Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu, jsem kluk a mám přítelkyni, jsme spolu tři roky. Můj zásadní problém je, že nejsem romantik a mám na vás velkou prosbu. Co pro vás je romantického? (Při sexu) Byl bych rád kdyby jste mi tu poradili co proto udělat. jestli nějakou výzdobu nebo tak. Předem upozorňuji, že se nejedná o žádný humor… Děkuji.
Vonnou svíčku, víno nebo becherovku s tonikem, milenec mě poprvé uctil myslivcem a k žádnému sexu nedošlo.
Výzdoba, tak zkusit to můžeš nebo přines květiny.
@Klopotkova píše:
Vonnou svíčku, víno nebo becherovku s tonikem, milenec mě poprvé uctil myslivcem a k žádnému sexu nedošlo.Výzdoba, tak zkusit to můžeš nebo přines květiny.
Me kdyby uctil betonem,tak mu pobleju nohy
co zena,to nazor.vseobecne je lepsi nejake dobre vino,to maloktera zena odmitne.
a jinak podle me romantikou v sexu se mysli dlooouha predehra,mazleni,libani,hudba,svicky,masaz a az pak samotny sex ![]()
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu, jsem kluk a mám přítelkyni, jsme spolu tři roky. Můj zásadní problém je, že nejsem romantik a mám na vás velkou prosbu. Co pro vás je romantického? (Při sexu) Byl bych rád kdyby jste mi tu poradili co proto udělat. jestli nějakou výzdobu nebo tak. Předem upozorňuji, že se nejedná o žádný humor… Děkuji.
pro mě sklenicka vína a povídat si v posteli…a třeba 2 hodky se jen tak na sebe tesit než na to dojde
pak pulhodka mazleni a pak akce ![]()
Je hezké,ze pres to,ze nejsi romantik máš snahu o nějaké to romantické gesto
Za mě např. koupel při svickach,malé občerstvení,sampano…masáž a pak šup na to ![]()
Třeba alkohol je moje noční můra. Jsem abstinent. Večeře, kterou třeba uvaris, svíčky, hudba, květiny, masáž, společná vana, dlouhá předehra a pak sex.
Příspěvek upraven 25.06.18 v 20:43
@Klopotkova píše:
Vonnou svíčku, víno nebo becherovku s tonikem, milenec mě poprvé uctil myslivcem a k žádnému sexu nedošlo.Výzdoba, tak zkusit to můžeš nebo přines květiny.
Tak klasika je nějaký sekt/champagne (stačí Bohemka, nemusí být Dom Perignon nebo Krug) a u žen jsou oblíbené jahody.
@Prof. Farnsworth píše:
Tak klasika je nějaký sekt/champagne (stačí Bohemka, nemusí být Dom Perignon nebo Krug) a u žen jsou oblíbené jahody.
Jo a taky pomalá hudba „oplodňováky“ - tady ti nejlíp poradí místní ženy.
Dlouhá předehra, žádné rychlé pohyby, sprostá slova, hodně mazlení a pusinek ![]()
Neee, hlavne ne oplodňováky.
Příjemné jídlo a pití, aby člověk nebyl hladový ani sytý… Dál v ložnici ticho, klid, hlavně žádný vyrušování, lehké přítmí, lehké teplo aby člověku bylo příjemné být nahý… Klidně nějaká masáž nebo horká vana, nahřátý ručníky, nejlépe oboje… Příjemná vůně ve vzduchu, dlouhý mazlení, klidně hlazení nějakou kožešinkou, pírkem, něco hmatově zajímavého… Pak pomalý sex.
Pro mnohé z nás je vrcholem romantiky sex v přírodě. Samozřejmě na opuštěném místě. ![]()