Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šáruší píše:
tak já jsem šťastná, mám skvělého muže, harmonickou nerozvrácenou rodinu, dvě skvělé děti ( ty jo, a ta zásluha, porozené vaginálně), které nemusí žít ve střídavce a nemají macechy a otčímy. Psa a kočku a ještě jsme zasadili na zahradě několik stromů. Takže u nás se nemusí nic v dobré obracet, u nás je to dobré. A základ byl vybrat si nevadného chlapa. Jo jo, některá má to štěstí.
NO, upřímě, pravděpodobnost, že někdo do nějkého tématu přispívá zcela nezaangažovaný nebo vyřešený, je velmi malá. ![]()
@Lama Lama píše:
NO, upřímě, pravděpodobnost, že někdo do nějkého tématu přispívá zcela nezaangažovaný nebo vyřešený, je velmi malá.
Zase proč by se člověk sám nepochválil, málokdo to dokáže tak nepodjatě ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Zase proč by se člověk sám nepochválil, málokdo to dokáže tak nepodjatě
Moje osobní věštecká krychle to vidí spíš na dítě rozvedených rodičů, poškozená něčím a ted to potřebuje odžít na jiných rozvedených. S ohledem na cílené pohlaví bych to tipla ( teda krychle mi řiká) na otce debi1a. ![]()
Součástí mojí práce je i analýza textu s ohledem na předpokládané chování, a nene holka v tobě něco kvasí, přeju ať to není moc velká bomba, až to vybouchne
Ježiš mankote, psycholog, to jsem ráda za rady od analyzátora textu. Děkuju. Já ti zase přeju, ať tvá nová umí lépe držet ústa a krok, než tvá ex, aby to u tebe zase nebouchlo. ![]()
@Lama Lama píše:
Moje osobní věštecká krychle to vidí spíš na dítě rozvedených rodičů, poškozená něčím a ted to potřebuje odžít na jiných rozvedených. S ohledem na cílené pohlaví bych to tipla ( teda krychle mi řiká) na otce debi1a.
bingo, jen ten deb.il je slabší výraz.
ale bohužel, rodiče si nevybereš a za chování jiných lidí neneseš zodpovědnost.
mě to nevysvětluj, ale tady, jak není štěstíčko ve vztahu, tak se hned hledá novej chlap, kterej má zároveň plnit funkci otce (většinovej epipi názor)
Tohle je zajímavé. Můj otec je taky dement na entou. Ale rozvod považuju za jednu z nejlepších věcí, která mě/naši rodinu potkala. ![]()
A všichni chlapi nejsou stejní, není důvod řešit své frustrace přes někoho.
@Lama Lama píše:
Moje osobní věštecká krychle to vidí spíš na dítě rozvedených rodičů, poškozená něčím a ted to potřebuje odžít na jiných rozvedených. S ohledem na cílené pohlaví bych to tipla ( teda krychle mi řiká) na otce debi1a.
No ale vzhledem k tomu, jak to od. sírá epipi, nedokážu si představit utrpení manžela, anebo on je v pohodě a všechna Šárusina životní tíha je naložená tady?
![]()
No ale vzhledem k tomu, jak to od. sírá epipi, nedokážu si představit utrpení manžela, anebo on je v pohodě a všechna Šárusina životní tíha je naložená tady?![]()
Právě že na to je epipi perfektní ventil. Vylije si své frustrace tady a doma je hodná zenuška a seká latinu.
No ale vzhledem k tomu, jak to od. sírá epipi, nedokážu si představit utrpení manžela, anebo on je v pohodě a všechna Šárusina životní tíha je naložená tady?![]()
Třeba.
To zas je dobrá varianta, ne?
Já to klidně snesu.
@Šáruší píše:
Ježiš mankote, psycholog, to jsem ráda za rady od analyzátora textu. Děkuju. Já ti zase přeju, ať tvá nová umí lépe držet ústa a krok, než tvá ex, aby to u tebe zase nebouchlo.
Prosím tě, tak se nezlob, už to chapu
jestli ti to pomůže, tak mi pořádně nalož, zepředu, zezadu, i ze strany, jak to máś ráda, rád budu trpět že tvého otce hříchy ![]()
@Mango_Lassi píše:
Právě že na to je epipi perfektní ventil. Vylije si své frustrace tady a doma je hodná zenuška a seká latinu.
@Mango_Lassi píše:
Myslíš, že LaPaloma je třetí ženou arabského obchodníka s ropou? ![]()
Myslíš, že LaPaloma je třetí ženou arabského obchodníka s ropou?
Podle jména to bude spíš nějaký kmotr mexické drogové mafie.
Myslíš, že LaPaloma je třetí ženou arabského obchodníka s ropou?
Spíš devátá manželka pouličního prodavače cetek pro turisty.