Rozpustí se igelitový pytlík?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.8.14 18:45

Zkusila jsem kus igelitu 10 minut povařit, a nestalo se s ním vůbec nic, ani se nezcvrknul, ani se nerozpustil, to jsem z toho blázen 8o 8o 8o fakt netuším, kam se to podělo, byla jsem fakt opatrná. a určitě jsem ho nevyndávala. tak blbá zase snad nejsem :nevim: @merde já ho opláchla, ale jen studenou. příště už to tam opravdu radši dávat nebudu. Už několikrát jsem to právě udělala, a vždycky jsem si to hlídala, a vytáhla ho z ještě vlažné vody. hlavně že jsem tam nechala ten velký kus navíc, aby se mi to lépe lovilo :zed:

• Citovat
  • Upravit
33155
29.8.14 18:47

Tak malý kousek by střevama prošel asi bez problémů. Myslím :think:.
Neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
29.8.14 19:07

Nemohla to být blána na mase a jen se to tvářilo jako pytlík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.14 19:13
@TerezkaW píše:
Nemohla to být blána na mase a jen se to tvářilo jako pytlík?

to rozhodně ne, jsme to vyndala z pytlíku, a jak to tam bylo přimrzlé, tak jsem ten pytlík utrhla, tohle mohu vyloučit. pytlík to určitě byl.

• Citovat
  • Upravit
3244
29.8.14 20:38

Třeba ten igelit byl jiného složení… No každopádně se neboj. Bez tak se dostane ven… :-)
Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.8.14 20:45
@WERISKA píše:
Tak malý kousek by střevama prošel asi bez problémů. Myslím :think:.
Neboj. :hug:

No možná jo a možná taky ne…
Náš veterinář nás v souvisosti s onemocněním psa varoval právě igelitových pytlíků, jsou prý dost zrádné a nebezpečné jak u lidí, tak u zvířat…prý se v trávicím traktu chová tak, že se přilepí na sliznici žaludku, nebo střeva…a bohužel není vidět ani na rentgenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
29.8.14 21:10

Já si myslím, že pokud jsi sbírala pěnu, tak klidně mohl být v tom… Jestli to byl kus 10×2, tak ten se klidně může smrsknout, složit do menšího kusu, pokud to byl tenký mikroteňák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí