Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak předně - nelezu sem jako anonym.
Buď alespoň trochu dospělá a přijmi to, že když zakládáš diskuzi, že ti každý nebude jen přikyvovat a uslyšíš i kritiku.
A já si budu psát, co uznám za vhodné, takže mě přestaň vychovávat, na to sis pořídila dcerku. ![]()
@Anonymní píše:
Nepřijdu o mamku, tatku a bábičku ani manžela a jeho rodinu. Možná o bráchu, a to jak jsem psala mě mrzí. Je to na nich.
Tak třeba ne hned, ale pokud budeš tímhle stylem pokračovat, tak časem možná jo.
@adam75 ale ano, pokud jsi v šestinedělí a zjistíš, že tě jediný brácha asi nejspíš izoluje z nějaký žárlivosti, tak tě i čtyřleté dítě rozhodí.
@Anonymní píše:
@adam75 ale ano, pokud jsi v šestinedělí a zjistíš, že tě jediný brácha asi nejspíš izoluje z nějaký žárlivosti, tak tě i čtyřleté dítě rozhodí.
V šestinedělí hlavně nemáš co lézt na návštěvy a navíc s miminem, mimo jiné i z tohoto důvodu. To je tvůj problém, že tě čtyřleté dítě rozhodí, nikdo jiný za to nemůže. Pokud ses necítila psychicky fit na takovou návštěvu, neměla jsi na ní chodit nebo jste měli odejít při prvním náznaku problému. Svalovat to na ostatní je - opět - dětinské.
@Malaga tak nemáš psát takový kraviny, že se mi bude vzdalovat vlastní rodina…, protože to je na internetovou diskuzi dost silný kafe. Takže i ty můžeš přiznat, že jsi něco přepískla a přijmout kritiku, ne?
@adam75 zaťukej si na čelo. Mně pište, že jsem omezená a pak vypotíte něco takovýho.
@adam75 tak si myslím, že nejsem jediná, kdo přijde s kočárkem na návštěvu v šestinedělí k rodičům a bohužel jsem nemohla vědět, že to švagrovou a malýho tak rozhodí. A navíc naši měli radost, že tam jsem, udělali i postýlku atd.
@neumisa nauč se číst, to šestinedělí jsem v celý diskuzi zmínila jednou max. dvakrát. Dámy, dnes vám to teda moc nejde.
@Anonymní píše:
@neumisa nauč se číst, to šestinedělí jsem v celý diskuzi zmínila jednou max. dvakrát. Dámy, dnes vám to teda moc nejde.
chtěla jsem ti dát možnost, která by ospravedlnila tvé chování a vyjadřování. Protože jestli tohle předvádíš i mimo šestinedělní hormonální rauš, tak potěš koště.
@Anonymní píše:
jsi ubohá, zlostná, zahořklá slepice. Hodně štěstí do života a do výchovy, budeš ho potřebovat. Dobrou noc
@Anonymní píše:
@Malaga tak nemáš psát takový kraviny, že se mi bude vzdalovat vlastní rodina…, protože to je na internetovou diskuzi dost silný kafe. Takže i ty můžeš přiznat, že jsi něco přepískla a přijmout kritiku, ne?@adam75 zaťukej si na čelo. Mně pište, že jsem omezená a pak vypotíte něco takovýho.
Já si za svým stojím a dle mého jsem nic nepřepískla. Samozřejmě, že do vaší rodinné situace nevidíme, takže odvozujeme jen z toho CO tu píšeš a JAK to píšeš…takže případné reakce jsou ve tvých rukou.
Vše se dá řešit přátelsky, ale ty už od počátku vystupuješ dost ublíženě a rozhořčeně. Když se podíváš na jiné diskuze, tak je zarážející, že v té tvé panuje tak výrazná shoda mezi přispěvateli.
Možná za to můžou hormony, možná tvoje povaha, třeba jsi přecitlivělá a vztahovačná, ale tady ti uživatelé píšou svůj názor, nicméně nikdo ti nechce nějak ubližovat, protože jsi nejspíš všem jedno a nejsi pro ně důležitá což je umocněno ještě tím, že píšeš jako anonym…
@neumisa píše:
chtěla jsem ti dát možnost, která by ospravedlnila tvé chování a vyjadřování. Protože jestli tohle předvádíš i mimo šestinedělní hormonální rauš, tak potěš koště.
tak to jsi mi určitě nechtěla dát možnost, která by mě ospravedlnila. V takovém případě by jsi nenapsala spojení míníš vymlouvat. Takže potěš koště tobě, vyloženě se vyžívat v tom do někoho rýt v diskuzi, která je alespoň trošku kontroverzní.
@Anonymní píše:
tak to jsi mi určitě nechtěla dát možnost, která by mě ospravedlnila. V takovém případě by jsi nenapsala spojení míníš vymlouvat. Takže potěš koště tobě, vyloženě se vyžívat v tom do někoho rýt v diskuzi, která je alespoň trošku kontroverzní.
vidíš mi do hlavy?
já se v rytí nevyžívám, jsi mi lhostejná. Rad jsi dostala nepočítaně, ale bohužel nemáš kapacitu na to, aby ses poučila.
@adam75 píše:
jsi ubohá, zlostná, zahořklá slepice. Hodně štěstí do života a do výchovy, budeš ho potřebovat. Dobrou noc
Myslím, že by ses měla naučit přijímat kritiku a argumenty. A slovo ubohý si opováží říct jen málokterý člověk a nejvíce je to právě ten, který si to dovolí říct/napsat někomu, koho v životě neviděl. A už vůbec je úlet popřát někomu, kdo je dle tebe ubohý, dobrou noc.