Rouhám se...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
30.4.17 21:23
@Anonymní píše:
Ještě mám nějakou chvíli čas, ale nevím no… Jsem sama zvědavá jak to dopadne, abysme fakt neskončili u soudu :roll:

Normálně mu řekni, že se ti to jméno nelíbí a že musíte vybrat jiné, na kterém se shodnete. Když řekne, že o tom nechce slyšet, tak mu nastav zrcadlo a řekni, že ty o tom taky nechceš slyšet a dodej, že pokud se neshodnete, budete muset k soudu a ten vybere s největší pravděpodobností úplně jiné jméno. ROZHODNĚ bych nedávala něco, co se mi ani trochu nelíbí, jen aby byl klid. Prostě musí pochopit, že budete hledat dál. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 21:35
@tumpach píše:
Muzeme vedet jake jmena si mu to znazornila?? jsem zvědavá

Nemám ho u sebe, ale co si vzpomenu tak Ema, Nela, Nikol, Laura, Lenka, Elena, Julie, Lucie, SSimona, Leona, Lea…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
30.4.17 22:13
@evill píše:
A co Verona? K Sofii podle me parada :)

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Verona

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Sofie

Verona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3483
30.4.17 22:28

@Klopotkova Nebo Paris :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.4.17 22:39
@Anna766 píše:
Kdyby muj chlap chtěl synovi mermomocí dát jméno dejmetomu Mojmír a že přes to nejede vlak, tak bych se taky stavěla na zadní i když bych někomu připadala infantilní až do aleluja :nevim:

hele, já měla být Mojmír! (Nebo Vojtěch. :roll: ) :mrgreen:
Jinak Eleonra je nádherné jméno, ale k příjmení se absolutně nehodí, stejně tak Veronika. Lucie je mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
30.4.17 23:24
@Tamtama píše:
Jinak Eleonra je nádherné jméno, ale k příjmení se absolutně nehodí, stejně tak Veronika. Lucie je mnohem lepší.

Sorry Mojmírku, služebníček :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
1.5.17 00:18
@Anna766 píše:
Sorry Mojmírku, služebníček :oops: :andel:

Ja treba jednoho Mojmira znam, je docela hezky, takze mne to jmeno neprijde az tak hrozne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.5.17 00:20
@Anonymní píše:
Eleonora Nikodýmová, to je pomsta…

Mně se to líbí. Zní to téměř umělecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.5.17 00:23
@Anna766 píše:
Kdyby muj chlap chtěl synovi mermomocí dát jméno dejmetomu Mojmír a že přes to nejede vlak, tak bych se taky stavěla na zadní i když bych někomu připadala infantilní až do aleluja :nevim:

až tak že by sis představovala že by to těhotenství třeba mohlo dopadnout blbě aby to jméno nešlo příště použít? :think: tak to totiž zakladatelka psala..a to mi přijde hooodně ujetý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.5.17 00:24
@Tamtama píše:
Jinak Eleonra je nádherné jméno, ale k příjmení se absolutně nehodí, stejně tak Veronika. Lucie je mnohem lepší.
že by i jiní rodiče než ti moji měli stejně trhlý nápad? :lol: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
1.5.17 00:34
@jdukolem píše:
až tak že by sis představovala že by to těhotenství třeba mohlo dopadnout blbě aby to jméno nešlo příště použít? :think: tak to totiž zakladatelka psala..a to mi přijde hooodně ujetý 8o

Tak až tak ne. S takovými věcmi si nezahrávam, tady jde veškerá sranda stranou. A bohužel jsem to zažila, takže o tomto se nežertuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
1.5.17 00:35
@Limi123 píše:
Ja treba jednoho Mojmira znam, je docela hezky, takze mne to jmeno neprijde az tak hrozne :-)

Mě rychle jiné jméno nenapadlo :D dobře…tak třeba :think: Spytihněv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
1.5.17 08:27
@Klopotkova píše:
Verona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já mela Veronu spolužačku na Vš, je to podobné Veronice, ale kratší navíc typove úplně k Sofii. Odbourá se tím ta blbá koncovka nika/ Niko. Takže za mě fakt ideál beze srandy.
Jinak k těm vybranym jménům já jsem Veronika a jsem celý život spokojená, sestra je Lucie a své jméno ráda nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
1.5.17 08:44
@Anonymní píše:
Nemám ho u sebe, ale co si vzpomenu tak Ema, Nela, Nikol, Laura, Lenka, Elena, Julie, Lucie, SSimona, Leona, Lea…

Jsem zvědavá, jak se s tím manžel popere, dej pak vědět. Já bych si z Tvého seznamu nevybrala, nelíbí se mi žádné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.5.17 09:05
@jdukolem píše: že by i jiní rodiče než ti moji měli stejně trhlý nápad? :lol: :zed:

no co, však je to hezký jméno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko