Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@teerax píše:
já si myslim, že jo..kamarád mi tuhle říkal, že přitažlivost prý není ve vztahu důležitátaky mě to dost překvapilo, přijde mi to jako blbost..má teda ženu, tak možná se tím utěšuje protože se nechce rozvádět, nebo nevim
![]()
ale je fakt, že po mnohaletém manželství může opravdu přijít, že tam ta přitažlivost není, ale zase jsou třeba dobrý parťáci a jinak to funguje, tak to tak nechají být a bokem mají milenu..možná by to bylo i vysvětlení, proč má tolik ženáčů bokovku
vlastně jsem četla i nějaký výzkum, že z většiny vztahů se po letech nějaká ta vášeň a přitažlivost postupem let vytratí, že je to spíš vyjímka když ne…
Kazdy ztrácí na kráse, dokonce i muži :S to mělo být k něčemu jinému
ale souhlasím, že i ta přitažlivost mizí ![]()
Příspěvek upraven 25.06.18 v 19:54
Jak že znělo zadání? Aha, už vím. Ne, nepřipadá v úvahu. Žádný takový. Marfušu chci za ženu.
![]()
Jo a jedna brutální hláška ze života : Hlavně že má díru a dejchá.
@Anonymní píše:
takovej musí zákonitě šou.stat i kozu v holínkách. ![]()
@Anonymní píše:
takovej musí zákonitě šou.stat i kozu v holínkách. ![]()
Tady v sousední diskuzi kdosi píše, že žena na seznamce dostane 150 odpovědí s nabídkou sexu. Takže je fuk, jak vypadá
@opozice píše:
takovej musí zákonitě šou.stat i kozu v holínkách.
By ses divil, měl vždy luxusní kočeny, akorát mu to tu ten nahoře vyměřil jen do 21 ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tady v sousední diskuzi kdosi píše, že žena na seznamce dostane 150 odpovědí s nabídkou sexu. Takže je fuk, jak vypadá
nabídka je nabídka, ta ještě nic neřeší. Kolik těch zájemců zůstane až ji uvidí, to se už asi nepíše? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tak pokud napíše, ze je rádodajka.. Měla by jich dostat i více ![]()
To je těžké, každý má jiné priority. Máme rodinou známou, která má těžkou nadváhu (důvody zdravotní, přesto za mě je to vzhledem určitým způsobem zajímavá ženská), má několik vážných onemocnění. Rozvedla se před 40, měla 2 děti. 2 roky po rozvodu se dala dohromady se současným manželem, mají další 2 děti. Její muž je velmi těžce za vodou, vlastní několik firem. A ano, tuším, že s ní je pro její povahu. Je opravdu strašně fajn člověk.
Prosím anonym, vím, že sem jeden čas chodila.
@Anonymní píše:
To je těžké, každý má jiné priority. Máme rodinou známou, která má těžkou nadváhu (důvody zdravotní, přesto za mě je to vzhledem určitým způsobem zajímavá ženská), má několik vážných onemocnění. Rozvedla se před 40, měla 2 děti. 2 roky po rozvodu se dala dohromady se současným manželem, mají další 2 děti. Její muž je velmi těžce za vodou, vlastní několik firem. A ano, tuším, že s ní je pro její povahu. Je opravdu strašně fajn člověk.
ale hádám, že bokem bude mít přitažlivou milenku
@Anonymní píše:
Taky takovou znám
takový lidé jsou ale tak neuvěřitelně zajímavý a úžasní, že bych opravdu věřila, že chlap ji nikdy neopustí i kdyby vypadala jakkoliv
tiše závidím a upřímně obdivuji ![]()
@Anonymní píše:
Je hodně chytrej a baví ho práce. Ale není klasický workoholik. On je na ni strašně pyšný.@teerax
Ale tak nesmíme zapomínat, že každý má jiný vkus, to co se nám nelíbí, může jemu připadat děsně sexy. A nebo je sní opravdu hlavně kvůli té skvělé povaze. ![]()
@Mia. Prcek píše:
Taky takovou známtakový lidé jsou ale tak neuvěřitelně zajímavý a úžasní, že bych opravdu věřila, že chlap ji nikdy neopustí i kdyby vypadala jakkoliv
tiše závidím a upřímně obdivuji