Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ještě mám nějakou chvíli čas, ale nevím no… Jsem sama zvědavá jak to dopadne, abysme fakt neskončili u soudu
Normálně mu řekni, že se ti to jméno nelíbí a že musíte vybrat jiné, na kterém se shodnete. Když řekne, že o tom nechce slyšet, tak mu nastav zrcadlo a řekni, že ty o tom taky nechceš slyšet a dodej, že pokud se neshodnete, budete muset k soudu a ten vybere s největší pravděpodobností úplně jiné jméno. ROZHODNĚ bych nedávala něco, co se mi ani trochu nelíbí, jen aby byl klid. Prostě musí pochopit, že budete hledat dál. ![]()
@tumpach píše:
Muzeme vedet jake jmena si mu to znazornila?? jsem zvědavá
Nemám ho u sebe, ale co si vzpomenu tak Ema, Nela, Nikol, Laura, Lenka, Elena, Julie, Lucie, SSimona, Leona, Lea…
@evill píše:
A co Verona? K Sofii podle me parada![]()
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Verona
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Sofie
Verona
![]()
@Anna766 píše:
Kdyby muj chlap chtěl synovi mermomocí dát jméno dejmetomu Mojmír a že přes to nejede vlak, tak bych se taky stavěla na zadní i když bych někomu připadala infantilní až do aleluja
hele, já měla být Mojmír! (Nebo Vojtěch.
) ![]()
Jinak Eleonra je nádherné jméno, ale k příjmení se absolutně nehodí, stejně tak Veronika. Lucie je mnohem lepší.
@Tamtama píše:
hele, já měla být Mojmír! (Nebo Vojtěch.)
Jinak Eleonra je nádherné jméno, ale k příjmení se absolutně nehodí, stejně tak Veronika. Lucie je mnohem lepší.
Sorry Mojmírku, služebníček
![]()
@Anna766 píše:
Sorry Mojmírku, služebníček![]()
Ja treba jednoho Mojmira znam, je docela hezky, takze mne to jmeno neprijde az tak hrozne ![]()
@Anonymní píše:
Eleonora Nikodýmová, to je pomsta…
Mně se to líbí. Zní to téměř umělecky ![]()
@Anna766 píše:
Kdyby muj chlap chtěl synovi mermomocí dát jméno dejmetomu Mojmír a že přes to nejede vlak, tak bych se taky stavěla na zadní i když bych někomu připadala infantilní až do aleluja
až tak že by sis představovala že by to těhotenství třeba mohlo dopadnout blbě aby to jméno nešlo příště použít?
tak to totiž zakladatelka psala..a to mi přijde hooodně ujetý ![]()
@Tamtama píše:že by i jiní rodiče než ti moji měli stejně trhlý nápad?
hele, já měla být Mojmír! (Nebo Vojtěch.)
@jdukolem píše:
až tak že by sis představovala že by to těhotenství třeba mohlo dopadnout blbě aby to jméno nešlo příště použít?tak to totiž zakladatelka psala..a to mi přijde hooodně ujetý
Tak až tak ne. S takovými věcmi si nezahrávam, tady jde veškerá sranda stranou. A bohužel jsem to zažila, takže o tomto se nežertuje.
@Limi123 píše:
Ja treba jednoho Mojmira znam, je docela hezky, takze mne to jmeno neprijde az tak hrozne
Mě rychle jiné jméno nenapadlo
dobře…tak třeba
Spytihněv.
@Klopotkova píše:
Verona![]()
![]()
Já mela Veronu spolužačku na Vš, je to podobné Veronice, ale kratší navíc typove úplně k Sofii. Odbourá se tím ta blbá koncovka nika/ Niko. Takže za mě fakt ideál beze srandy.
Jinak k těm vybranym jménům já jsem Veronika a jsem celý život spokojená, sestra je Lucie a své jméno ráda nemá.
@Anonymní píše:
Nemám ho u sebe, ale co si vzpomenu tak Ema, Nela, Nikol, Laura, Lenka, Elena, Julie, Lucie, SSimona, Leona, Lea…
Jsem zvědavá, jak se s tím manžel popere, dej pak vědět. Já bych si z Tvého seznamu nevybrala, nelíbí se mi žádné ![]()
@jdukolem píše: že by i jiní rodiče než ti moji měli stejně trhlý nápad?![]()
no co, však je to hezký jméno ![]()