Krvácení 7tt -rozjíždějící se potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59415
26.1.14 13:03

Počkala bych až to přestane a pak na kontrolu. já právě v tomto týdnu večer bolesti a v noci ze mě začla téct krev, ale ms proti tomu nic, bolelo mě břicho taky hodně i velký kusy sražený krve :(, no šla jsem to zaspat, krvácela jsem fakt hodně, i vložka protekla do ř minut, ráno jsme se probudila v první chvíli jsem si říkala že asi sen ale pak manžel co se mě rozlilo v koupelně za červenou barvu :( kolem 7h jsme se šla osprchovat to už jsme jen špinila a že jedu k doktorovi že jsme potratila, doktor mě vyšetřil že čípek otevřený ale že :srdce: tluče ale nejspíš potratim, v nemocnici to samé ale že je tam obří hematom a nejlépe ukončit těhotenství. To jsem odmítla takže ze svoji zkušenosti vim že ani extrémní krvácení nemusí být konec ale kdybych jela při tom krvácení tak bych šla prý rovnou na sál, počkala bych a zítra bych si zašla k lékaři. krev byla jasně červená takže čerstvá a ty kusy sražený krve, byla jsme si víc než na 100% jistá že je konec ale pak jsem ležela do 20tt, ten hematom byl mnohem větší než bylo mimi, navíc doktorka říkala že tam hrozí že hematom začne deformovat gestační váček což se naštěstí nestalo ale nervy to byly, hrozilo že se hematom utrhne a když byl nahoře tak by vzal s sebou i vše co tam bylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
26.1.14 13:04

V tomto tydnu neexistuje nic, co by to mohlo zachranit. Je to smutne ale je to tak. Ano, bolesti mohou byt pomerne silne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.14 13:05

@Markéta80 Ráno jsem na UTZ byla, hematom by asi viděl. Nic neobvyklého neviděl

• Citovat
  • Upravit
2638
26.1.14 13:05

Pokud bylo potvrzeno tehotenstvi, zavolala bych zachranku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
26.1.14 13:07
@Anonymní píše:
Záchranku kvůli bolestivé menstruaci? no to by mě hnali. trošku to povoluje, tak já jedu.

Bolestive ms? Vsak si byla u dr. a rekl,–ti, ze jsi tehotna, ne? tak si ji zavolej

• Citovat
  • Upravit
54030
26.1.14 13:07
@Anonymní píše:
Tak jedu leda do prčic, musím počkat na manžela. Včera jsem zvládla utratit zbytek peněz co mi tu nechal na velkým nákupu a kartu má u sebe on. Uvidím jak budu vypadat a kdyžtak pojedeme večer jak dojede.. Proč se to vždycky zesere všechno dohromady? :zed: :zed:

Ještě je rozdíl, jestli je ta krev tmavá nebo světle červená. Světlá je z dělohy a jednalo se u mne vždy o samovolný potrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
26.1.14 13:08

Já bych nečekala a jela. Stalo se mi to samé v 8. týdnu těhotenství. Myslela jsem, že je konec. V nemocnici jsem dostala injekci na zastavení krvácení. Pár dní jsem si tam poležela a dnes je klukovi už šest let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
26.1.14 13:11
@Anonymní píše:

Mohla by sis zavolat tu zachranku? laskavě?

• Citovat
  • Upravit
59415
26.1.14 13:15
@Anonymní píše:

hele já měla utz a tohle se stalo za pár dní, hematom se udělá během chvilku ale neříkam že to nemůže být potrat ale nemusí :hug:, ted je to stejně bud vše nbo nic, lékaři s tim nic moc nevymyslí. Já měla i samovolné potraty a to jsme krvácela mnohem méně 8o. krev byla pokaždé jasně červená, když jsem v nemocnici řekla kolik té krve bylo tak že někdy se stává že to plod přežije, malá měla 1,5cm a hematom kolem ní měl 8×6,5cm :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.1.14 13:16

Urcite bych jela ihned k doktorovi. ja napsat v tehotenstvi priteli, ze krvacim, tak okamzite jede z prace a odveze me na pohotovost… jestli te opravdu nemuze nikdo odvezt, tak si zavolej tu zachranku. jinak ti drzim palce, aby vse dobre dopadlo. :hug:

Příspěvek upraven 26.01.14 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
26.1.14 13:17

Jinak jsem takhle potratila dvakrat, nikdy jsem s tim nikam nechvatala, natoz volat RLP. Ale zakladatelko, ty samozrejme jednej dle sveho uvazeni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
26.1.14 13:22

Určitě si zavolej záchranku pokud jsi sama doma, můžeš doma omdlít a kdo tě tam najde..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
26.1.14 13:23

Přesně takto jsem potrácela od úterý, ve čtvrtek jsem byla u dr. nic mi nedal, nic neviděl, domluvili jsme se, že tomu týden dáme klid. Na revizi nechci. Dnes už slabě krvácím, tak jen doufám, že jsem to zvládla, ukrutná bolest trvala asi hodinu hned v úterý, ale nejela jsem. Jsem za to teď vděčná. Na ultrazvuk jdu zase ve čtvrtek. Byla jsem 7tt. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
26.1.14 13:24
@Jennýsek píše:
Určitě si zavolej záchranku pokud jsi sama doma, můžeš doma omdlít a kdo tě tam najde..?

Promiň, ale záchranku? V 7 - 8 tt není potrat taková katastrofa a většina žen to přežije i bez revize. Je to i spíš o psychice, kdyby se nevědělo o těhotenství, tak je to super silná mentruace a záchranka se nevolá. To je přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
26.1.14 13:29

@pepina12 Pokud jsi četla zakladatelčin příspěvěk, tak jasně psala, že je jí z bolesti až na zvracení, má zimnici a hlavně krvácí víc než obvykle u MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí