Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Je tu uz taka debata, ze co najlepsie zabrani poteniu a vela ludi pisalo, ze Merino.
http://www.sijemdetem.cz/node/2#…
Ze v zime hreje, v lete chladi. Ale neviem…nevyskusala som, tak sa mi tomu zatial tazko veri. ![]()
Moc Vás prosím o zkušenosti- váhám, zda-li koupit na léto letní potah nebo chladící vložku???Jezdíme opravdu hodně a malá se v sedačce- máme king plus,,žirafku", jakmile je tepleji, celkem dost potí. Co byste doporučili???Vím, že je to oboje celkem drahé, ale vzhledem k tomu, že opravdu hodně jezdíme, chci do toho investovat a chci koupit originál k romerovi, aby to opravdu sedělo. Jen bych ráda koupila to, co více pomůže…Moc děkuji za všechny odpovědi. ![]()
@Lendi86 My máme chladicí vložku Aeromoov (dříve Aerosleep, už tady o ní holky psaly) a je výborná. Není to teda origoš Romer, ale sedět by ti měla, my máme menší ve vajíčku Cybex a větší v autosedačce Maxi Cosi a do obou pasuje bez problémů, dobře vypadá a je fakt funkční. A je levnější, než ta Keep Cool vložka.
My máme modrý froté letní potah a malá se mi v něm taky potila, tak jsem koupila ještě na kinga Keep cool a super. Teď ho máme i v sedačce 15-36 kg a já si teda nemůžu stěžovat. Pomalu vůbec se nepotí. Opravdu je mezi tím rozdíl.
@romči aha, takže prostě raději ty vložky, froté potah to nezachrání.
Když my máme ještě navíc kinga semišovýho, to teď na léto fakt není. ![]()
@Lendi86 ono je to o tom, že letní potah funguje na sání potu a ochranu sedačku před znečištěním, takže u již zpoceného dítěte saje pot
kdežto Keep Cool Cover funguje jako ochrana před pocením, že předem chladí dítě, aby se nepotilo,
takže je potřeba se rozhodnou zda chceme zamezit pocení potom zvolit vložku, nebo vyřešit pocení a ochránit sedačku potom zvolit letní potah
Keep Cool Cover je z materiálu Outlast. Můžete si o něm víc přečíst na stránkách Little Angel. Já mám s tímto materiálěm jen tu nejlepšé zkušenost, vždy mám jedno/ dvě bodýnka/třička na každou velikost, protože to není úplně nejlevnější. Dál máme deky na spaní, tepláčky, čepičku na zimu i letní čepičku. Nemůžu si jeho funkčnost vynachválit.
Keep Cool Cover máme samozřejmě taky ![]()
Na druhou stranu jsme prodali merino vložku, na té se syn prostě potil.
@jessikka takže s vložkou spokojenost? Furt váhám mezi tou aeromoov a keepcool
začínám mít strach, že než se rozhodnu bude zima ![]()
Já nakonec keep cool a naprostá spokojenost, tahle investice se fakt vyplatí. ![]()
Mame sedacku Romer King plus a koupili jsme original chladici podlozku od Romeru a spokojeni nejsme vubec. Stalo to 1100,– a mala se nam poti vic nez bez podlozky. V sedacce se poti daleko.mene.Jakmile vlozime chladici podlozku, je zpocena uplne cela a doslova to z ni tece..Takze my penez litujeme a vuuube ji nechceme dale pouzivat. Koukali jsme na material a prijde nam, ze pres to vubec kuze nemuze dychat.. ![]()
My jsme taky nakonec koupili na Romer King Plus tu originál vložku proti přehřívání od Romeru a spokojení jsme nebyli. Syn se v ní potil úplně stejně jako bez ní. Navíc když jsem ho posadila do sedačky, vložka se pod ním všelijak posouvala a shrnovala. Takže jsme ji pak už ani nepoužívali. Vyhozené peníze, škoda.
@clary Jakou máte tady tu vložku že se dítě v ní stále potí, tu Aerosleep a nebo Keep Cool Cover???