Rozchod a 8leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
15.9.19 14:27

@pohledzdruhestrany přečti si tohle

https://magazin.aktualne.cz/…cc47ab5f122/

Velmi zajímavý pohled na věc

• Citovat
  • Upravit
21111
15.9.19 14:28
@Šáruší píše:
a nechtějí to samé? Já bych řekla, že chtějí, ne?

Významná část lidí ani neví, co chce uvnitř sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.9.19 14:40
@Mango_Lassi píše:
@pohledzdruhestrany přečti si tohle

https://magazin.aktualne.cz/…cc47ab5f122/

Velmi zajímavý pohled na věc

Jojo, to jsem už četl a na Hulovy pozoruju to samý co na sobě, v běhu doby příklon od levicackyho liberalismu k těžce zavařený konzervě :D

A nevím, jestli je to standardní pohled…jo…za našich mladejch dob… nebo teď se děje něco opravdu společenský přelomovýho…možnost téměř absolutní svobody, která ukazuje, že běžná populace si ji neváží a neumí s ní pracovat, v podstatě ji způsobuje tíseň, ne radost. Ono samotný desatero je jen důkazem, že na prostý lid je třeba přísnost. Docela mě teď zaujalo, jak se vyvíjelo Portugalsko za Salazara, jenže to už je hrana fašismu. :nevim: A zrovna v ČR je to paradoxní, že teprv před 30 lety se navrátil koncept svobody. Jasně mixuju vztahový a spolecenskopoliticky věci, ale ono to spolu souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.9.19 14:44
@pohledzdruhestrany píše:
Jojo, to jsem už četl a na Hulovy pozoruju to samý co na sobě, v běhu doby příklon od levicackyho liberalismu k těžce zavařený konzervě :DA nevím, jestli je to standardní pohled…jo…za našich mladejch dob… nebo teď se děje něco opravdu společenský přelomovýho…možnost téměř absolutní svobody, která ukazuje, že běžná populace si ji neváží a neumí s ní pracovat, v podstatě ji způsobuje tíseň, ne radost. Ono samotný desatero je jen důkazem, že na prostý lid je třeba přísnost. Docela mě teď zaujalo, jak se vyvíjelo Portugalsko za Salazara, jenže to už je hrana fašismu. :nevim: A zrovna v ČR je to paradoxní, že teprv před 30 lety se navrátil koncept svobody. Jasně mixuju vztahový a spolecenskopoliticky věci, ale ono to spolu souvisí.

Ten politický přesah je bomba. Zrovna teď jsem četla od Honzejka (Když tak pošlu odemčenou verzi do SZ) tuto úvahu o konci demokracie. A taky to souvisí přesně s tímhle - lidé nedokážou se svobodou pracovat

https://archiv.ihned.cz/…nemaji-hlavu

Jinak koncept užívání si je všude přítomný, viz třeba porod, nesmí to bolet, tak CS. Protože proč? Porod musí být přeci zážitek!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.19 14:55
Správně, čeká před ní cesta za štěstím, novej tatínek, případně další mimísek, pak zase cesta za štěstím, novej tatínek pro předchozí exmimísky a případně ještě další mimísek a pořád dokola :lol:

A proc zrovna takhle? :mrgreen: stastna muze byt i jinak nez s dalsim „tatinkem“ a mimiskem (to je fakt hroznej vyraz). Vubec nechapu tvuj komentar :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21111
15.9.19 15:05
@Mango_Lassi píše:
Ten politický přesah je bomba. Zrovna teď jsem četla od Honzejka (Když tak pošlu odemčenou verzi do SZ) tuto úvahu o konci demokracie. A taky to souvisí přesně s tímhle - lidé nedokážou se svobodou pracovat

https://archiv.ihned.cz/…nemaji-hlavu

Jinak koncept užívání si je všude přítomný, viz třeba porod, nesmí to bolet, tak CS. Protože proč? Porod musí být přeci zážitek!

Jo, přesně o tom přemejšlím a i proto přemejšlím nad tím Salazarem. V podstatě ochránil Portugalsko před hrůzama 2. světový války a ekonomicky ho posunul. Byl to fašismus, nevím, určitě hodně autoritářskej režim, ale minimálně nebyl motivovanej vlastním zájmem a byl vztaženejm ke „konzervativním“ křesťanskejm hodnotám. Tedy koncept moudrého diktátora. Jenže toho obvykle vystřídá dlouhá řada těch nemoudrých. Tady to dopadlo dobře jen proto, že nastala evoluce (ne revoluce) prostřednictvím nějakýho demokratizačního procesu. Asi závěr je, že člověk se nikdy nepoučí, ani z vlastních chyb, ani z historie a jedinej osud lidskýho plémě je všechno absolvovat znova a znova ve vlnách/cyklech. Vnější háv technologickýho vývoje na tom nic nemění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.9.19 15:10
@Anonymní píše:
A proc zrovna takhle? :mrgreen: stastna muze byt i jinak nez s dalsim „tatinkem“ a mimiskem (to je fakt hroznej vyraz). Vubec nechapu tvuj komentar :mrgreen:

takové ženy se vyskytují pouze v literatuře, ne v praxi, teda abych nekecal, možná zahrnují tak 0.00006 % populace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.19 15:32
takové ženy se vyskytují pouze v literatuře, ne v praxi, teda abych nekecal, možná zahrnují tak 0.00006 % populace :lol:

Jeeee ty prehanis :mrgreen: znam spostu zenskych, co vic jak jedno dite nechteji ani kdyby zmenily partnera. Jednou z nich jsem ja napriklad. A novy tatinek je taky blbej pojem, tata je vzdycky jen jeden :)

• Citovat
  • Upravit
21111
15.9.19 15:42
@Anonymní píše:
A novy tatinek je taky blbej pojem, tata je vzdycky jen jeden :)

mě to nevysvětluj, ale tady, jak není štěstíčko ve vztahu, tak se hned hledá novej chlap, kterej má zároveň plnit funkci otce (většinovej epipi názor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
15.9.19 15:45
Významná část lidí ani neví, co chce uvnitř sebe.

tak já vím přesně co chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
15.9.19 15:47
@Anonymní píše:
Jeeee ty prehanis :mrgreen: znam spostu zenskych, co vic jak jedno dite nechteji ani kdyby zmenily partnera. Jednou z nich jsem ja napriklad. A novy tatinek je taky blbej pojem, tata je vzdycky jen jeden :)

nejen nové dítě, ale ani nového chlapa do baráku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
15.9.19 18:05
Jo, přesně o tom přemejšlím a i proto přemejšlím nad tím Salazarem. V podstatě ochránil Portugalsko před hrůzama 2. světový války a ekonomicky ho posunul. Byl to fašismus, nevím, určitě hodně autoritářskej režim, ale minimálně nebyl motivovanej vlastním zájmem a byl vztaženejm ke „konzervativním“ křesťanskejm hodnotám. Tedy koncept moudrého diktátora. Jenže toho obvykle vystřídá dlouhá řada těch nemoudrých. Tady to dopadlo dobře jen proto, že nastala evoluce (ne revoluce) prostřednictvím nějakýho demokratizačního procesu. Asi závěr je, že člověk se nikdy nepoučí, ani z vlastních chyb, ani z historie a jedinej osud lidskýho plémě je všechno absolvovat znova a znova ve vlnách/cyklech. Vnější háv technologickýho vývoje na tom nic nemění :nevim:

Jak ti to takhle čtu, nabyl bych dojmu, že tu leninskou cestu vlastně prožíváme až teď, po tom, co už po něm i jeho zastáncích neštěkne ani pes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
15.9.19 18:21

@pohledzdruhestrany jde ještě o komentáře nebo rady pro zakladatelku, nebo tady perlíš, jak jsi vzdělaný, aby tě ostatní obdivovali?
nevím, jak souvisí Španělsko, fašismus a leninismus s tím, že zakladatelka při sexu brečí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
15.9.19 18:37

@stinga @pohledzdruhestrany Já si myslím, že by neškodilo, kdyby jsme společně s tímto tématem probrali ještě válku v Zálivu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
15.9.19 18:39
@LaPaloma píše:
@stinga @pohledzdruhestrany Já si myslím, že by neškodilo, kdyby jsme společně s tímto tématem probrali ještě válku v Zálivu. :dance:

já dneska viděla zajímavější věc, a to simulaci jaderné války mezi Ruskem a USA. A poznatek je, že by to odskákala Evropa, to by zlikvidovali komplet během pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí