Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, jak asi napovídá nadpis, mám dotaz, jestli nahradí v cukroví rumové aroma místo rumu??Děkuji ![]()
Nevím, mě všechno co je aroma odpuzuje… do cukroví bych klidně dala rum. Je ho tam malinko a stejně se alkohol při pečení odpaří a zůstane jen chuť ![]()
Rum nenahradí nic (hlavně ne ten s plachetnicí)!
No, hlavně teda do coly, do cukroví může asi být i aroma.
Já bych tam aroma nedala ani za nic. Kdysi dřív se dělala tresť, že to bylo dpbrý, ale my jsme s mamkou zkazily několik chodských koláčů kvůli aroma, protože to bylo cítit jako aceton či nějakej líh, bylo to fuj, že to jest nešlo. Bylo to mám dojem od dr. Oetkera, a fakt hnus fialovej, brrr
Jinak nevim, jak jinde, ale můj kluk např miluje rumové kuličky
zkoušela jsem aroma, to nechtěl, jak je v tom rum, tak pořád šmejdí
ale vzhledem k množství 2 lžic na várku z toho nedělám vědu ![]()
Hm.. Já zajásala, jaký je to supr nápad, rum totiž doma nemáme, já alkohol nerada. A teď čtu, že ne, že je to poznat.. škoda. ![]()
Před 14 dni jsem dělala dort a do krému jsem dala rumové aroma.Bylo to výborný a všichni mlaskali a prý kolik jsem do toho dala rumu. Nepoznali nic. ![]()
@rejžička To jsme na tom stejně. Taky jsem si říkala, že bych tam dala tresť, že je to dobrý nápad. Ale takhle nevím… Já si sice rum koupila, ale vyžahla mi ho minulý týden návštěva. ![]()
Holky, nebojte se toho, jen toho nesmíte dát takové množství jako rumu
Aroma stačí pár kapek.
Každý má mít doma rum!:-D.. já ho maskuji tím, že je na pečení
ale občas se s količkou dá taky
(jen teda né teď v těhotenství
)
@Amys já tu mám rumové zásoby, takže aroma nepotřebuji a nikdy potřebovat nebudu
sousedi dyžtak rum mají určitě a bylo by divný kdybych ho potřebovala a neměla ho já ani sousedi ani mamka:-D
@Terulisekk Jojo, taky vše připravuji pokud možno ze základních surovin. Je to tak zdravější ![]()