Růst zoubků a odmítání kojení

636
1.11.15 20:01

Růst zoubků a odmítání kojení

Milé maminky, prosím o radu nebo podobnou zkušenost. Malá - 9 měsíců, mi dneska začala odmítat kojení. Přisaje se, chvilku jakoby dumlá a pak začne žalostně plakat. Zkusí to znovu a znovu se to opakuje. Myslela jsem, aby ji nebolelo třeba v krku, ale příkrmy docela papká. Už tři měsíce ji trápí zoubky, žádný ale ještě nevylezl. Teď mi přišlo, že má dásničky hodně naběhlé, ale moc nechce otevřít pusu. Jsem z toho smutná. Navíc jak nesaje, mlíčko neteče a ani se nespouští. Dala jsem na noc nurofenový čípek. Za den se napila docela v pohodě ráno, pak kolem poledne a od té doby nic. Jen asi 120 čaje. UM nechce, čajíku taky moc nedá. Jsem zvědavá, co v noci. Bojím se, aby neměla málo tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22169
1.11.15 20:46

@Bobule151 Používáte dudlík, lahvičku? Může jít o bojkot, pokud se doteď kojila v pohodě. Kolik příkrmů máte zavedeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
1.11.15 20:50

Dudlík používáme od narození a lahvičku na čaj, ale tomu moc nedá. Taky mě napadl bojkot, ale to by preferovala lahvičku, ale to u nás není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
1.11.15 20:52

No, a dávám dopoledne svačinu, oběd, svačinu. Dávala jsem i kaši, ale to mě přišlo beze smyslu. Dneska jsem jí dala o příkrm víc - navečer, přišlo mi, že má hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
1.11.15 20:54

@Bobule151 Pláče, vzteká se u prsa? Měla teplotu, že jste dala Nurofen?
Bojkot může způsobit „jen“ dudlík.
doporučím www.mamila.sk Je tam mnoho článků a odpovědí, zkuste prostudovat. Uvidíte, jak se bude kojit v noci, zda to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
1.11.15 20:54

@Bobule151 A kolikrát přes den kojíte? A v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
1.11.15 21:02

Na odkaz kouknu. Přes den tak 3×, nepočítám to, v noci klidně i 10×, někdy je noc lepší, někdy horší. Celkově už tři měsíce máme noci náročné. To by vydalo na knihu. Teplotu neměla, spíš na bolest. Uvidím, co noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí