Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sabinka32 Tak myslím, že by nám to určitě ráda vytmavila, že jsme se mylily.
Jako moc bych jí to přála. ![]()
@P4ja no vzdyt jo taky ji to moc přeji ♥️️♥️️ Ja taky konecne uz sem v jiném stavu a sem moc stastna ♥️️♥️️ Taky sem s tim mela porad problémy taky sem furt sem psala.. a ted konecne 12+3 Takze pani to samozřejmě taky přeji ♥️️♥️️
Ahojte popravde som tu už nechcela písať lebo ma zamrzeli odpovede ako boli načo tu píšeš keď ju vidíš atď
A áno bola to slabá čiarka a to ružové špinenie bolo uhniezdenie. Teraz mam už test normalne pozitívny
@Erika137 tak super :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: moc gratuluji.. kolikaty tyden by to mohlo uz byt??
Dobry vecer.. vim ze to sem nepatří ale dnes jsem 13tt byla jsem na genetice.. a mam krasnou fotku z ultrazvuku a pan doktor rika ze si mysli ze je to jahudka.. ale pak rekl ze chvili to vipada na holku a chvili na kluka Takze jsem zmatená. Co si o tom myslite vy???
@Sabinka32 píše:
Dobry vecer.. vim ze to sem nepatří ale dnes jsem 13tt byla jsem na genetice.. a mam krasnou fotku z ultrazvuku a pan doktor rika ze si mysli ze je to jahudka.. ale pak rekl ze chvili to vipada na holku a chvili na kluka Takze jsem zmatená. Co si o tom myslite vy???
Myslím, že když tomu necháš volný průběh, tak to nejpozději na velkém utz ve 20tt budeš vědět jistě.
@Sabinka32 píše:
@P4ja ja vim ale mate me to co myslite vy??
To, co jsem psala, že se to dozvíš později. Když to nevykouka ani doktor, tak těžko někdo tady.
@P4ja jasny no 😂 😂 ♥️️ Tak musime pockat :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: ![]()
@Sabinka32 píše:
@P4ja jasny no 😂 😂 ♥️️ Tak musime pockat :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:
Ale pokud chceš, hodím si korunou a řeknu ti. ![]()