Rouhám se...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.4.17 12:17
@Helileli píše:
Asi ti to moc nepomůže, ale má ctyrslabicne jméno i příjmení a žádné komplikace mi to nezpůsobuje. ;)
Tak jdi brečet za chlapem, ať ví, že jsi z toho tak hotová. :nevim:

Tohle je 5 a 5, případně 4 a 5 ta Veronika. Nehledě na to že jsem chtěla aby jména šla aspoň trochu k sobě… Starší je Sofie.

• Citovat
  • Upravit
3998
30.4.17 12:17

Já to asi nechápu. Ty takhle vyšiluješ i z toho kompromisního jména Veronika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
30.4.17 12:18
@Anonymní píše:
Neprochází přes něj, je seklej jak… :zed:

No dobre, ale tak mimco jste taky udelali oba.. Nemuze se prece seknout a nebrat ohled na tebe. Tak vyradte Eleonoru a vymyslete jine, ktere bude vyhovovat oboum.Je nesmysl aby jsi dala svemu diteti jmeno ktere se ti vubec nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
30.4.17 12:19
@Anonymní píše:
Eleonora Nikodýmová, to je pomsta…

Mně to zní dohromady hezky a i to křestní jméno samo o sobě se mi líbí. Ale to není podstatné, pokud ho nemůžeš vydýchat ty, je to tvé dítě. Jinak, než kompromisem to asi nepůjde. Má muž nějaký specifický důvod, proč chce dát právě tahle jména a přes ně vlak nejede? (milované babičky nebo tak?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 12:19
@EmmaAnna píše:
tak se sekni taky, prostě přinese jiné jméno :roll: třeba přijde na něoc, co bude vyhovovat oběmaproč zrovna tohle jméno, podle nějaké babičky?

Jo, už jsem se sekla, ale kdykoliv jdu na něj se změnou, tak že prej jsme se už jednou dohodli a hotovo. Nn, podle babičky ne, prostě se mu hrozně líbí.

• Citovat
  • Upravit
3482
30.4.17 12:20

Netrap se a promluv s manželem, že prostě ani Eleonora ani Veronika pro tebe nepřipadají v úvahu a musíte se shodnout na jiném jménu. Přece nedáš dítěti jméno, které ti tak vadí! Pro holku je tolik krásných jmen, věřím, že najdete nějaké, které nebude vadit ani jednomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.4.17 12:21
@Anonymní píše:
Jo, už jsem se sekla, ale kdykoliv jdu na něj se změnou, tak že prej jsme se už jednou dohodli a hotovo. Nn, podle babičky ne, prostě se mu hrozně líbí.

a co je na Veronice špatného? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@tessa2323 píše:
No dobre, ale tak mimco jste taky udelali oba.. Nemuze se prece seknout a nebrat ohled na tebe. Tak vyradte Eleonoru a vymyslete jine, ktere bude vyhovovat oboum.Je nesmysl aby jsi dala svemu diteti jmeno ktere se ti vubec nelibi

Eleonoru jsme vyřadili, to pro mě bylo naprosto nepředstavitelné ho dát, ale mně nejde přes hubu ani ta kompromisní Veronika, i když proti té Eleonoře jsem na ni asi v 7.tt.kývla jakožto na menší zlo. Kráva blbá pitomá.

• Citovat
  • Upravit
6116
@lamicina píše:
Já to asi nechápu. Ty takhle vyšiluješ i z toho kompromisního jména Veronika?

Pokud jsem správně pochopila, tak zakladatelky muž má vybrané dvě jména, přes která nejede vlak. Zakladatelce se ale žádné z nich nelíbí a neumí si představit, že tak bude dceru oslovovat. Veronika není kompromisní jméno, Veronika je jedno z těch dvou jmen. Zakladatelka navrhuje kompromisní jména (místo Eleonory třeba Elena), ale pro manžela přes tahle dvě vlak nejede.

Tak edit, teď dočítám, že i ta Veronika je z manželovy strany „kompromisní“. I tak mi to ale přijde buď něco nebo nic, kompromisní jméno by mělo být takové, které vymyslí oba společně namísto těch, na kterých se neshodnou.

Příspěvek upraven 30.04.17 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
@Anonymní píše:
Jo, už jsem se sekla, ale kdykoliv jdu na něj se změnou, tak že prej jsme se už jednou dohodli a hotovo. Nn, podle babičky ne, prostě se mu hrozně líbí.

Tak bych mu rekla ze hotovo to neni, tobe se nelibi a je to.. Na me takhle chlap vyvijet natlak, tak uz jen na truc dam jine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
30.4.17 12:22

Me prijde smesne jak se chovate.Jak deti. Jinak to jmeno k prijmeni jde.Snad spolu zijete mate dite, druhe cekate tak se dohodnete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27569
30.4.17 12:23

Pozor at nedopadnete jako u našich příbuzných. Pán trval na rodovém jméně a s manželkou se dohodli, že ano, ona si to v porodnici na poslední chvilku rozmyslela a dítě dostalo jiné jméno. Dotyčný se rozčílil a došel na matriku změnit dítěti už zapsané jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 12:23
@Tom-Jerry píše:

Tvrdý, dlouhý, prostě se mi hnusí. Ne tak jako Eleonora ale nedovedu si představit tak denně někoho oslovovat. Už jsem i říkala že jí budu říkat Niky a hotovo, ale to zas máme morče Nikolu :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6116
30.4.17 12:24
@Tom-Jerry píše:

Ale na něm přece nemusí být nic špatného. Na žádném jméně není nic špatného, ale zakladatelce se nelíbí, nechce mít dceru Veroniku a to rozhodně je pádný argument to jméno prostě ze seznamu vyřadit a vymýšlet jiné, které se bude líbit oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
30.4.17 12:24
@Anonymní píše:
Eleonoru jsme vyřadili, to pro mě bylo naprosto nepředstavitelné ho dát, ale mně nejde přes hubu ani ta kompromisní Veronika, i když proti té Eleonoře jsem na ni asi v 7.tt.kývla jakožto na menší zlo. Kráva blbá pitomá.

Tak to nemusi byt konecny rozhodnuti, prece. Helet nez se tim takhle trapit, tak se na to vyprdni, najdi si jmeno jake se ti libi a je to… Pokud je takhle zatvrzelej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze