Rozmazlená neteř

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32086
19.11.22 09:22
@Anonymní píše:
@Tofifea jelikož bydlí vedle, tak se asi stýkat budeme. Manžel má sestru rád. Mají hodně blízký vztah.

no tak prostě musí dodržovat tvoje pravidla…švagrovou bych upozornila, že prostě takové chování netoleruju, do ložnice ho nepustím, hračky ničit nebude atd, jestli bude ječet, tak odchází, protože to fakt poslouchat nebudu, to úplně nesnáším :mrgreen:…já jsem celkem přísná…u nás si tohle cizí děti nedovolily, i když doma jo ;)…chápu, že má manžel sestru rád…může chodit on k ní… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
19.11.22 14:56
@Anonymní píše:
@Tofifea jelikož bydlí vedle, tak se asi stýkat budeme. Manžel má sestru rád. Mají hodně blízký vztah.

Tak ať se s nimi klidně stýká. Nemusíte přerušovat konzakt úplně. Ale domů by mi na návštěvu prostě nesměli. To bych si teda vybojovala. Vy s tím pak doma máte práci, ať se přizpůsobí v tomhle manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
19.11.22 15:33

Ode zdi ke zdi. Brácha nejspíš výchova bez hranic. Ty zas hloupý plácání a strašení bubákem. Holka vnímá. Z jednoho plácnutí mít deprese nebude.

Dítě se vzteká, protože neumí ovládnout své emoce. Ne proto, že je harant. To je tvoje vizitka, že ji takhle nazýváš. Vy jí jen jemně zabraňte, aby někomu ubližovala, můžete nabídnout neškodný způsob ventilace vzteku.

Edit: reakce na starý příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.11.22 20:46
@Anonymní píše:
On mi nic nevyčítá, ale třeba nadává, že není vytřeno. Děti seřve, že mají ošklivě napsané úkoly.
Vadí mu chování synovce a jeho sestry. Ale on s ní měl vždy velmi blízký vztah. Ona je o rok mladší.

Tak jako tak platí co jsem napsala. Manžel by se tak k vám chovat neměl a dala bych mu to jasně najevo. Jako vybíjet si frustraci na našich nevinných dětech, to by si zkusil jednou. Dobře a když mají tak blízký vztah, taknat posbírá koule a sestře to řekne. Kdyby byla sestra co k čemu tak to pochopí. Ale předpokládám, že to bude ta co kolem ní všichni chodí po špičkách, hlavně aby se madam neurazila a tak vychovává i své dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí