Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
určitá romantika to je, ale pohodlí je v čudu.
Záleží na tom, jaké máš auto
Já tomu v autě teda zrovna moc neholduju, ale kdyby, mám tam letiště metr třicet na dva metry…
@Hroznej puberťák píše:
Záleží na tom, jaké máš autoJá tomu v autě teda zrovna moc neholduju, ale kdyby, mám tam letiště metr třicet na dva metry…
No,vždyt to říkám,záleží na autě ![]()
@Jančakecalka píše:
Tak nevím,záleží na autě,my máme velkého kombíka a místa je hodně,takže nám to vyhovujea vozíme deku
kombíka– já mám taky velká auta, ale jak píši romantika to je, zvláště, když jdou kolem psejčkaři.
@opozice píše:
kombíka– já mám taky velká auta, ale jak píši romantika to je, zvláště, když jdou kolem psejčkaři.
No,mi právě vybíráme místečka,kde nikdo nechodí a je klídek,a věř,že jich známe spoustu ![]()
@Jančakecalka píše:
No,mi právě vybíráme místečka,kde nikdo nechodí a je klídek,a věř,že jich známe spoustu
to docela věřím, jen jsem chtěl podotknout, že mě nevadí, jestli jde někdo kolem, nebo ne. ![]()
@opozice píše:
Multivan s černými skly a může si kolem chodit kdo chce
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Multivan s černými skly a může si kolem chodit kdo chce![]()
tak ti mají smůlu, to se musí jen spokojit s verbálním projevem. ![]()
@opozice píše:
to docela věřím, jen jsem chtěl podotknout, že mě nevadí, jestli jde někdo kolem, nebo ne.
Nás kdysi jednou viděl jeden hajný,ale myslím,že větší trapas to byl pro něj,než pro nás ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Multivan s černými skly a může si kolem chodit kdo chce![]()
To je výhoda ![]()
@Jančakecalka píše:
Nás kdysi jednou viděl jeden hajný,ale myslím,že větší trapas to byl pro něj,než pro nás
to byl asi důchodce a červenal se až za ušima a vyčítal si, proč tam v tu dobu zrovna šel. ![]()
@opozice píše:
to byl asi důchodce a červenal se až za ušima a vyčítal si, proč tam v tu dobu zrovna šel.
Asi tak ![]()
@Jančakecalka píše:
Asi tak
to byla ještě slušná generace. Dnes by šel až k vám a ještě by se koukal a vyhonil šaška. ![]()
@opozice píše:
to byla ještě slušná generace. Dnes by šel až k vám a ještě by se koukal a vyhonil šaška.
Auto je stejně na houby, větší sranda je vzít deku jen tak do lesa nebo do parku ![]()
Tak nevím,záleží na autě,my máme velkého kombíka a místa je hodně,takže nám to vyhovuje
a vozíme deku