Romer Kidfix 2011 a 2012 - jaký je rozdíl?

Máte zkušenost s Britax Römer Kidfix?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Kidfix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1720
26.11.11 18:39

Holky, pro jistotu se zeptam ještě jednou zda jsem správně pochopila. Když v autě isofix není, dám volně sedačku, do ní malého a klasicky připoutám. V případě, že tam malý nepojede nechám klasicky připoutanou sedačku. V autě bez isofixu bude jezdit minimálně, ale je možné, že parkrát ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
26.11.11 19:01
kackark píše:
Holky, pro jistotu se zeptam ještě jednou zda jsem správně pochopila. Když v autě isofix není, dám volně sedačku, do ní malého a klasicky připoutám. V případě, že tam malý nepojede nechám klasicky připoutanou sedačku. V autě bez isofixu bude jezdit minimálně, ale je možné, že parkrát ano.

Jojo, přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.11.11 09:04
kackark píše:
Holky, pro jistotu se zeptam ještě jednou zda jsem správně pochopila. Když v autě isofix není, dám volně sedačku, do ní malého a klasicky připoutám. V případě, že tam malý nepojede nechám klasicky připoutanou sedačku. V autě bez isofixu bude jezdit minimálně, ale je možné, že parkrát ano.

sedačka 15-36 bez isofixu se dá na sedadlo, vodičem pásu v sedačce se protáhne pás z auta, aby držel ve správné pozici a pak se posadí dítě a připoutá se dítě i sedačka tímto jedním autopásem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí