Rozbrečela se mi kolegyně

Virginian
15.1.14 14:56

Rozbrečela se mi kolegyně

A ukázala mi SMS od syna. Píše, že přemejšlí o sebevraždě. Klukovi je 15.

No, to bylo zajímavé ráno. Řek jsem jí, že aspoň že jí to řek, ty co to myslej vážně to prej neřikaj, ale stejně co se na to dá říct, proboha? Snad jen že jí pomůžu s prací, jestli potřebuje jet domů.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
15.1.14 14:57
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.1.14 14:58

Rekni ji aby ho sla najit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene

Promluvit se synem, proč nad tím přemýšlel. Vyhledat psychologa.

• Citovat
  • Upravit
2642

@Virginian
Bohužel, tady neplatí že kdo o tom mluví tak to neudělá.. Co píšeš je jediné co můžeš udělat, vzít za ni práci ať to jede řešit. Případně najít číslo na krizovou linku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.1.14 15:00

Ať jede domů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
15.1.14 15:01

To je síla 8o ale povědšinou je pravda že kdo chce spáchat tak o tom nemluví ;) hlavně 15 letí takhle rádi vyhrožujou…brácha měl kámoše kterej se takhlezabíjel každý týden ;) nakonec snad docházeli na nějakou terapii k psychologovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.1.14 15:01

Probrat to sní, povzbudit a podpořit a navrhnout psychologa a čím jak nejdřív tam sním zajít, aby se to začalo řešit…až není potom pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
15.1.14 15:02

@klarushka tak to je hovadina, moje tchýně se zabila a ještě nás o tom informovala, nestihli jsme udělat vůbec nic

• Citovat
  • Upravit
3931
15.1.14 15:03
@Bella1988 píše:
@klarushka tak to je hovadina, moje tchýně se zabila a ještě nás o tom informovala, nestihli jsme udělat vůbec nic

tak to nevím píšu jen to co znám z vlastního okolí… jinak souhlas s ostatníma že je třeba vyhledat psychologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
15.1.14 15:06

No tak asi, situace kdy bych rád pomoh ale v podstatě nemám co bych nabídnul, krom teda její práce.

Kluk je teď ve škole, maj tam poradce, tak to budou nějak řešit.

• Citovat
  • Upravit
659
15.1.14 15:08

Znám případ že dotyčný o tom mluvil a skutečně to udělal, nevěřte nikdo tvrzení že toho není schopen, nevíme co se druhým odehrává v hlavě bohužel :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
15.1.14 15:09
@Virginian píše:
A ukázala mi SMS od syna. Píše, že přemejšlí o sebevraždě. Klukovi je 15.No, to bylo zajímavé ráno. Řek jsem jí, že aspoň že jí to řek, ty co to myslej vážně to prej neřikaj, ale stejně co se na to dá říct, proboha? Snad jen že jí pomůžu s prací, jestli potřebuje jet domů.

TREBA chtela sex z litosti :mrgreen:
ne ted vazne…nemuzes delat nic..jen pro svuj klid ji poslat domu ze praci za ni dnes vezmes :nevim:..tohle si musi vyresit oni

• Citovat
  • Upravit
3477
15.1.14 15:10

Tak hlavně, aby to dopadlo dobře a nic se nestalo :kytka:
Nechtěla bych být v takové situaci a doufám, že ani nebudu jako matka :nevim:

Jinak, jak už tady bylo zmíněno, neuděláš nic :nevim: max. ji poslat domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
15.1.14 15:11

@klarushka je vidět, že nevíš. Každý reaguje úplně jinak, tchýně mi to řekla do telefonu a do hodiny byla mrtvá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat