Rozhodování - dát psa pryč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.12 14:50

Je ještě mladý, necelé dva roky. Nikdo nemohl tušit že manžel ze dne na den přijde o práci :nevim:
A Lizbeth: přistavovat nebudem z našich peněz ale z peněz tchána, sám nám to nabídl… :roll:
Samozdřejmě ho uživíme ale my si odtrháváme od úst

• Citovat
  • Upravit
17629
8.3.12 14:52

jasně, nemohl to nikdo tušit, ale když si zvíře pořizuješ, tak víš, že žije dlouho, někdy skoro 20let a že za tu dobu se můžou vyskytnout různé krizovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.3.12 14:53

spíš mi přijde, že ho chceš dát pryč a hledáš argumenty pro - jinak by ses ptala, jak to řešit jinak ;)
mně by to svědomí nedovolilo, ale každý to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 14:57

Já ho pryč dát nechci, někdy mě naštve to ano, řeknu že jde z domu ale to říkám jen když opravdu něco pořádnýho vyvede. Rozhodování ale není jen na mě, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
17565
8.3.12 15:00

Dvouletý pes je mlaďoušek, ještě se u něj dá napravit všechno pokažené, takže jestli noví majitelé s ním budou mít trpělivost, tak z něj budou mít prima parťáka. S vámi si asi moc zábavy doteď neužil, když se chová, jak se chová :nevim: Takže ano, v tvém případě radím dát psa novým majitelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.3.12 15:04

S výchovou a kaděním se přece dá něco dělat..proč nezačnete?
A manžel si už nikdy práci nenajde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 15:09

Neřekla bych že si s námi zábavu neužil :think: berem ho sebou kam můžem, každý den má procházky, hry…přes ty mrazy to bylo horší, to se mu ani ven nechtělo ale teď normálka…neřekla bych že je zkažený, jen se asi nudí když je sám doma (není uplně sám, máme ještě jednoho psa)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.12 15:15

A co máme dělat? Když něco udělá za naší nepřítomnosti tak mu vynadáme a pak si ho chvíli nevšímáme, když je hodnej tak ho pochválíme a vezmem ho ven a hrajem si s nim, nevím jak jinak na něj. Když sem s ním doma poslechne na slovo.
Manžel se dal zrovna na živnost, práci už sehnanou má ale kdo ví jak to pujde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2435
8.3.12 15:16

Poradila bych takhle, pokud bude pes spokojenější u známé, dala bych ho pryč. Hned jak jsem četla začátek, začal se ve mě bouřit adrenalin, že zase další de.il se zbavuje psa. ale když jsem to dočetla, podle mě bude lepší, když ho dáte tam, kde se bude mít líp. Pes u vás evidentně úplně spokojený není a vy s ním taky ne. Problémy, které s ním máte se dají v pohodě odstranit, o tom to není. Pokud máte jistotu, že se bude mít opravdu lépe, dala bych ho.
JInak k tomu krmení, to by musel být hodně velký pes, aby sežral kilo granulí denně. Dá se přejít na maso, vyjde to pak o doooost levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 15:18

A toho druhého psa dáte taky pryč, když tchánův pes rozkouše vše co se hne?

• Citovat
  • Upravit
17629
8.3.12 15:18
Anonymní píše:
A co máme dělat? Když něco udělá za naší nepřítomnosti tak mu vynadáme a pak si ho chvíli nevšímáme, když je hodnej tak ho pochválíme a vezmem ho ven a hrajem si s nim, nevím jak jinak na něj. Když sem s ním doma poslechne na slovo.
Manžel se dal zrovna na živnost, práci už sehnanou má ale kdo ví jak to pujde :nevim:

a dělal to vždycky nebo začal až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
8.3.12 15:19
Anonymní píše:
Manžel se dal zrovna na živnost, práci už sehnanou má ale kdo ví jak to pujde :nevim:

Dejte ho pryč, jestli se k němu chováte takhle. Pes určitě chápe, že něco provedl, když ho trestáte po x hodinách po příchodu z práce. Máte prostě mezery v komunikaci se psem a hážete to jen na psa. Jen hledáte důvod, proč ho dát, udělejte pro něj poslední službu, najděte mu dobrý domov - ale dobrý pro něj, ne pro vás. zkuste chvíli myslet jako pes, ne jako rozmazlený člověk. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 15:19

Německá doga sežere těch kilo až kilo půl no :think: samozdřejmě mu do toho maso dávám ale o žrádlo tu tolik nejde…

• Citovat
  • Upravit
27281
8.3.12 15:23

No můj pes je pro mě člen rodiny a je jako moje dítě… a dítě bych nikdy pryč nedala i kdyby mi pokadilo třeba celý barák… nemyslím to nijak zle proti tobě, je jasné, že se ti nechce ho dát pryč když jsi na vážkách… držím palečky ať to dobře dopadne :nevim: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 15:25

A jak se k němu chováme? Když přijdem a řeknem mu „Cos to udělal“ a ukážem na místo kde to udělal, já psa nebiju, k tomu bych se nesnížila :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný