Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud máš zprávu co jsi byla ráno na vyšetření, musí tam být psáno, že jsi těhu, neboj se a zavolej si záchranku…jde přece o dva živůtky…přeji hodně štěstí ![]()
@MaDoRaBe píše:
Rozhodne je super ji uz dopredu podstrkovat nejake pocity selhani a sebeobvinovani.
Zadny takovy prispevek jsem tu nevidela. Zakladatelka se ptala na nazory, tak se je dozvedela - nikdo ji tu myslim nechtel nic takoveho podstrkovat, jen pomoct…
Se mnou ležela v nemocnici paní, která byla ve 13tt a krev z ní tekla jak z vodovodního kohoutku. Miminko přesto vydrželo! Určitě bych do nemocnice jela.
Ja zacala krvacet ve 13tt, hodne silne…s placem jsem jela do nemocnice, byla jsem si jista, ze je konec…a nebyl…:-)♡pry to bylo kvuli nizko polozene placente…
@bedruška1 měla jsem to samé, když jsem byla v 9.tt a ke všemu jsem měla nakloněnou dělohu, tak to teklo jak z kohoutku… ![]()
Na dobrý konec se neupímám, nechci to zklamání prožít znovu. Včera odpo a na večer krvácení skoro ustalo, dnes je trošku silnější, ale stále spíš podprůměrná až slabá ms, takže se obávám, že kyretáži se nevyhnu. V 1 jdu ke své lékařce, tak pak dám vědět výsledek. Ale dobrý konec určitě nečekejte, dost na tom, že chlap pořád věří. ![]()
@Anonymní píše:
Na dobrý konec se neupímám, nechci to zklamání prožít znovu. Včera odpo a na večer krvácení skoro ustalo, dnes je trošku silnější, ale stále spíš podprůměrná až slabá ms, takže se obávám, že kyretáži se nevyhnu. V 1 jdu ke své lékařce, tak pak dám vědět výsledek. Ale dobrý konec určitě nečekejte, dost na tom, že chlap pořád věří.
Jsem zvedava jak to dopadne, taky trochu veřim..
Ahoj holky. Dle očekávání se miminko neudrželo. Příčina neznámá, důvodů může kupa. Od stresu, přes tahání dcery a nakládání kočáru do auta až po to, že třeba embryo nebylo zdravé. Každopádně už to mám černé na bílém, v pátek kontrola zda bude nutná revize, ale zatím to vypadá dobře. Všem díky, Zakl. ![]()
Přeju ti, aby se to obešlo bez revize a hned v dalším cyklu se zase zadařilo ![]()
Jen jsem dodat, že pří krvácení je dobré vždy vyhledat lékaře. Ať už svého gynekologa, nebo pohotovost. Mám za sebou 2 SP. Při krvácení jsem volala na pohotovost, říkali ať ihned přijedu, aby vyloučili mimoděložní těhotenství. To že někdo čeká doma až potratí, a týden než dokrvácí, podle mě je pěkná pitomost… 2× jsem byla na pohotovosti s krvácením v 6 tt, dokonce jsem to ještě ani neměla potvrzeno od lékaře, a vždy mi říkali že je dobře že jsem přijela a nechala se zkontrolovat. Udělali UZ, nabrali krev na zjištění hladiny Hcg..