Rozpočet a příjmy 2021
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Před 15lety, tak to jsem asi opravdu někde zaspala…
Náklady máme minimální tím jak jsme spíš skromní…žádné půjčky nemáme a nikdy jsme se nedostali do situace, že s tím nevyjdeme.
Spíš to vidím kolem sebe, že ostatní se zřejmě mají lépe…
no takovy prijem jsme meli urcite 10 let zpet. Ja delam 80 % uvazek za 37 cisteho v Praze, ale jestli ti to pomuze. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nastoupila jsem ed po rodicaku do prace, oba pracujeme v krajském městě, ani jeden nemáme VS( ja nemám ani maturitu ) a máme cca 15 tisíc víc než vy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Náklady máme minimální tím jak jsme spíš skromní…žádné půjčky nemáme a nikdy jsme se nedostali do situace, že s tím nevyjdeme.
Skromni byt můžete, ale co to znamena? Bydleni mate svoje, nájem, hypotéku??? 45 tis ve dvou je dnes opravdu malo… a co teprve až budou deti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
na oko se mají dobře, ale mají řadu půjček a před výplatou možná jedí suché z nosu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tedy pracujeme ve větších městech a o tolik víc než vy nemáme
. Já pracovala v soc. sluzbach s tabulkovým platem(za 8 let se mi plat zvýšil o 10k), mám VŠ.. vybrala jsem si ale to, že dělám práci, kterou miluji a ta služba je v každém městě pouze jedna
. Partner pracuje ve fabrice jako teamleader, má maturitu (bere víc než já)… I tak jsme dohromady měli cca o 5k víc než vy… Žili jsme si v pohodě, jasně, že víc peněz by nám nevadilo, ale komu ano
… Mám družstevní byt (jiné v našem městě nejsou), a máme nyní půjčku na chatu, čekáme na hypotéku, já mám cca 3 měsíce rodicak…a až teď je to docela drsné…
ale jinak nám to stačilo, na dovolenou jsme si v klidu ušetřili, kávička, restaurace, všechno bylo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jestli ti to pomůže, ale to, co máte vy dva dohromady mám sama a partner má cca o 10-15 tisíc víc. Zaměstnání v Praze. A za boháče se fakt nepovažujeme. Anonym z důvodu financí nebo smazat.
- Citovat
- Upravit
Hele to musíš vědět sama, jestli vám to stačí nebo ne. Mne osobně to přijde málo, ale zase nevím, jaké mate náklady na bydlení atd. Ja i moje dobrý kamarádka máme stejný plat a cca i stejne náklady. Ja dokážu ušetřit 10.000 ona ani korunu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plat pod 20 tisíc mi přijde teda dost málo a nevyžila bych s tím… Zase ale pokud dáte dohromady 45, je to asi dostačující.. Ač záleží i na tom, jaké máte výdaje… Já když byla ještě s Ex, dali jsme dohromady 55 - 60 tis… I tak to nebylo moc na vyskakování, ale člověk prostě utrácí, když může…
![]()
Teď mám půlku a vycházím, protože musím… Každopádně mi i přijde, že Ex byl hrozně finančně náročný na uživení
Za jídlo jsme utratili 2× tolik, za energie…co nejsem s ním, tak z ČEZu mi vraceli tolik peněz, co za celá léta ne
Takže asi vím, kde byla ta černá díra ![]()
- Citovat
- Upravit