Rozbrečela se mi kolegyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Promluvit se synem, proč nad tím přemýšlel. Vyhledat psychologa.
- Citovat
- Upravit
@Virginian
Bohužel, tady neplatí že kdo o tom mluví tak to neudělá.. Co píšeš je jediné co můžeš udělat, vzít za ni práci ať to jede řešit. Případně najít číslo na krizovou linku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je síla
ale povědšinou je pravda že kdo chce spáchat tak o tom nemluví
hlavně 15 letí takhle rádi vyhrožujou…brácha měl kámoše kterej se takhlezabíjel každý týden
nakonec snad docházeli na nějakou terapii k psychologovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Probrat to sní, povzbudit a podpořit a navrhnout psychologa a čím jak nejdřív tam sním zajít, aby se to začalo řešit…až není potom pozdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarushka tak to je hovadina, moje tchýně se zabila a ještě nás o tom informovala, nestihli jsme udělat vůbec nic
- Citovat
- Upravit
@Bella1988 píše:
@klarushka tak to je hovadina, moje tchýně se zabila a ještě nás o tom informovala, nestihli jsme udělat vůbec nic
tak to nevím píšu jen to co znám z vlastního okolí… jinak souhlas s ostatníma že je třeba vyhledat psychologa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak asi, situace kdy bych rád pomoh ale v podstatě nemám co bych nabídnul, krom teda její práce.
Kluk je teď ve škole, maj tam poradce, tak to budou nějak řešit.
- Citovat
- Upravit
Znám případ že dotyčný o tom mluvil a skutečně to udělal, nevěřte nikdo tvrzení že toho není schopen, nevíme co se druhým odehrává v hlavě bohužel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginian píše:
A ukázala mi SMS od syna. Píše, že přemejšlí o sebevraždě. Klukovi je 15.No, to bylo zajímavé ráno. Řek jsem jí, že aspoň že jí to řek, ty co to myslej vážně to prej neřikaj, ale stejně co se na to dá říct, proboha? Snad jen že jí pomůžu s prací, jestli potřebuje jet domů.
TREBA chtela sex z litosti ![]()
ne ted vazne…nemuzes delat nic..jen pro svuj klid ji poslat domu ze praci za ni dnes vezmes
..tohle si musi vyresit oni
- Citovat
- Upravit
Tak hlavně, aby to dopadlo dobře a nic se nestalo ![]()
Nechtěla bych být v takové situaci a doufám, že ani nebudu jako matka ![]()
Jinak, jak už tady bylo zmíněno, neuděláš nic
max. ji poslat domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarushka je vidět, že nevíš. Každý reaguje úplně jinak, tchýně mi to řekla do telefonu a do hodiny byla mrtvá.
- Citovat
- Upravit
A ukázala mi SMS od syna. Píše, že přemejšlí o sebevraždě. Klukovi je 15.
No, to bylo zajímavé ráno. Řek jsem jí, že aspoň že jí to řek, ty co to myslej vážně to prej neřikaj, ale stejně co se na to dá říct, proboha? Snad jen že jí pomůžu s prací, jestli potřebuje jet domů.