Ručičky v pusince

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
16.3.06 19:49

nevím si rady,pomooooooooooooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.3.06 19:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.3.06 19:59

jsem v krizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.3.06 23:23

musis dat adresu metriku do podpisu, vnastaveni osobni ucet, pred adresu s url jde  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.3.22 22:30

Novorozeně 7. denní

Ahojte maminky, narodilo se nám první miminko a chceme pro svého miláčka to nejlepší, jak všichni rodiče. :srdce: :) máme několik otázek na zkušené maminky.

1. Kojíme intervalech cca 1,5 hod a u prsu je schopny byt i 1 hodinku, kdy si střídá krmeni a zuzlani. Je to moc? Dr. Nám řekla “max 15 min a víc ani tuk. Musí si zvyknout.” Fakt je, ze je ještě malinký a slaboucky, tak mu chceme dopřát, ať nám poroste a zesílí. Když jsem ho dali od prsu dřív, tak byl hodně nešťastný. Tak co s tím?

2. Porad si strka do pusinky ručičky a do toho má nehtíky, které se stříhájí prý, až po 10-ti dnech. Už se i parkrat poskrabak na obličeji. Rukavičky moc nepomahaji. Dokáže si je lehce sundat a nebo i tak si je tam strka. Dát mu dudlík? Jenže dudlík prý zase zhoršuje saní. Fakt nevíme co s tím? :(

Děkujeme za každou radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
5.3.22 23:21
@Von Dave píše:
Ahojte maminky, narodilo se nám první miminko a chceme pro svého miláčka to nejlepší, jak všichni rodiče. :srdce: :) máme několik otázek na zkušené maminky.

1. Kojíme intervalech cca 1,5 hod a u prsu je schopny byt i 1 hodinku, kdy si střídá krmeni a zuzlani. Je to moc? Dr. Nám řekla “max 15 min a víc ani tuk. Musí si zvyknout.” Fakt je, ze je ještě malinký a slaboucky, tak mu chceme dopřát, ať nám poroste a zesílí. Když jsem ho dali od prsu dřív, tak byl hodně nešťastný. Tak co s tím?

2. Porad si strka do pusinky ručičky a do toho má nehtíky, které se stříhájí prý, až po 10-ti dnech. Už se i parkrat poskrabak na obličeji. Rukavičky moc nepomahaji. Dokáže si je lehce sundat a nebo i tak si je tam strka. Dát mu dudlík? Jenže dudlík prý zase zhoršuje saní. Fakt nevíme co s tím? :(

Děkujeme za každou radu :srdce:

Změň doktorku, je poněkud neznalá. Koj dle potřeby miminka, ne podle doktorky s názory ze 60. let. S tím poškrábáním nic neuděláš, já jsem ani rukavičky nedávala, nemá to cenu. Holt bude pár škrábnutí. Ručičky v puse jsou normální. S dudlíkem neporadím, říká se, že kazí kojení (ale říká se spousta věcí). Počítej s tím, že pokud dudlík mít nebude, budeš dudlíkem ty :lol:. To je má vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí