Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to otázka spíše pro chlapy, ale fakt by mě zajímalo jestli je dlouhodobě možné žít se ženou, vzít si ji, mít s ní děti.. Bez toho aby se vám líbila a nějak vás nepritahovala?? ![]()
Příspěvek upraven 25.06.18 v 19:33
to by se nepostavil… měl bych milenku.
A proč by to mělo být někomu zapotřebí, být s někým, kdo se mi nelíbí?
To bychom se snad ani neseznámili, ne ???
Nejsem muž, ale myslím si, že muž dokáže být se ženou, která se mu až tak nelíbí, ale pokud ho nepřitahuje, tak s ní být nedokáže (pokud to tedy není zlatokop).
Líbit se a přitahovat, to jsou dvě rozdílné věci.
Jednoho takového znám. On sám také není žádný playboy. Myslím, že jsou spolu jen proto, že by si nikoho jiného nenašli. Ona je po mrtvici, sotva chodí, obezita, každé oko jinak a slintá. K tomu všemu byla ve chvíli seznámení samoživitelka.
On teda také není zrovna krasavec, ale kdyby se upravil a navoněl, tak by možná pro někoho stačil. Dlouho hledal tu pravou, až to vzdal.
Mluví o ní dost ošklivě. Ona bohužel není ani hodná, po výplatě mu sebere peníze, na pivo ho nepustí, kamarády zakazuje…a pořídili si spolu dítě. On to bere jako konečnou, ale je nešťastný a máme strach, aby se jednou nenaštval a nevyhodil jí. Jednou jsem nechtíc vyslechla jejich hádku…a teda čuměla jsem, jak do něj šila, řvala, vše vyčítala…a on jen tiše snášel. ![]()
@Anonymní píše:
to by se nepostavil… měl bych milenku.
A proč by to mělo být někomu zapotřebí, být s někým, kdo se mi nelíbí?
To bychom se snad ani neseznámili, ne ???
Tak v případě, že v době seznámení žena vypadala jinak? ![]()
@Kazimíra Olejovka píše:
Jednoho takového znám. On sám také není žádný playboy. Myslím, že jsou spolu jen proto, že by si nikoho jiného nenašli. Ona je po mrtvici, sotva chodí, obezita, každé oko jinak a slintá. K tomu všemu byla ve chvíli seznámení samoživitelka.On teda také není zrovna krasavec, ale kdyby se upravil a navoněl, tak by možná pro někoho stačil. Dlouho hledal tu pravou, až to vzdal.
Mluví o ní dost ošklivě. Ona bohužel není ani hodná, po výplatě mu sebere peníze, na pivo ho nepustí, kamarády zakazuje…a pořídili si spolu dítě. On to bere jako konečnou, ale je nešťastný a máme strach, aby se jednou nenaštval a nevyhodil jí. Jednou jsem nechtíc vyslechla jejich hádku…a teda čuměla jsem, jak do něj šila, řvala, vše vyčítala…a on jen tiše snášel.
… ale tohle jsou strašné extrémy
@Mia. Prcek píše:
Je to otázka spíše pro chlapy, ale fakt by mě zajímalo jestli je dlouhodobě možné žít se ženou, vzít si ji, mít s ní děti.. Bez toho aby se vám líbila a nějak vás nepritahovala??
co ta hrubka?
@Mia. Prcek píše:
Tak v případě, že v době seznámení žena vypadala jinak?
Tak je spousta chlapů, kteří zůstali se svou manželkou, i když si třeba během let transformovala do nevzhledné ropuchy. ![]()
Ony existují takové, co chlapy nepřitahují? Jak říká hroznej-pubertak stačí zhasnout ![]()
@Mia. Prcek Já si myslím, že jo. A stejně tak opačně. A zvlášt, pokud dotyčný/á vypadal na začátku vztahu jinak. Jen se koukněte na emimino ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ony existují takové, co chlapy nepřitahují? Jak říká hroznej-pubertak stačí zhasnout
@Mia. Prcek píše:
Tak v případě, že v době seznámení žena vypadala jinak?
Jinak v jakém smyslu přesně ?
@Oliverka28 píše:
Když ma chlap dvě promile pod kůží,tak se mu libi každá
Asi jo. Jediná výjimka je Karla Šlechtová.