Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anna766 píše:
Nic proti Veronice, je to hezké jméno…ale VeroNIKA NIKOdýmová…to je strašnej jazykolam teda.
Naprosto souhlasím…
Nedala bych jméno, co se mi nelíbí, ještě bych si o tom promluvila. když už, tak kompromis, půlky těch jeho jmen. ne Eleonoru, ale buď Elen, nebo Noru, ani ne Veroniku, ale buď Věru, nebo Niku ![]()
@Anna766 píše:
Nic proti Veronice, je to hezké jméno…ale VeroNIKA NIKOdýmová…to je strašnej jazykolam teda.
Argumentuje tím, že celý používat stejně bude jenom minimálně ![]()
Nevím jak bych toto řešila. Kolik je první dceři? Pokud už je trošku větší a vy dva se nemůžete dohodnout nechala bych jméno prostě vybrat sestřičku. Tím by padlo vaše dohadování a ona by se cítila důležitě, že může miminku vybrat jméno.
@Anonymní píše:
Nenapadá mě jak bych Berenice říkala, nějaký zdrobněliny atd…
Bery, Berenka, Beruška, Nika, Nikolka, https://www.emimino.cz/…nika-201029/, ale teda do bereniky bych já dobrovolně nešla, to by mi muselo jít o život
![]()
@glitterball píše:
Nevím jak bych toto řešila. Kolik je první dceři? Pokud už je trošku větší a vy dva se nemůžete dohodnout nechala bych jméno prostě vybrat sestřičku. Tím by padlo vaše dohadování a ona by se cítila důležitě, že může miminku vybrat jméno.
3 teprve.. To bysme měli Elzu nejspíš. Nebo Sněhurku ![]()
@Anonymní píše:
Argumentuje tím, že celý používat stejně bude jenom minimálně
Jasně, minimálně celý život - škola, zaměstnání, úřady…
@Anonymní píše:
Argumentuje tím, že celý používat stejně bude jenom minimálně
Snažim se nenadržovat jo
ale ta Lucie Nikodýmová mi vyznívá fakt nejlíp…
@slavuska1 píše:
Nedala bych jméno, co se mi nelíbí, ještě bych si o tom promluvila. když už, tak kompromis, půlky těch jeho jmen. ne Eleonoru, ale buď Elen, nebo Noru, ani ne Veroniku, ale buď Věru, nebo Niku
Ještě mám nějakou chvíli čas, ale nevím no… Jsem sama zvědavá jak to dopadne, abysme fakt neskončili u soudu ![]()
@Anna766 píše:
Snažim se nenadržovat joale ta Lucie Nikodýmová mi vyznívá fakt nejlíp…
Dik, asi mu to dám přečíst ![]()
@renduli píše:
Jasně, minimálně celý život - škola, zaměstnání, úřady…
No, asi tak ![]()
@Anna766 píše:
Snažim se nenadržovat joale ta Lucie Nikodýmová mi vyznívá fakt nejlíp…
Jojo, myslím si totéž
. Zní mi to nejvíce „zvukomalebně“.
@renduli píše:
Jojo, myslím si totéž. Zní mi to nejvíce „zvukomalebně“.
A taky se se ségrou nebudou muset dohadovat kdo má lepší jméno…Sofie a Lucie ![]()
Tak k Sofii bych rozhodne nedala ani Eleonoru ani Veroniku (jsou k Sofince moc dlouhá), stála bych si za kompromisem Elena ❤️ Jinak z tveho výběru bych volila Julie nebo Týna. Ted me jeste napada, ze kdyz se tvemu manzelovi ocividne libi tvrdsi jmena, co treba Laura?