v analu
?
@opozice právě aby tam nebyla ža moc pozitivní zona. Tam si lehnu a usnu do 5ti minut, manžel taky
Po sexu usínám já, manžel ne ten si většinou jde vařit kafe
Manžel říká že kdyby vedle mne v noci padaly granáty že spím v klidu dál a že jednou zaspím i svoji smrt ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Auto je stejně na houby, větší sranda je vzít deku jen tak do lesa nebo do parku
Třeba v Praze před hlavní nádraží? ![]()
Jo,ten les taky znám,ale všude samej mravenec