Rozchod ve 45. Je tu ještě naděje na normální vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.10.25 18:22
@Pamaro píše: Více

Stejně jako s kvalitou tráveného času nemá nic společného, když dva spolu nejsou…Denní rutina mlže něo zabíjet a nebo také naopak spojovat a dělat z dvou lidí pár, ne jen společnici :-) pro hezké chvíle…:-). Jsou páry, které spolu celý život jso dokonce spojeni pracovně a jistě mají společný kvalitní čas.
Jsem pořád u toho samého..:Ano, když chci svůj klid a jen občas, když se mi chce si užít, nic víc nemuset, nic víc spolu nezažívat, tak samozřejmě…Ale ten čas není kvalitnější, jen to to víc vyhovuje:-). Neřešíš možná provozní věci, ale zase co kdy a jak, kdy to komu vyjde, převážíš věci…jestli to nezmění některé z dětí atd. Pořád dokolečka.

• Citovat
  • Upravit
253
11.10.25 14:54

A co chceš za budoucnost, ukázat tě mamince?? :roll:
To je náhodou super pokud jsi to měla takhle. Čili ukončila jsi to zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.10.25 14:57

@Kalouch ne nežije a dala bych všechno za to aby se na mě furt nelepily pijavice s nutností být mi za pr elí čili já bych za takový dlouhodobý výletování dala všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.25 21:05
@BerunaCZ píše: Více

jj, už taky vím co to jsou pijavice… nebo ti co tlačí příliš na pilu, rychlé city, rychlá láska, rychle se sestěhovat… Brrrr!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.25 08:31
@Pamaro píše: Více

Já bych to čekala klidně i v 65 letech, když bych toho muže milovala tak bych chtěla být jeho manželka :nevim: Pokud bych ho nemilovala tak by mi rozdělené bydlení a navštěvování se atd nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.25 08:32
@teroonka píše: Více

To si taky umím představit. Milovat na tolik, že respektuju druhého, který to chce jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.25 08:37
@terien píše: Více

Zahodila fajn vztah ve kterém byla nešťastná? 8o Pokud někdo chce rodinný život tak mu prostě mingle vadí. Vztahy přeci nejsou o rozumu, ale o pocitech a citech. Mne chlap říct miluju tě, ale doma tě nechci… tak jsem naprosto zničená a brečím jak želva…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.25 08:39
@Kockazvysocan píše: Více

To je nádhera :srdce: moc gratuluju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.25 08:52
@Justin Case píše: Více

Pochop už, že to co vyhovuje tobě může být pro jiné nepřijatelné… takže pro tebe by byla žena hloupá když by se sestěhovala pro jiné je třeba hloupá, že s takovým jako ty ztrácí čas… každému může vyhovovat něco jiného a pro každého je přijatelné něco jiného. Ty to takto chceš i jiný člověk to takhle nechce… neni třeba vnucovat lidem model života, který nechtějí a nevyhovuje jim nebo jim způsobuje bolest.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.25 08:55
@Justin Case píše: Více

To je ono… vynechali jste tam tu zásadní fázi zamilovanosti… měj to tak jak to vyhovuje a přej ostatním ať to mají jak to vyhovuje jim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
105977
11.11.25 09:52
@Anonymní píše: Více

Masakr :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
11.11.25 10:03
@Anonymní píše: Více

Moje rodiče se rozvedli kolem 40. Maminka tehdy říkala, že chlapa domu už nechce, v 50 se vdávala a je spokojena už 20 let. Vsechno je mozne, v 45 život urcite nekončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí