Rozvod - jak to překonat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36402
11.7.26 14:17

Počkej takze chlap doma nehnul prstem, v minulosti ti lhal, je výbušný, neumí o ničem v klidu komunikovat atd. Nechápu proč by si kvůli někomu takovému měla brečet? To je spíš na oslavu, že se sebral a šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.7.26 14:29
@JancaS84 píše: Více

Nemusí být. To, co považuje za full servis ženská a chlap se dost liší. Znám jednoho, odešel od ženy, ta teda nebyla full-servis (pracovala jen na zkrácený úvazek, ale jinak péče i domov, děti, řešení koníčků, logistiky, vaření, všechno). A odešel jen proto, že bude radši sám, protože mu přišla trapná a nudná, furt jen plánování, žádná jiskra, prostě si prý přišel jak další dítě v rodině, které „mamča“ plánuje kdy pojede na výlet, co bude k večeři a co má kde sehnat. Tak je teď sám v nájmu, děti si bere dle možností, chodí spolu, kam je napadne a je šťastný. :nevim: Jako jasně, randí. Ale neodešel za konkrétní ženskou, jen prostě od té své původní pryč. Takže děje se leccos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
11.7.26 14:29

Popravdě netuším, co očekávaš od dotazu tady - pokud, jak říkáš, sis doteď četla zdejší diskuse, musí ti být přeci jasné, že dostaneš pouze odpověď, že má jinou, ať se zaměříš na sebe, chyby hledáš u něj, protože to je beztak děsný mizera atd…to už máš pomalu lepší zeptat se AI ;) Reálně statisticky chlapi naopak spíš ve vztahu zůstávají přesto, že mají milenku, narozdíl od nás. Obšírně o tom hovoří evoluční psychologie. Z tvého popisu bych si osobně vsadila spíš na ty hádky - zaujalo mě tam to tvé tvrzení, že není ochoten uznat, že chyba byla na jeho straně - pokud takhle vypadá vaše běžné soužití, tedy zaseknutí se na tom, že očekáváš jeho uznání, že udělal chybu ten druhý a nikoliv nalezením nějakého kompromisu, tak byla jen otázka času kdy se to zlomí - tak se přeci nedá dlouhodobě žít - neustále vlastně v konfliktu, který se nevyřeší a naopak se na něj nabalují další a další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
11.7.26 14:55

Nic není ze dne na den jen tak, kvůli jedné hádce. Myslím, že někoho má nebo na někoho cílí. Málokdy někdo opustí rodinu jen tak. A je jasné mnohem jednodušší to svést na tebe, jak jsi hrozná, než přiznat, jak to je. Neboj, to přebolí a bude dobře. Nakonec ti bez něj bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.26 15:20

Tak já jsem odešla podobně jako Tvůj muž. Z pohledu manžela z ničeho nic a kvůli ničemu a urputně za tím hledal někoho třetího. Pro mě to z ničeho nic nebylo, nikdo další za tím nebyl. Jen jsem v těch hádkách nechtěla žít a v tom tlaku že mám uznat svoji chybu. Přestala jsem ho mít ráda a žít vedle sebe jak spolucestující v tramvaji mě ničilo. A když už jsem se rozhodla, nic dál jsem řešit nechtěla typu poradna, terapie atd. z mého pohledu nebylo zač bojovat. Třeba se s Tebou taky už dlouho necítil dobře a už se odpojil.

• Citovat
  • Upravit
220
11.7.26 15:28

Jak je to dlouho?
Klidně se může stát, že vychladne a nakluše zpátky.
Kdo mluvil o rozvodu, byla o něm vůbec řeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
11.7.26 16:01
@Anonymní píše: Více

Já ti nevím, ale na tvém místě bych bouchla šampáno a začala si užívat. Máš ohromnou výhodu, že byt je tvůj. Vždyť ti lhal, doma nehnul prstem, všechno mu na tobě vadilo.
On se dost možná vrátí, ale snad už ho zpět nevezmeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
11.7.26 16:04

Copak milenka může být jen kolegyně? Dneska v online světě je tolik možností pro toho, kdo hledá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3190
11.7.26 16:04

Intimní život byl anebo už taky vůbec a z jeho strany nezájem..? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
11.7.26 16:09

Nenech se vysmát. Víš, kolik ženáčů sedí v práci na on-line sezamkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8827
11.7.26 16:14
@arinecka píše: Více

Taky si myslím, že se bude chtít vrátit - nemusel nic a najednou by se musel o sebe starat, to nevim, zda se mu bude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
11.7.26 16:50
@izabe píše: Více

A k tomu platit bydleni, alimenty atd. Ale jako chlap sobec, vybusnej lhar, opusti rodinu ze dne na den bez vysvetleni. Skoda kazde slzy kvuli nemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
11.7.26 17:23
@JancaS84 píše: Více

Souhlas, z toho uvidniho prispevku primo křičí, ze jim to neklape uz dlouho, takže proc se to snažit udržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.26 19:24

@Zwetta intimní život byl a iniciovali jsme to oba, on víc.

@izabe zatím to vypadá, že se vrátit nechce. Dítě mi vrátil a jel pryc. Kdo ví kam.

@arinecka on takový předtím nebyl, to bych jinak s ním nebyla… Změnil se po porodu

• Citovat
  • Upravit
11698
11.7.26 19:44

Možná si sáhni do svědomí, jestli nemuselo být vše podle tebe, ten popis hádky by k tomu i ukazoval… netvrdím že to tak bylo, jen možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna