Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šáruší píše:
já dneska viděla zajímavější věc, a to simulaci jaderné války mezi Ruskem a USA. A poznatek je, že by to odskákala Evropa, to by zlikvidovali komplet během pár minut.
Proboha!!! Evropa volá @pohledzdruhestrany!!! Vymluv jim to, pohlede ze třetí světové strany. Zachraň nás a slibuji, že v příštím životě zvládnu vaginální porod a moje dítě přežije všechno, když bude tak imunní.
![]()
@LaPaloma píše:
Proboha!!! Evropa volá @pohledzdruhestrany!!! Vymluv jim to, pohlede ze třetí světové strany. Zachraň nás a slibuji, že v příštím životě zvládnu vaginální porod a moje dítě přežije všechno, když bude tak imunní.![]()
![]()
nezvládla jsi vaginální porod? No ještě že si tě pohled nevybral jako matku svých dětí, to by selhal ještě i ve výběru genetického materiálu, jeho žena 3× vaginálně
protože si dobře vybral, byla krásná a uměla dobře rodit. Jen neuměla držet hubu a krok ![]()
@stinga píše:
@pohledzdruhestrany jde ještě o komentáře nebo rady pro zakladatelku, nebo tady perlíš, jak jsi vzdělaný, aby tě ostatní obdivovali?
nevím, jak souvisí Španělsko, fašismus a leninismus s tím, že zakladatelka při sexu brečí?
Španělsko? ![]()
@Šáruší píše:
nezvládla jsi vaginální porod? No ještě že si tě pohled nevybral jako matku svých dětí, to by selhal ještě i ve výběru genetického materiálu, jeho žena 3× vaginálněprotože si dobře vybral, byla krásná a uměla dobře rodit. Jen neuměla držet hubu a krok
Tak holky už to z vás leze
, tak nezaviďte ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Tak holky už to z vás leze, tak nezaviďte
co, tři vaginální porody?
@Šáruší píše:
co, tři vaginální porody?
Tak celkový štěstíčko, moudrost, krásu a vhodnou dávku pokory ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Tak celkový štěstíčko, moudrost, krásu a vhodnou dávku pokory
A proto je rozvedena a ma tebe za exmanzela. Zavisti se tady uzeru
@Šáruší píše:
Šaruško vždyť já píšu o sobě, to jsi nepochopila ![]()
Hele holky udělejte to, co nejlíp dokážete, prostě přikažte těm svejm, že chcete bejt šťastný a uvidíte, že i u vás se vše v dobré obrátí ![]()
@Šáruší píše:
Jeho exka celá štěstím bez sebe hodila @pohledzdruhestrany do placu. Ty jsi se o něho neprala? Já zaváhala a nechala ho jiné pro štěstí. Se mnou by nedožil druhého rána, hned potom, co by našel jizvu po císaři, by to s ním seklo.
@LaPaloma píše:
Jeho exka celá štěstím bez sebe hodila @pohledzdruhestrany do placu. Ty jsi se o něho neprala? Já zaváhala a nechala ho jiné pro štěstí. Se mnou by nedožil druhého rána, hned potom, co by našel jizvu po císaři, by to s ním seklo.
Á další příslušnice SS e-mimi grupy, tak ještě Uslavka, Botl a Radúna a máme to podvečerně kompletní
prosím holky nějakou ukolébavku před spaním ![]()
@pohledzdruhestrany píše: Á další příslušnice SS e-mimi grupy, tak ještě Uslavka, Botl a Radúna a máme to podvečerně kompletníprosím holky nějakou ukolébavku před spaním
Ukolébavky jenom blonďáčkům. Tebe však vidím černě.
@LaPaloma píše:
Ukolébavky jenom blonďáčkům. Tebe však vidím černě.
Rasistko ![]()
@pohledzdruhestrany píše: Šaruško vždyť já píšu o sobě, to jsi nepochopila
Hele holky udělejte to, co nejlíp dokážete, prostě přikažte těm svejm, že chcete bejt šťastný a uvidíte, že i u vás se vše v dobré obrátí
tak já jsem šťastná, mám skvělého muže, harmonickou nerozvrácenou rodinu, dvě skvělé děti ( ty jo, a ta zásluha, porozené vaginálně), které nemusí žít ve střídavce a nemají macechy a otčímy. Psa a kočku a ještě jsme zasadili na zahradě několik stromů. Takže u nás se nemusí nic v dobré obracet, u nás je to dobré. A základ byl vybrat si nevadného chlapa. Jo jo, některá má to štěstí.
@Šáruší píše:
tak já jsem šťastná, mám skvělého muže, harmonickou nerozvrácenou rodinu, dvě skvělé děti ( ty jo, a ta zásluha, porozené vaginálně), které nemusí žít ve střídavce a nemají macechy a otčímy. Psa a kočku a ještě jsme zasadili na zahradě několik stromů. Takže u nás se nemusí nic v dobré obracet, u nás je to dobré. A základ byl vybrat si nevadného chlapa. Jo jo, některá má to štěstí.
Součástí mojí práce je i analýza textu s ohledem na předpokládané chování, a nene holka v tobě něco kvasí, přeju ať to není moc velká bomba, až to vybouchne ![]()
Už chápu, proč přímá demokracie je špatný nápad