Rozchod a 8leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81480
16.9.19 08:59
@Šáruší píše:
tak já jsem šťastná, mám skvělého muže, harmonickou nerozvrácenou rodinu, dvě skvělé děti ( ty jo, a ta zásluha, porozené vaginálně), které nemusí žít ve střídavce a nemají macechy a otčímy. Psa a kočku a ještě jsme zasadili na zahradě několik stromů. Takže u nás se nemusí nic v dobré obracet, u nás je to dobré. A základ byl vybrat si nevadného chlapa. Jo jo, některá má to štěstí.

NO, upřímě, pravděpodobnost, že někdo do nějkého tématu přispívá zcela nezaangažovaný nebo vyřešený, je velmi malá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 09:06
@Lama Lama píše:
NO, upřímě, pravděpodobnost, že někdo do nějkého tématu přispívá zcela nezaangažovaný nebo vyřešený, je velmi malá. :think:

Zase proč by se člověk sám nepochválil, málokdo to dokáže tak nepodjatě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
16.9.19 09:11
@pohledzdruhestrany píše:
Zase proč by se člověk sám nepochválil, málokdo to dokáže tak nepodjatě :mrgreen:

Moje osobní věštecká krychle to vidí spíš na dítě rozvedených rodičů, poškozená něčím a ted to potřebuje odžít na jiných rozvedených. S ohledem na cílené pohlaví bych to tipla ( teda krychle mi řiká) na otce debi1a. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
16.9.19 09:14
Součástí mojí práce je i analýza textu s ohledem na předpokládané chování, a nene holka v tobě něco kvasí, přeju ať to není moc velká bomba, až to vybouchne :hug:

Ježiš mankote, psycholog, to jsem ráda za rady od analyzátora textu. Děkuju. Já ti zase přeju, ať tvá nová umí lépe držet ústa a krok, než tvá ex, aby to u tebe zase nebouchlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
16.9.19 09:15
@Lama Lama píše:
Moje osobní věštecká krychle to vidí spíš na dítě rozvedených rodičů, poškozená něčím a ted to potřebuje odžít na jiných rozvedených. S ohledem na cílené pohlaví bych to tipla ( teda krychle mi řiká) na otce debi1a. :think:

bingo, jen ten deb.il je slabší výraz. :mrgreen: ale bohužel, rodiče si nevybereš a za chování jiných lidí neneseš zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
16.9.19 09:18
mě to nevysvětluj, ale tady, jak není štěstíčko ve vztahu, tak se hned hledá novej chlap, kterej má zároveň plnit funkci otce (většinovej epipi názor)
:mrgreen: :mrgreen:.
Jasne, chapu, jen tvuj nazor je ten spravny :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.9.19 09:20

Tohle je zajímavé. Můj otec je taky dement na entou. Ale rozvod považuju za jednu z nejlepších věcí, která mě/naši rodinu potkala. :lol:
A všichni chlapi nejsou stejní, není důvod řešit své frustrace přes někoho.

• Citovat
  • Upravit
21111
16.9.19 09:21
@Lama Lama píše:
Moje osobní věštecká krychle to vidí spíš na dítě rozvedených rodičů, poškozená něčím a ted to potřebuje odžít na jiných rozvedených. S ohledem na cílené pohlaví bych to tipla ( teda krychle mi řiká) na otce debi1a. :think:

No ale vzhledem k tomu, jak to od. sírá epipi, nedokážu si představit utrpení manžela, anebo on je v pohodě a všechna Šárusina životní tíha je naložená tady? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.9.19 09:24
No ale vzhledem k tomu, jak to od. sírá epipi, nedokážu si představit utrpení manžela, anebo on je v pohodě a všechna Šárusina životní tíha je naložená tady? :think: :mrgreen:

Právě že na to je epipi perfektní ventil. Vylije si své frustrace tady a doma je hodná zenuška a seká latinu.

• Citovat
  • Upravit
81480
16.9.19 09:27
No ale vzhledem k tomu, jak to od. sírá epipi, nedokážu si představit utrpení manžela, anebo on je v pohodě a všechna Šárusina životní tíha je naložená tady? :think: :mrgreen:

Třeba. :nevim: To zas je dobrá varianta, ne?
Já to klidně snesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 09:29
@Šáruší píše:
Ježiš mankote, psycholog, to jsem ráda za rady od analyzátora textu. Děkuju. Já ti zase přeju, ať tvá nová umí lépe držet ústa a krok, než tvá ex, aby to u tebe zase nebouchlo. :hug:

Prosím tě, tak se nezlob, už to chapu :hug: jestli ti to pomůže, tak mi pořádně nalož, zepředu, zezadu, i ze strany, jak to máś ráda, rád budu trpět že tvého otce hříchy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
16.9.19 09:32
@Mango_Lassi píše:
Právě že na to je epipi perfektní ventil. Vylije si své frustrace tady a doma je hodná zenuška a seká latinu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 09:35
@Mango_Lassi píše:

Myslíš, že LaPaloma je třetí ženou arabského obchodníka s ropou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
16.9.19 09:37
Myslíš, že LaPaloma je třetí ženou arabského obchodníka s ropou? :think:

Podle jména to bude spíš nějaký kmotr mexické drogové mafie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.9.19 09:43
Myslíš, že LaPaloma je třetí ženou arabského obchodníka s ropou? :think:

Spíš devátá manželka pouličního prodavače cetek pro turisty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky