Rozchod ve 45. Je tu ještě naděje na normální vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7577
1.10.25 21:24
@Mkmkz píše: Více

Asi nechápeš ten rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
1.10.25 22:04
@Mkmkz píše: Více

Neexistuje jen jeden druh vztahu…vztahy jsou různé, jen to musí být pro oba vyhovující..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
1.10.25 22:06
@AjaF píše: Více

To není nikde napsané, že nebude pečovat on o mně :nevim: nikdy nevíš, záleží od toho jak na tom budu :nevim: i v 60 jsou lidi aktivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6133
1.10.25 22:06
@Pamaro píše: Více

To je pravda. Ale nemyslim, ze zakladatelka tuzi po nejakom fakultativnom vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
1.10.25 22:39

v 60 mají lidé před sebou ještě 7 let pracovního procesu, tak být aktivní musí, i kdyby nechtěli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
1.10.25 23:11
@Anonymní píše: Více

A máš děti? Jinak jo, mám 2 kamarádky, co se v podobném věku seznámily. Jedná se vdala, druhá je skoro sestěhovaná (drží si ještě 2 byty kvůli dětem). Obě spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7577
2.10.25 04:21

Mně 60 je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4913
2.10.25 06:42
@rencina píše: Více

Jo, přesně proto jsem psal co jsem psal ;) mít oddělené bydlení je možné i s manželkou :) jen to tady prostě závidí a proto to nechápou. Svoboda :) se zároveň totální důvěra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4913
2.10.25 06:43
@884135 píše: Více

Hustý, jak každý souhlasí, ale když to napišu já tak dostávám kotel, že určitě ženu nemiluju ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
2.10.25 06:49

Jestli je jeho standardní reakce taková, že cokoli se ti nelíbí, bere jako útok na sebe, tak jsi možná právě opustila „projekt“, který by moc nefungoval, ani kdybyste spolu bydleli.

Já jsem o 10 let starší a rok chodím s chlapem, se kterým ještě rok bydlet nemůžu, ale pak bych to ráda zkusila. Randění je fajn, ale je to trošku něco jiného. Přesně jak to někdo píše, moct se každý večer přitulit je blaho. I takové ty každodenní věci jako vařit spolu, plánovat, klidně i řešit, kdo nechává nacákáno v koupelně :mrgreen: - prostě je to něco trochu jiného a je to fajn, pokud tě ten člověk ničím moc nes*re. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
2.10.25 06:50
@Justin Case píše: Více

To nejspíš píšou jiný lidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
2.10.25 07:55
@Justin Case píše: Více

Nenazval bych to závistí.

Je to hodně nestandardní.

Nepochybně to má své výhody, ale i hromadu nevýhod a obávám se, že ty nevýhody budou převažovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
2.10.25 08:04

Nic skutečně nekončí, ale ty ještě nehledáš nový vztah, ty si ještě prožíváš rozchod. :think:

Konkurence na seznamovacím trhu co se týče vážných vztahů je velká, ale netřeba házet flintu do žita.

City a vzájemná přitažlivost samozřejmě platí, ale svým způsobem je to otázka nabídky a poptávky.
Takže co očekáváš ty od takového rozvedeného vrstevníka?
Co asi očekává on?
Jste schopni si to vzájemně poskytnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.25 08:11

Já jsem se ve 44 letech rozváděla s dětma 5 a 10 let. Je mi 50 a mám vztah přes 8 měsíců s mužem, který je dle mě zodpovědný, hodný, chytrý ve všech směrech skvělý a v podstatě jsme nikdy tak zamilované jak teď nebyla, vážím si ho… Na seznamce jsem byla asi 14 dnů:-), než jsme si psala asi s 5-6 muži.., těch vhodných mužů bylo dost a to mám dost omezený výběr kritériem výška…a nemyslím, že mám zase malé požadavky…Vybrala jsem toho, se kterým mi bylo naprosto skvělě hned na prvním rande a on to měl stejně, prostě přijemně, přirozeně dobře…Vzhledem k mým dětem není moc možné spolu být pořád a bydlet spolu, ale myslím, že časem o tom oba budeme přemýšlet, protože on je ten typ, který chce rodinu se vším…Já jsem byla sama 6 let a naopak po té době jsme zase chtěla nebýt pořád na vše sama, moc s někým večer usínat a ráno se vzbudit, sdílet život, moc tady být pro druhého…

• Citovat
  • Upravit
5113
2.10.25 08:15

Takže trvalo 6 let, než jsi nekoho potkala?
Jde o to, zda člověk hledá aktivně, tzv. tlačí na pilu nebo tomu nechává volný průběh.
Opravdu záleží na tom, koho potkáš. Pokud to bude někdo delší dobu sám, budu si chtít nechat svou volnost.
Psala jsem, že je zde riziko, ze zakladatelka si prostě nepolepší…s tím musí počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí