Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer Kidfix?
Přidejte zkušenost s Britax Römer KidfixHolky, pro jistotu se zeptam ještě jednou zda jsem správně pochopila. Když v autě isofix není, dám volně sedačku, do ní malého a klasicky připoutám. V případě, že tam malý nepojede nechám klasicky připoutanou sedačku. V autě bez isofixu bude jezdit minimálně, ale je možné, že parkrát ano.
kackark píše:
Holky, pro jistotu se zeptam ještě jednou zda jsem správně pochopila. Když v autě isofix není, dám volně sedačku, do ní malého a klasicky připoutám. V případě, že tam malý nepojede nechám klasicky připoutanou sedačku. V autě bez isofixu bude jezdit minimálně, ale je možné, že parkrát ano.
Jojo, přesně tak.
kackark píše:
Holky, pro jistotu se zeptam ještě jednou zda jsem správně pochopila. Když v autě isofix není, dám volně sedačku, do ní malého a klasicky připoutám. V případě, že tam malý nepojede nechám klasicky připoutanou sedačku. V autě bez isofixu bude jezdit minimálně, ale je možné, že parkrát ano.
sedačka 15-36 bez isofixu se dá na sedadlo, vodičem pásu v sedačce se protáhne pás z auta, aby držel ve správné pozici a pak se posadí dítě a připoutá se dítě i sedačka tímto jedním autopásem