Co je to růstový spurt, kdy a jak to probíhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lutonka
19.11.15 09:36

@Svistice :lol: Amen :mavam:

• Citovat
  • Upravit
97
28.12.16 06:34

Zdravim vas maminky
Potrebovala bych poradit a doufam ze i snad uklidnit :-( s malou do ted vse v poradku Dr z nas byla nadsena ze krasne pribira a vse ok. Tento tyden v patek bude met presne 6tydnu a vcera sem to s nou zazila poprve k veceru zacla furt rvat a rvat opravdu histeraky a furt chtela prso tak sem ji ddvala jedno i druhe ale pak uz v nich nic snad ani nebylo a mela jsem strach ze rvala hlady a trvalo do od 19ti hod do pulnoci pak konecne usnula. Od pulnoci do tedka se mi vubec nejak nanalily prsa tak jako predtim tak mam ted strach ze prichazim o mleko :-( kdyz nejsou nalite tak jak byly do ted da se mleko necim dobre a rychle podporit? Jinak jim a piju hodne a jen to co by se melo tak uz fakt nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.16 06:44

@Nikca676 klid, tohle trvá tak týden, srovná se to.. tělo musí mít čas zareagovat.. víc pít a nestresovat :hug: jo a častěji přikládat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.1.17 23:14

Zdravím všechny, nejspíš nas ted taky trápí růst, od včerejška je dcera (3tydny) v podstatě porad u prsa :D Napájí se treba i 45 minut, vecer pred spaním dokonce hodinu (ale je to takové sati nesati, ze zacatku jak kdyby ji to mel někdo ukrást, na konci uz jen tak visí, ale beda ze bych ji mela odstavit, to je rozmrzelá). Se spánkem je to celkem v pohode, pres den spí většinou hned po tom kojicim maratonu a v noci mi předtim spala až treba 7 hodin v kuse, ted vydrží neco kolem 5… No myslela jsem, že po počátečních kolikách a 3 hodinových hysterácích si to vybrala, ale vyžereme fakt snad uplne vsechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.4.18 10:10

Hezký den, znovu otevírám diskuzi. Měla bych jednu doplňující otázku. Myslite, ze může mít miminko při spurtu bolesti, tak jako mají třeba starší děti, když rostou? Našemu prckovi je pět měsíců, poslední dva dny je takový ufňukaný a propíná občas nožky, jako kdyby ho bolely. Ale bříško to není, to vypadá jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí