Roztroušená skleróza u děcek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18152
24.3.21 23:47

Říká ti něco dg Münchausenův syndrom v zastoupení? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
25.3.21 05:41

Nema cenu ptat se tady na zkusenosti, protoze tyto priznaky zazil skoro kazdy a každý u jine nemoci. Jsou nespecificke. Psychosomatika na prvnim miste, jak pise baba. Je toho na ni asi dost. Izolace, puberts… Pravdepodobne potřebuje vice pohybu. Hlavne negooglit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
25.3.21 06:20
@hanka.br. píše:
Ale i pro matku.

presne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
25.3.21 06:25

Vzpomněl si někdo hned na Gypsy Rose Blanchard? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.21 07:25

Všechny příznaky mám a je to od krční páteře. A nejsem zdaleka jediná ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.21 08:30

@bigl No tak takhle psycho nikdy nebyla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.21 14:31

RS

Dobrý den. Je mi 15. Dneska jsem začala pociťovat takové táhnutí u levého oka. Když s ním hýbu, tak to jakoby táhne, ale nebolí. A mám trochu pocit jako bych v tom oku něco měla, ale nemám. Před týdnem jsem byla na kontrole na očním a všechno bylo v pořádku. Před pár dny mě bolelo pravé oko, ale to přestalo. Může se takto projevovat RS? Včera mě ještě brněl prst na pravé ruce, ale dneska už nic. Dost mě děsí, že bych měla RS, nedokážu si to představit.

• Citovat
  • Upravit
27744
16.8.21 14:42
@Anonymní píše:
Dobrý den. Je mi 15. Dneska jsem začala pociťovat takové táhnutí u levého oka. Když s ním hýbu, tak to jakoby táhne, ale nebolí. A mám trochu pocit jako bych v tom oku něco měla, ale nemám. Před týdnem jsem byla na kontrole na očním a všechno bylo v pořádku. Před pár dny mě bolelo pravé oko, ale to přestalo. Může se takto projevovat RS? Včera mě ještě brněl prst na pravé ruce, ale dneska už nic. Dost mě děsí, že bych měla RS, nedokážu si to představit.

ty už jsi tu měla diskuzi že? byla jsi na kontrole na očním nejspíš by se jim něco nezdálo, pokud se fakt tak bojíš dojdi si k obvodnímu pošle tě na další vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.21 14:46
@ka2ka píše:
ty už jsi tu měla diskuzi že? byla jsi na kontrole na očním nejspíš by se jim něco nezdálo, pokud se fakt tak bojíš dojdi si k obvodnímu pošle tě na další vyšetření

Na očním jsem byla právě minulý týden, tak doufám, že by to nějak poznali. Všechno bylo v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
27744
16.8.21 14:49
@Anonymní píše:
Na očním jsem byla právě minulý týden, tak doufám, že by to nějak poznali. Všechno bylo v pořádku.
@Anonymní píše:

pokud je oční dobrej tak asi jo, pokud se bojíš jdi k mudr at tě pošle na další vyšetření můžeš mít jen nedostatek hořčíku zakládat diskuze ti nepomůže tady ti nikdo víc neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
16.8.21 15:16
@Anonymní píše:

Dej si hořčík a přestaň zkoumat každé zabrnění. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.21 17:17
@ka2ka píše:
pokud je oční dobrej tak asi jo, pokud se bojíš jdi k mudr at tě pošle na další vyšetření můžeš mít jen nedostatek hořčíku zakládat diskuze ti nepomůže tady ti nikdo víc neporadí

Tak já zatím zkusím ten hořčík a uvidím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA