Rozkádací dětská postýlka IKEA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
31.1.06 11:46

Postel Vikare

Ahoj,
taky máme postýlku Vikare z IKEA (pro 2,5 letou dceru). Máme ji měsíc a zatím plná spokojenost. Prostěradlo jsem vyřešila takto: koupila jsem 1 originál prostěradlo z Ikey (to trojdílné) a povlíkla ho. Ty 2 menší díly z matrací na krajích jen občas přeperu (zatím jsem to nedělala, ale počítám, že tak jednou za 3 měsíce) a na tu velkou matraci uprostřed dávám klasické prostěradlo (rovné, bez gumy) ušité z flanelové látky s dětskými motivy, kterých mám několik…
Jinak s nábytkem z IKEA jsme taky spokojení, postel nám slouží už 4 roky, počítačový stolek o něco kratší dobu, dcera má křesílko - vajíčko, drobností a doplňků už jsme nakoupili nepočítaně… a zatím bez problémů.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
31.1.06 12:14

Niki:
Chci Ti poradit ohledně toho propadávání matrací. Nám se nejdřív taky propadávaly a já se bála, že nám chybí nějaký díl. Ale bylo to jinak.
Ten rošt se totiž nastavuje jinak, když je postýlka na krátko a jinak, když je na dlouho.
Pokud máte ještě schovaný návod, tak je to na str. 6. Rošt se dá na koncích připevnit do dvou různých dírek. Pokud postýlku nastavujete jako dlouhou, tak se připevní na prkýnko za vnější dírku, pokud ale dáváte postýlku na krátko, tak se přišroubuje ta vnitřní dírka, takže se rošt o pár cm natáhne a právě ten přečuhující kousek drží ty kolmé matrace.
Navíc uprostřed je stejný fígl, ta dvě prostřední prkýnka taky musí být namontovaná dál od sebe (na vnitřní dírky) a pak se rošt právě natáhne.
při větší postýlce se tyhle dvě prkýnka dasjí zase dál od sebe. Viz str. 6 a 7
Koukni na to a uvidíš. Je to jednoduché.

Jinak co se týče vylejzání z postýlky, taky jsem se bála, ale Mates z ní neleze. Já mu nejdřív zaačala vyndavat ty dvě příčky z malé postýlky a i když věděl, že tudy vyleze, tak na mě při probuzení volal. Stejně tak je to tady. Buď volá, nebo shodí tu opřenou matraci a vyleze po ní. Ale až když se vzbudí.
Když je unavený, tak je v postýlce rád a nemá důvod vylejzat.
Uvidíme pak.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.1.06 16:07

Diky moc, Meduzo,
jdu hledat navod! Haha, manzel navody nesnasi, a pak to takhle dopada!
 Niki

• Citovat
  • Upravit
720
2.2.06 16:17

Ahoj, máme z Ikea celý dům i kuchyni,kromě jednoho křesílka kde chyběla jedna část po rozbalení žádný problém,navíc nedělají potíže s reklamací. Tuhle postýlku má švagrová a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.2.06 01:11

krome jineho nabytku z IKEA mame doma tuhle postylku take. Puvodne jsem ji kupovali na obcasne prespani manzelky nebo me u male v pokojiku, kdyz mela neklidne spani, ale s vyhledem, ze na ni bude casem spat sama. Vzhledem k tomu, ze manzelka otehotnela a cekame v lete druhe mimco, tak od pondeli malou ucime pres obed spat na posteli (nejkratsi varianta) - aby nemela pocit, ze ji miminko vytlacilo z postylky :-)

k posteli - je fajn, stabilni a docela fajn se mi na ni spalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
16.2.06 18:28

Mám prosbičku,hledala jsem o téhle posteli informace na stránkách IKEI a tam udávají dva nejmenší rozměry a každý je jiný,nevíte který je správný?130cm nebo 152cm.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
16.2.06 18:32

Ahojky, my máme z Ikey postýlku Kritter a je super!!! Sice nejde nastavit, ale je taková útulná a dětská. Až budou dětičky větší, chceme koupit stejně palandu.

Odkaz na postel: http://www.ikea.com/…oductDisplay?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
24.3.06 19:21

sice se nejedná o rozkládací postýlku, ale nechtěla jsem kvůli tomu zakládat novou diskuzi.

http://www.protext.cz/news.php4?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.3.06 17:50

Ahojky
NIKI jestli máte prasklý jedno prkýnko v roštu tak ho odneste do Ikea a oni vám ho vymění.Nám to taky tak udělali.Chce to účet.

Jinak my jsme malýmu koupili vysokou postel KURA.Mrňousovi se děsně líbí, že má soukromí(je u nás v ložnici) a já jsem ráda, že odnikud nepadá.Spí dole.

Máme z Ikea zařízený celý byt a pohoda.

Hanyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.3.06 17:52
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
3.7.06 15:32

Ahoj holky, máme postel Vikare z Ikea, malý na ní spí necelé 2 roky. Máme ji zatím složenou do nejkratší varianty a matraci k tomu originál z Ikey. Teď jsme zjistili, že má syn matraci proleželou zhruba v místě pod zády, když jsme ji otočili, bylo to po týdnu opět.
Neměli jste to někdo taky? Syn má cca 15 kg, tak si říkám, že to snad ani není možný :twisted: . Ikeu máme trochu z ruky, tak nevím, jestli to tam jet reklamovat… Díky Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.6.12 11:51

Ahojte holky,
chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo doma rozkládací postýlku MINNEN Ikea? Jaké máte zkušenosti? Co matrace? Chtěla bych jí koupit dceři, moc se mi líbí.
Děkuji za odpověď :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.6.12 11:53

Ahojte holky,
chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo doma rozkládací postýlku MINNEN Ikea? Jaké máte zkušenosti? Co matrace? Chtěla bych jí koupit dceři, moc se mi líbí.
Děkuji za odpověď :D :mavam:
http://www.ikea.com/…s/S59827956/#… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí