Römer - chladící vložka nebo letní froté potah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
4.8.14 12:23

@clary No tak to jste mě moc nepotěšila :? právě nad touhle jsem přemýšlela tak a už zase nevim :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.8.14 12:30

@Terezie231 no my sme se taky moc nepotěšili, když jsme za to ali víc jak 1000,– a kouknem a celá podložka úplně mokrá, u hlavy kolo, že by se to dalo ždímat… ale píšou tu uživatelky, že jsou spokojené, tož to mi hlava nebere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.8.14 13:55

@clary No právě, tak to taky nechápu :nevim: Tak nevuim jestli teda něco kupovat a nebo vozit náhradní oblečení vždycky ho převlíct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.8.14 14:33

@Terezie231 a nemáte možnost si to někde vypůjčit? jestli jste někde v nějaké skupině třeba na fcb, zda by nějaké maminka Vám potah třeba na víkend půjčila a vy byjste se mohla sama přesvědčit, zda je to ok či ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.8.14 14:55
@Terezie231 píše:
@clary Jakou máte tady tu vložku že se dítě v ní stále potí, tu Aerosleep a nebo Keep Cool Cover???

Taky jsme měli tu Keep Cool. Že by ale z dítěte teklo ještě víc, jak popisuje clary, to říct nemůžu. Prostě u nás ten efekt byl nulový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.8.14 15:21

@Terezie231 Co člověk, to názor. Moje extra potivé dítě se na ní téměř nepotí, za mě supr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
4.8.14 20:31

Já nakonec koupila tu aerosleep, pocení je o něco lepší, ale vyloženě zázrak v tom nevidím. Ta keepcool se mi na živo nějak nepozdávala, ale těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.8.14 20:40

@jessikka Taky mám strašně potivé dítě a když ho pak vždycky vidim tak mi ho je strašně líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
30.10.15 18:12

Můžete mi prosím poradit jak se nandává letní froté potah na kidfix? Vůbec nevím za co to přichytit dole na tom podesadáčku. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.11.15 07:59

@market.km záleží jaký model máte, u starého Kidfixu se potah jen zaháknete potah za spodní okraj sedačky, u nových Kidfix XP nebo XP II tam jsou našité gumičky a ty spojíte pod sedákem a drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
2.11.15 08:45

Dobrý den @steeve Mám právě ten nový, kde jsou dvě gumičky a já nevím za co je mám protáhnout. Na návodu to vypadá jako nějaký plastový díl, ale já ho tam nemám. Mám ty gumičky zašmodrchat do sebe pod sedačkou? Na tom návodu na obrázku to je pod tou barevnou sedačkou, nikoliv až pod tou šedivou sedací částí. Jsem bezradná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.11.15 08:59

@market.km napsal jsem to nesrozumitelně, ty na zadní části sedu mají háčky, ty spojíte za sedákem k sobě, a ty gumičky vepředu, co nemají háčky, tak ty navlíkněte na ty plastové části co jsou všité vepředu na potahu a drží pod plastovým sedákem( musíte ten stávající potah vepředu trochu vyjmout a pak zase i s letním potahem nasadit zpátky.) je to vidět v návodu obr. 3, dole ty šipky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
2.11.15 09:09

@steeve aha, takže protáhnout pod tím plastovým dílem, když mě to tam nejde strčit, je to tam takové úzké a prsty se mi tam nevejdou. Nicméně to zkusím. Děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.11.15 09:22

@market.km nestrkejte tam prsty, vytáhněte ten potah vepředu sedačky, navlíknout na ty platový díly gumičku a pak zase potah strčte zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí