Rušení nočního klidu v paneláku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15925
9.11.20 18:17
@Evavegi píše:
Ano, to je pravda, poradte mi co mam delat

No co, nic, prostě se uklidnit a respektovat ostatní. Těžko můžeš někomu vyčítat hluk, když máš sama heru na hlavě. Na přestupkové komisi to zkus zlehčit a omluvit se. Předpokládám, že právního zástupce s sebou tahat nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
9.11.20 18:17
@Zumpa píše:
@SAJ Vypadá to, že sem vložila text z clipboardu, který chtěla vložit zcela jinam. Nechtěně tak víme, jak se chovají nájemníci + co jsou schopni o sobě napohádkovat :mrgreen:

Ovšem zajímalo by mě, proč někdo do poptávky po bytě píše takové věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
9.11.20 18:18
@vokishka píše:
Ovšem zajímalo by mě, proč někdo do poptávky po bytě píše takové věci.

Trošku napoví ty chyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
9.11.20 18:18
@Zumpa píše:
@SAJ Vypadá to, že sem vložila text z clipboardu, který chtěla vložit zcela jinam. Nechtěně tak víme, jak se chovají nájemníci + co jsou schopni o sobě napohádkovat :mrgreen:

Jj, proto citace. ;) Jsem hnusná, vím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale ono to je nakonec jedno, protože holčina netuší, jak editovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.11.20 18:19

Ano, hadali jsme se. Kdo se nehada? Pritel prijel po odpoledni a bylo to v pulnoci a jasne jsem to napsala hned verejne, nic netajila. Mate mi poradit a pokud ne, nechte si sve domenky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
9.11.20 18:20
@SAJ píše:
Jj, proto citace. ;) Jsem hnusná, vím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale ono to je nakonec jedno, protože holčina netuší, jak editovat.

Hnusná? Ty? Vždyť to je v pořádku, co je hnusného na zabránění manipulace s příspěvkem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.11.20 18:24

@Evavegi ne fakt se nehadam. Bydlime v paneláku a nikoho jsem z tech vsech bytů neslyšela se hádat. Nikdy. Takze jestli ještě tak ze je to slyšet a nebylo to poprvé, tak fakt doufej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
9.11.20 18:39
@Evavegi píše:
Ano, hadali jsme se. Kdo se nehada? Pritel prijel po odpoledni a bylo to v pulnoci a jasne jsem to napsala hned verejne, nic netajila. Mate mi poradit a pokud ne, nechte si sve domenky!!!

Poradila bych majitelům: vykopněte je! Budete mít klid vy, i lidi okolo :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41429
9.11.20 19:06
@Evavegi píše:
Ano, to je pravda, poradte mi co mam delat

no co, dojít na přestupkovou komisi, posypat si hlavu popelem a omluvit se. Nic moc dalšího se dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.11.20 19:13
@Keyllah píše:
no co, dojít na přestupkovou komisi, posypat si hlavu popelem a omluvit se. Nic moc dalšího se dělat nedá.

Tak… a pokud možno už po nocích nehulákat jak na lesy :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.11.20 19:14
@Evavegi píše:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.11.20 19:25

@Moringa jsme z toho hodne spatni, bojime se velike pokuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.11.20 19:27

@Šmoulice dekuji opravdu, cetla jste to vubec poradne a cele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.11.20 19:30

@PetyMimi To musí být strašné…jak tu někdo psal volat pořád dokola policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.11.20 19:38
@Evavegi píše:
Dobrý den, mám zájem o bližší informace o tomto bytu k pronájmu, případně si domluvit prohlídku. Dobrý den, jsme par, pracujici, bydlime uz druhym rokem na Doubravce, bohuzel od prvni chvile, jsme meli problemy s televizi, se signalem, byl zde pred nami take mlady par, ktery po 1roce odesel, nam majitelka v zari prodlouzila smlouvu a naslibovala hory, doly, nakonec jsme museli volat elektrikare, pada zde stale omitka, tecou kohoutky, ten byt je proste katastrofa, majitelka slibyla, ze nam to proplati, to byli i problemy s prackou, ze tam neco teklo, tak jsem musela volat instalatera, vse nakonec na nase naklady a dosla nam uz ted trpelivost. Zaujala mne nabidka Vase, muzete se mi ozvat. Dekuji. Zdravi Eva Vegnerova.Neni ma povinnost davat ji byt do poradku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný