Rozchod ve 45. Je tu ještě naděje na normální vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105953
2.10.25 12:30
@Josef_t píše: Více

Tak ty náklady jsou pro leckoho bonus…třeba pro mne :oops:
Ale zase nedávám vztahy z rozumu, takže to nikdy nemůže být důvodem pro vztah…to stejné ty opravy…jasně, že by měl člověk méně starostí a více peněz pokud by se angažoval někdo další…všechno co píšeš jsou rozumové důvody…žádná láska, přitažlivost, souznění…to je jen pro typy, co tohle od vztahu chtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
2.10.25 12:34
@Pamaro píše: Více

Jj, souhlas…ty občasné propady jsou…ale musíš si říct, že blbe Vánoce ti nestojí za to mít doma někoho pořád.
To byl velký a nespravedlivý nepoměr

U mně to jsou tedy jen ty Vánoce…to ostatní jsem nikdy neřešila

Menopauza nevim v čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
2.10.25 12:54
@Venetia píše: Více

Já třeba nechápu vztahy budované úplně bez rozumu, ty co se vrhají do vztahů bez sebemenšího uvážení.

Láska, souznění a tyto věci k tomu soužití samozřejmě patří. Bez toho to nemá smysl.
Co bych si ovšem vůbec netroufnul dělat v tom nějakou stupnici. Něco jako, nepociťuji lásku z 90%, je to jen 60%, ta kdo společného bydlení nemá cenu chodit.

Už vůbec si netroufám říct, jestli přátelství s výhodami dvou lidí, kteří se respektují a důvěřují si není pro soužití lepší - i když tam nepřišla ta prvotní fáze bláznivé zamilovanosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4913
2.10.25 12:58

Takže výhody finance a aby se o vás někdo staral.

To není moc vztah o lásce a volnosti že ten druhý chce…ale že můžou vyhovuje aby ušetřil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.10.25 13:09
@Justin Case píše: Více

Nemusím si kvůli pivu kupovat pivovar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
2.10.25 13:14

Sdílenými náklady přece ušetří oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
2.10.25 13:25

Materiální složka je významný faktor, pro oba, ale nikoliv rozhodující.

Hranice mezi volností a lhostejností je tenká.
Partneři by si měli být i oporou v těžších chvílích a to u vztahů na krátkou ani dlouhou vzdálenost moc nefunguje. :think:

Já ti tvůj model soužití nevymlouvám, ale myslím, že rozhodně není pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
2.10.25 13:30
@884135 píše: Více

To ne moc dobrý příklad…

Spíš. Všechny byty u nás mají vlastní kuchyň.
Na stravě z restaurací a rohlících se salámem se dá taky přežít, ale není to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.25 15:04
@Venetia píše: Více

To je jako bys psala, že máš víc času na cvičení, když jezdí 20 km daleko do posilky než když máš doma trenéra a posilovnu. Ano doma to nespíš udělat tak, že druhého bereš za samozřejmost a nevšímáš si ho…ale jinak při bydlení spolu máš na ten společný čas toho reálného času mnohem víc. Myslím, že si to jen namlouváte, abyste si ospravedlnili svůj názor…prostě takový argument jako to, že když se lidi rozvedou, tak pro děti je lepší, protože bude mít prý štastné rodiče:-).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.25 15:06

Ale to tvé je o sobectví, jen když chci, jinak ať mi dá pokoj, ostatní s ní mě nezajímá…a to také není o lásce:-).

• Citovat
  • Upravit
2803
2.10.25 15:07
@Anonymní píše: Více

Lidé se mohou mít rádi i když bydlí zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.25 15:11
@884135 píše: Více

Reaguju na nějaký komentář, tak si ho přecti, ju:-). Ano mohou…ale to, že spolu bydlí neznamená, že spolu jsou protože musí…Cituji: „To není moc vztah o lásce a volnosti že ten druhý chce…ale že můžou vyhovuje aby ušetřil“. Ano ti co spolu bydlí s emohou milovat stejně nebo víc jako ti co spolu nebydlí a a také jsou často spolu protože chtějí, nikdo a nic je nenutí…Kapišto. Kdežto v tom spolu nebydlet je ta sobeckost mít své pohodlí a klid mnohem častějším důvodem, v podstatě si mylsím, že u většiny hlavním (když to nejsou logistické důvody jako práce, děti) můžete vykládat co chcete:-). Takže ano mají se rádi…Takže definujme láska, mít se rád atd…Nikomu to neberu, každý ať si žuje jak chce, ale hlavním důvodem nebydlet spolu není láska, ale vlastní pohodlnost a sobectví…neschopnost snést něco a je trochu trapné omlouvat to tím, že pak s tím druhým mám kvalitní čas:-), kdežto ti druzí ho mají nekvalitní:-).

• Citovat
  • Upravit
2803
2.10.25 15:18

Proč hned sobeckost? Hele, v pokročilejším věku mají lidé rádi to své, ale to se přece nevylučuje s tím mít s někým vztah. Kvůli tomu se ještě nemusí sestěhovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
2.10.25 16:32

Uplne bez rozumu určitě ne…musi to byt v souladu a to je to nejtezsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
2.10.25 16:39

spolubydlící pratestvi s výhodami

není to spatny projekt… ale musela by byt dostatek prostoru, na férovou si rict, Jake ty výhody mají byt a jak přesně to ma fungovat, aby si každý mohl zvazit, jestli toho je dlouhodobě schopen a muselo by to uz byt bez fyzických nároku

Opravdu takovy podporující obchodně přátelsky vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria