Rozchod a 8leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
16.9.19 09:46
@Lama Lama píše:
Podle jména to bude spíš nějaký kmotr mexické drogové mafie.

To je název poměrně známého songu ze 70. let

• Citovat
  • Upravit
81480
16.9.19 10:02
@Mango_Lassi píše:
To je název poměrně známého songu ze 70. let

NO, to taky. A nebo španělsky holubice. Což by odpovídalo té drogové mafii. :lol: A španělská mi nepřišla tak fajnová, jako mexická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
16.9.19 10:18
@pohledzdruhestrany píše: Á další příslušnice SS e-mimi grupy, tak ještě Uslavka, Botl a Radúna a máme to podvečerně kompletní :kytka: prosím holky nějakou ukolébavku před spaním :hug:

Prosím Tebe, do čeho jsi se to pustil? A ještě TADY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
16.9.19 10:24
@pohledzdruhestrany píše:
Prosím tě, tak se nezlob, už to chapu :hug: jestli ti to pomůže, tak mi pořádně nalož, zepředu, zezadu, i ze strany, jak to máś ráda, rád budu trpět že tvého otce hříchy :kytka:

ale vůbec, nemusíš trpět za hříchy mého otce. Ten si za ně bude trpět sám. Není to ani frustrace, je to jin čistá alergie na macha a jejich blbé žvásty a chování. Nic víc v tom nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 10:58
@Šáruší píše:
ale vůbec, nemusíš trpět za hříchy mého otce. Ten si za ně bude trpět sám. Není to ani frustrace, je to jin čistá alergie na macha a jejich blbé žvásty a chování. Nic víc v tom nehledej.

Ale kvůli otcovi to ve mně nesprávně hledáš. Já jsem pln empatie a ženské energie. Který macho by se proboha zajímal o způsob vedení porodu, při všech asistoval a měl permanentně na krku 3 děcka. Máš v tom pojmologický hokej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
16.9.19 10:59
@pohledzdruhestrany píše:
Ale kvůli otcovi to ve mně nesprávně hledáš.Já jsem pln empatie a ženské energie. Který macho by se proboha zajímal o způsob vedení porodu, při všech asistoval a měl permanentně na krku 3 děcka. Máš v tom pojmologický hokej :lol:

Prosím tě, jaký matroš že to užíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 10:59
@pocestny píše:
Prosím Tebe, do čeho jsi se to pustil? A ještě TADY!

S muži v ženském kabátě se musí bojovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 11:09
@Šáruší píše:
Prosím tě, jaký matroš že to užíváš?

To víš, žena ženě největší saní, žádnej odpor k machovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.9.19 02:38
@Anonymní píše:
Ahoj,
ráda bych se tu poradila, protože vlastně vůbec nevím, odkud to uchopit. Žiji s přítelem cca 10 let, máme 8letého syna - skvělej kluk, temperamentní, kamarádský a velmi, velmi citlivý. Nedokážu s přítelem už žít. To vím jistě. Vážím si ho jako člověka, nikdy mi neudělal nic špatného, ale já už prostě nemůžu. On má jiné koníčky, já taky - to jsme věděli od začátku, ale vždy to nějak šlo, teď vždy u nás tichá domácnost, když jsem já někde. Nedokážeme spolu mluvit, o našem vztahu, o sexu, o ničem… nikdy jsme to nedělali, chyba. Hlavním problémem u mě, abych tento vztah dál udržovala, je to - že nedokážu snést žádný fyzický kontakt. Nedávno jsme spolu spali - resp. asi po půl roce a já celou dobu v křeči a slzy mi tekly proudem (bylo to v noci, ve tmě, přítel nic neříkal, slz si nevšiml). Cítila jsem se jak prašivá, znásilněná… i když to tak nechci, svoje pocity neovlivním. Přála bych si, aby to fungovalo všechno, už jen kvůli malému.
Já jsem rozhodnutá to skončit - jsem rozhodnutá za sebe. Ne za našeho syna. Mám strach. Mám strach, jak to vezme - nikdy nechci vidět svoje dítě nešťastné.
Máte nějaké zkušenosti? Nikdy jsem nic takového neřešila a teď si nadávám, že jsem to neudělala už dřív, dokud byl malý (u mě to trvá cca 5 let).
Vím, že přítel se na něj nevybodne, nebude dělat zle.
Ale pořád tam je to ale…
Děkuji za názory,

Jsem na tom stejně syn 9 a mi 13 let vztahu taky zde hledám dobrou radu… já bych od nej odešla hned ale co syn?? Ten je ten hlavní…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí