dm -bonusová knížka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
1.7.05 22:52

dm -bonusová knížka

Potřebuji poradit,
Když chci uplatnit některý ze šeku,jsou na obrázku třeba čaje Hami-malinový,heřmánkový.Musím koupit jen tyto druhy,nebo si můžu vybrat jinou příchut,samo od stejné značky?
Co třeba Sunar?Na odrázku jsou dva od 12měsíce a jeden od 4.Co kdybych koupila všechny ovocné?
Díky za rady markote :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140
1.7.05 23:14

Ahoj,musíš koupit to samé co je na tom obrázku.Takže neexistuje že bys vybrala jinou příchut!Je to blbé ale je to tak.Tak snad jsem ti trochu poradila.Sharon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
2.7.05 00:07

Tak to asi záleží na prodejně, protože já se podle toho co je na obrázku nikdy neřídila a bylo to jedno. Podle mě jde o kus a ne přímo o příchutě jednotlivých druhů. I u vlhčených ubrousků jim to bylo jedno. A to jsem tu bonus knížku postupně uplatňovala ve třech různých prodejnách. Ale možný je všechno. Ahoj Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
2.7.05 09:36

babybonus

:) Ahojky, asi vážně záleží na obchůdku, protože tady v Chomutově jsem si koupila tu danou značku na obrázku, ale třeba jinou chuť příkrmů i čaje. A stejně tak v kosmetice. Čistící ubrousky tam byly dány různé, ale já si vzala všechny stejné, musí to být ve stejné ceně. Ale když se zeptáš prodavačky, určitě Ti poradí, alespoň mě pomohla...... krásný den, pa pa. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.7.05 10:10

VEdle toho obrázku to máš napsané, jestli to platí na dva druhy nebo více druhů, atd.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky